• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mamo tule i wierze ze to wszystko sie wyjasni i bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewuniaf widze ze chodzimy podobnie do poloznej,ja ide teraz w czwartek....a skad ty jestes? fajnie ze sie udalo z tym neonatologiem
izulka tule,biedaczka Haniula,zdrowka dla malej
weroniczka ty musisz koniecznie otworzyc jakis sklep internetowy albo allegro i sprzedawaj te swoje cudenka
Joas mam nadzieje ze wszystko u was w porzadku i zoltaczka schodzi

u nas juz lepiej,mloda zaczyna jesc,najpierw jajo na miekko,pozniej polowe banana i teraz caly rosolek:-) ale nurofen nadal w uzyciu a haftowala wczoraj rowno

reklama
Mamo kochana! Tule.... Musi być dobrze!

Izulka współczuję chorej Hani. Ona bidulka i ty tez bidulka. Trzymajcie się!

Pawimi - super że macie śnieg. Oby sie utrzymał do świąt. A fluidy dziewczynkowe, jak zadziałają to poślemy też do USA :-)

Bedismall - trzymaj sie kochana. Jesteś super mamą i to nie twoja wina że akurat tak sie złożyło. Ściskam cię mocno.

Weroniczka - gratuluję super talentu. Śliczne te stroje
Azile tobie też gratuluję. Z reszta jestem szczęśliwą posiadaczką jednego a dzieł Azile
Ja talentów manualnych nie mam żadnych ale za to potrafie śpiewać :-)

Gala ja też nie czuje sie jeszcze jakoś specjalnie zabezpieczona finansowo, zwłaszcza że jeszcze 7,5 roku będę spłacać kredyt hipoteczny, ale może tera jestem jakaś mądrzejsza jako mama no i mam więcej cierpliwości.

U nas wczoraj Mikołaj udany. Mąż mojej siosty sie przebrał. Dzieci go nie poznały a Adaś z natury bardzo ostrożny wręcz bojaźliwy był super odważny i wygadany. Normalnie myślałam że ktoś mi dziecko podmienił.
Trzymajcie się wszystkie, zwłaszcza te które aktualnie mają jakis problem. wszystkie tulę i modle sie żeby było dobrze.

...........jeszcze pare minut i MAMA bedzie znala wyniki bety.........
trzymajmy kciuki i pomodlmy sie jesli to moze cos pomoc...........
moze to jakas fatalna pomylka.......
oby bylo dobrze!

MAMO jestesmy z Toba myslami

MAMO jestemy myslami z Toba..........
Badz dzielna kochana nasza..........
Ciagle mam nadzieje, ze moze zrobia jeszcze raz porzadne USG i ze sie okaze, ze wszystko jest w porzadku.......... Tak bardzo bym tego chciala.....

Ostatnia edycja:
Nie wiem co znacza te wszystkie endo, beta i inne nazwy ja na szczescie nie musialam tego wiedziec. Mamo trzymaj sie!!! I mam nadzieje ze jednak wszystko jest OK!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MAMO jestemy myslami z Toba..........
Badz dzielna kochana nasza..........
Ciagle mam nadzieje, ze moze zrobia jeszcze raz porzadne USG i ze sie okaze, ze wszystko jest w porzadku.......... Tak bardzo bym tego chciala.....
ja tez mam taka nadzieje..........tak mi przykro, czytam dzis od rana ale nie mialam czasu nic napisac :-( bardzo mi przykro ....i smutno :-( w ubieglym tygodniu na moim forum moja bliska znajoma stracila fasolke, tak sie wszystkie cieszylysmy ze bedziemy miec nasza forumowa fasoleczke i tak fatalnie sie to skonczylo, w tym tygodniu po calym tym napieciu i nadziei ze u mamy bedzie radosna nowina znowu wiesci pod gorke :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry