IZULKA dziekuje........... albo lepiej tfu tfu nie dziekuje ;-) za trzymanie kciukow
i bardzo milo jest tak moc "pogadac" z mamusiami po 30-tce.........
ja chyba za bardzo zapamietalam kilka takich momentow kiedy bylam jeszcze smarkata, a na przyklad jedna ciocia w wieku bodajze 35 lat, druga 38 a trzecia 40 (to dopiero bylo!!!) urodzily malenstwa............. Co to sie dzialo! Gadania troszke bylo... Tzn wiekszosc rodziny z radosci skakala ale uslyszalam tez kilka komentarzy niepochlebnych, ze "tak pozno dzieci" itp.........
i tak mi cos w glowie utknelo to gadanie...........
a ja sie jakos staro nie czuje nic a nic
A tak a propos ta ciocia, ktora urodzila syneczka w wieku 40, strasznie plakala i rozpaczala kiedy byla jeszcze w ciazy.... ze sobie rady nie dadza, ze ma juz 2 prawie doroslych synow, a tu taka wpadka.......
A wszyscy sie cieszylismy i tlumaczylismy jej, ze kazdy pomoze jak moze i bedzie super!
I jest super
Teraz jej jeden syn wyjechal za granice, drugi sie wyprowadzil i sam ma juz dzidziusia, a ona sie tak BARDZO cieszy bo ma w domu chociaz tego rezolutnego 5-latka ktorego wszyscy niesamowicie kochaja!!!!!!
I sa naprawde szczesliwi, ze go maja
EWUSEK zdrowka dla coreczki kolezanki a dla Ciebie - wiecej czasu na BB
lapie lapie !!!!!!!!!
tylko takie "na coreczke" mi wysylaj :-)
i bardzo milo jest tak moc "pogadac" z mamusiami po 30-tce.........
ja chyba za bardzo zapamietalam kilka takich momentow kiedy bylam jeszcze smarkata, a na przyklad jedna ciocia w wieku bodajze 35 lat, druga 38 a trzecia 40 (to dopiero bylo!!!) urodzily malenstwa............. Co to sie dzialo! Gadania troszke bylo... Tzn wiekszosc rodziny z radosci skakala ale uslyszalam tez kilka komentarzy niepochlebnych, ze "tak pozno dzieci" itp.........
i tak mi cos w glowie utknelo to gadanie...........
a ja sie jakos staro nie czuje nic a nic

A tak a propos ta ciocia, ktora urodzila syneczka w wieku 40, strasznie plakala i rozpaczala kiedy byla jeszcze w ciazy.... ze sobie rady nie dadza, ze ma juz 2 prawie doroslych synow, a tu taka wpadka.......
A wszyscy sie cieszylismy i tlumaczylismy jej, ze kazdy pomoze jak moze i bedzie super!
I jest super

Teraz jej jeden syn wyjechal za granice, drugi sie wyprowadzil i sam ma juz dzidziusia, a ona sie tak BARDZO cieszy bo ma w domu chociaz tego rezolutnego 5-latka ktorego wszyscy niesamowicie kochaja!!!!!!
I sa naprawde szczesliwi, ze go maja

EWUSEK zdrowka dla coreczki kolezanki a dla Ciebie - wiecej czasu na BB

GALA- nie dziekuj pewnie-tylko lap ~~~~~i bierz sie za męża i mam nadzieje,ze gwalt nie bedzie potrzebny i pojdzie dobrowolnie))))ale my wariatki jesteśmy
)
lapie lapie !!!!!!!!!

tylko takie "na coreczke" mi wysylaj :-)
Ostatnia edycja:

;-)