• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dzieki wszystkim za maile!!!!

Mamo super! I nadal trzymam by bylo ok &&&
Bedismall poprawy nastroju zycze!!!
Weroniczko to pracowite noce przez Toba!

Pozdrawiam i do poklikania po weekendzie!

Mam wieści od Joasi
Arturowi nadal słabo spada bilirubina . Zostają do jutra. Jutro wychodzą warunkowo. Joaś ma zalecone przegotowywanie mleka i wizyta w przyszłym tygodniu u lekarza.
No wiec jak nic sie nie zmieni to jutro bedą w domku:)

Z całą pewnością to są dwie porządne krechy!!!! Nie przejmuj się że w ostatnim Usg nic nie było widać. U nas przy Hani dopiero po 6,5 tyg było widać. I mamusia tak jak mówiłam że testować będziesz codziennie:-D (ja jeszcze przy okazji miałam obsesję z mierzeniem temp- mierzyłam co 2 godz żeby przypadkiem nie okazało sie że zaczyna spadać:-D)
mama wierzę że tym razem doczekałaś się!!! Już cieszymy się razem z Tobą:-)

Bedismall co się stało????

Azile super że Joaś wraca wreszcie do domu!
Weroniczka życzę dużo cierpliwości przy przygotowaniu tych strojów:tak:

U nas teraz dzieciaki w kąpieli szaleją. Przygotowałam dwie sałatki na kolację i teraz czekam żeby maluchy poszły spać:-). Mamy zamiar z mężem posiedzieć dzisiaj do późna przy bezalkoholowym:-D

Pa kobitki!!!

Ostatnia edycja:
Mamo, tak to prawda krechy, że ho,ho
Ja trzymam podpisane testy całej czwórki na pamiątkę:))

U mnie -19,5 i spada cały czas, teraz już wolniej ale jednak. Uciekam do łóżka choć pustego bo mąż ma 3 nocki:(( ale Hania dzielnie dotrzyma mi towarzystwa, mam to jak w banku ;)

ciepło pozdrawiam i życzę dobrej nocy

reklama
Mama trzymam nadal&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ale tutaj cisza dzisiaj.
Ja też tylko na chwilkę. Joaś pisała ze dziś już będą w domu. Pewnie już tuli swoje starszaki :)

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry