• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ja mam chorą Hanię, gorączkuje przez cała noc i dzień ale szaleje na całego. I gada jak najęta. Chyba bredzi z gorączki... Jadę do lekarza na 16. Staś tez chory, zaraził Hanię gardłem:((

Uściski dla Joas, mamy i Was wszystkich.

A wczoraj mieliśmy -20 !!!

reklama
hej dziewczyny!!!

Cisza to tu dziasiaj rzeczywiście jest...
Izulka duuużo zdróweczka dla twoich chorowitków. To pewnie ta pogoda... Napisz później co lekarz powiedział!!!

Joaś mam nadzieję że już jesteś w domku ze wszystkimi swoimi skarbami!!!

wszystkie serdecznie pozdrawiam i życzę miłej soboty i niedzieli

Witam!Przykro że synek Joasi tak długo w szpitalu.
Dzisiaj wyszłam z małą po tygodniu na dwór,było -5 ładnie zasnęła ale byłyśmy tylko pół godz i wracałyśmy do domu.Teraz ładnie śpi już 1,5 godz a ja poprałam ubranka bo strasznie ukupkała się przed jedzeniem jak leżała w leżaczku.

witajcie wieczirnie,na forum jak to przy weekendzie pusto:tak:

EWUNIA- JAK BYS ZGADLA:tak:NASZA Joaś i Arti po 12 wyszli dziś ze szpitala-są juz w domku:tak::-):-):-):-):-):-):-)

IZULKA - dziekuje...teraz czekam do 14 grugnia do usg i licze na potwierdzenie ciąży:-p

MONIKA- fajnie,ze na chwile wyszlaś z Inga:tak:

ja wstawilam pol h temu chlebek do piekarnika -a tak to rano bylismy po spozywke i nic wiecej nie zrobilam-leze i kozystam ,ze mąż sie dz.zajmuje:tak:

ściskam Was wszystkie!!!:happy:

izulka wspolczuje a u nas dokladie to samo,tzn, Dominik goraczkowal cala noc i caly dzien,ale marudny byl,wcale nie gadatliwy jak twoja,pokladal sie,w nocy mu dawalam nurofen i wcale nie pomagal:szok: a dzis juz tylko paracetamol pozostal,bo nurofen trzy razy na dobe,wiec zostawiam na noc. Po calpolu mu nagle przeszlo i czuje sie ok,nawet sie z Vanessa bawi. A ta wrocila z polskiej szkoly i wsciekla jestem bo nie bylo zajec,ja place a kosciol wynajal sale na jakies tance i niepotrzebnie mloda sie z wujkiem po miescie bujala,ja musialam zostac z mlodym a maz pracuje,tylko ja zawiozl rano

Joas,no to czekam na raport tutaj;-)
Mamo &&&&&&&&&& i wypoczywaj,korzystaj ile wlezie,to dla ciebie teraz najlepsze

u nas dzis juz odwilz ale zobaczymy czy na polu uczuciowym :zawstydzona/y:tez

witajcie Kochane!

siostrzenica pojechała rodzić!!!!!!! no ja mam taką nadzieje ze juz jej nie wypuszczą od 2 w nocy ma skurcze i to regularne a ze to jej 3 dziecko kazałam jej czekać az porządnie się rozwinie:-) może jeszcze dzis będzie mała Basia!!

a u nas choróbsko na całego, dziewczynki i ja:-( masakra....

spokojnego weekendu

rowniez zycze wszystkim zdrowego i spokojnego weekendu...u mnie w koncu zima przyszla, w nocy zaczelo sypac i jestesmy dosc solidnie zasypani, caly czas sypie ;-) jest nadzieja ze nie bede swiat spedzac na zielonej trwace ze swiergotajacymi skowronkami :D
Pozdrawiam!

Byłam dziś w szpitalu. Hania gorączkowała ostro całą noc i dzień, dodatkowo straszny katar i kaszel. Dostała niestety antybiotyk bo ma czerwone gardło. Starszy brat ją zaraził. Też był z nami. Lecę bo mała wciąż się dusi katarem.co chwile pobudka :(((Miłej nocy!

Witam w niedzielny poranek!!!

Wczoraj byliśmy u babci mojego męża i późno wróciliśmy do domu, więc dzieci poszły spać później niż zwykle.Za to dzisiaj dały nam pospać doo 8:szok: (Nie zdarza się to często....)

Izulka o współczuję szczerze chorych dzieciaków. Biedna Hania. Pewnie mieliście ciężką noc.... Izulka życzę ci sił i cierpliwości a dzieciom szybkiego wyjścia z choroby!!! Zebyś tylko Ty jeszcze od nich nie złapała bo chora mam w domu to katastrofa:tak:

Sempe Tobie również życzę zdrówka

Joaś jak znajdziesz chwilkę czekamy na poporodowe rewelacje!!!!:-) Swietnie że jesteście już w domku!!!

Mama jak się czujesz??

Bedismall co tam na froncie z mężem, lepiej już? I dla Twojego Dominisia też duuuuużo zdrowia ( Nie wiem co te choróbska się tak wszystkich teraz czepiły!!!)

Buziaki dla wszystkich!!!

Lecę robić śniadanko :-)

reklama
witam sie i ja na chwile:tak:

EWUNIA- czesc kochana-wiesz co boli mnie podbrzusze,przy lekkim dotyku tak kluje ,w nocy tak mi dawalo ,ze wzielam o 1 no-spe...caly cza mam w glowie slowa gina z wtorku ,ze przy pozamacicznej tez testy wychodza pozytywnie:-(...a mnie czesciej kluje z lewej str...ale tez z lewej byla owulka....wzielam lutke o 6 pospalam do 8 bo co sie przebudze to mysli mam niespokojne i nie moge zasnąć:sorry2::baffled:

SEMPE- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rodzącą i mala Basie!!!

OZULKA- wspolczuje kochana...zdrowka dla dzieci.

PAWIMI- no i do Was zima dotarla mowisz...

pozdrawiam wszystkie babeczki.

ZUZKUS,ANNA.S,MAUREEN,WERONICZKA,ANAKLIM i reszta ekipy milej niedzieli i piszcie co u Was!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry