IZULKA mam nadzieje, ze chorobska odejda precz i sie wreszcie wyspisz....
dołączę do mamy -też nie wiem co to zgaga..
szczesciara!!! ;-)
Ja po moim ukochanym filmie "Czas honoru" jak zawsze mam trudności z zaśnięciem bo jestem typem przeżywającym

to,co ogląda.
Mam tak samo.....
Za bardzo sie wczuwam w filmy a potem mam problemy z zasnieciem...
Moj M ma ze mnie ubaw, kiedy ogladamy jakies emocjonalne programy czy filmy - obserwuje mnie ukradkiem i dziwi sie jak mozna tak przezywac........
SEMPE zdrowka dla Alutki
i gratulacje dla siostrzenicy
piekne imie dala coreczce.......... ja mam siostre Basie
Co do syna najstarszego nie wiem co Ci napisac aby pocieszyc....
To chyba jest taki glupi wiek.... Jak minie pare latek to sobie kilka spraw przemysli i jego serce za Toba tak zateskni ze wroci... Duzo sily Ci zycze!
GALA- świerza porcja ~~~~~~~~~i zacislam &&&&&&&& zaby w tym cyklu sie udalo!!!
moze na wszelki wypadek nie podziekuje....
....jeszcze kilka dni i bedzie gwalt na mezu.........

no chyba, ze nie bedzie potrzeby stosowania tak drastycznych metod...........
MAMA ja tak sobie jakos ubzduralam jakis czas temu, ze moze uda nam sie w podobnym czasie wystarac o maluszka...... Nie wiem czemu ale jakos taki scenariusz mi po glowie chodzil

fajnie by bylo......
A teraz tak bardzo sie ciesze, ze u Ciebie te II wyskakuja na kazdym tesciku!!!!!!!!!!
To po prostu super.............
Kurcze musze sie zabrac do roboty, nasze starsze dzieciaki sa prawie w takim samym wieku (roznice sa jednego miesiaca) i wlasnie mi przyszlo do glowy, ze teraz tez tak moze byc - roznica miesiaca :-)
.......oczywiscie jesli sie uda..............
a nawet jak nie to nie szkodzi, za miesiac znowu sprobuje ;-)
Tak sobie mysle, ze moze faktycznie cos w tym jest, ze w moim wieku moze juz troszke trudniej sie zachodzi w ciaze......... W obie wczesniejsze ciaze zaszlam od razu! A teraz nic, chociaz bylam juz kilka razy pewna, ze zafasolkowalam.......... a tu klapa.........
Cholercia starzeje sie chyba