• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Izulka rozkoszna ta Twoja Hanusia - wygląda jak aniołak aż się wierzyć nie chce że tak Ci daje w kość po nocach!!! U nas widok z okien bardzo podobny (nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz ale chyba nie tak daleko od nas?)
Nasza brama wjazdowa była dzis tak zasypana że na pilota działać przestała, trzeba było najpierw łopatę uruchomić a potem ręcznie otwierać i zamykać...

reklama
Ewuniaf musisz sie oszczędzać i fajnei ze masz juz załatwionego neonatologa :)
Izukla sliczne foty

Ja dostałam smska od Joasi . "Artur idzie pod mocniejsze lampy"

U nas zima na całego, dzieciaki poszły do szkoły, ale zimno że szok . Mi nawet w domu zimno:(
Pozdrawiam i ściskam wszystkie mamusie niewyspane i martwiące sie o dzieci:)

Ewuniaf- my mieszkamy pod Zgorzelcem,3km od tego okropnego miasta, w którym pracuję
Masz rację , że wygląda niewinnie a to szelma okrutna...:) czasami to nie mam siły cieszyć się z jej obecności, myślę, że by tylko pójść spać na chwilkę, w nocy to bierze mnie cholera, szczerze, i wtedy pojawia się myśl, że tyle czasu walczyliśmy , żeby się pojawiła a potem, żeby utrzymać ciążę i jakoś lepiej i czuję wdzięczność do Boga za to małe wariujące:)

Azile- grzej się herbatą z miodem :)

Witajcie Dziewczyny :)

Czytam Was już dawno, dokładnie od lipca, bo wtedy podjęliśmy z mężem decyzję o kolejnym dziecku :) Wątek przeczytałam od początku :)

Odzywam się dzisiaj, bo chciałam Mamo05 przesłać Ci mnóstwo fluidków! Trzymam za Ciebie kciuki bardzo, bardzo mocno! Wierzę, że tym razem się uda! Naprawdę bardzo Ci dopinguję!

Zaglądałam do Was również z innego powodu, z Joaś poznałyśmy się w 2005 roku na wątku staraczek, ja starałam się o drugie, Asia o 3 dziecko. Potem Asia bardzo mi pomogła po poronieniu. Właściwie tylko ona wiedziała co powiedzieć, żeby podnieść mnie na duchu. Teraz odsyłała mnie smsowo do Waszego wątku, żebym była na bieżąco co u Niej :)

Jestem mamą 10-cio letniej Wikuni i 3 letniego Jasia, no i fasolki, na którą bardzo czekamy :) Teraz, 06/12 będę miała usg genetyczne i mam jakieś złe przeczucia, nie bardzo wiem skąd i dlaczego... Trzymajcie za mnie kciuki proszę! Żeby wszystko było dobrze!

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!

zebrra witaj i trzymamy kciuki :tak:
Izulka no to nie mieszkasz daleko - jakieś 230 km :-), wierzę ci jeśli chodzi o Hanię. Mam to samo z Michałkiem... (też długo się staraliśmy) Czasem jak jestem już totalnie zmęczona to siadam i ryczę ale tak naprawdę to już sobie życia beż dzieciaków nie wyobrażam
Michał to jest takie żywe srebro, wszędzie go pełno, na wszystkie meble włazi ani na chwilę nie można z niego spuścic oka... :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
U mnie dzis zapowiadali zawieje i zamiecie i zimno a nie sypie nie wieje i jest +2'C na plusie :tak: :yes: nawet sloneczko swiecilo

Zebrra witaj i rozgosc sie! Trzymam kciuki za dobre wyniki badania &&&
Azile dzieki za wiesci, biedna ta Joas i Arti
Ewunia super ze jest juz neantolog teraz Ty sie oszczedzaj zeby Maluszek dotrwal do godziny 0!!!

Pozdrawiam wszystkie!

hello popoludniu-ale napisalyscie:szok::-Dnieraz cisza kilka dni a nieraz w kilka godzin 2 strony...szalooone:tak::-D:-D

ZEBRRA- witaj na wątku:tak:rozgośc sie i nie podczytuj tylko pisz;-):-)gratuluje dzidzi w brzuszku:tak:i baaaardzo prosze o pozytywne nastawienie do badania-bedzie wszystki si bo co ma nie byc -a ile kobietko masz lat??i bardzo dziekuje za wsparcie:tak:Wasze wsparcie jest na wage zlota:tak:

BEDISMALL- kochana ja mialam isc do gina w piatek tu u mnie w miejscowosci,ale jak we wtorek mialam to male plamienie to zadzwonilam do Niego na kom i bylam teraz we wtorek i powiedzial zebym teraz przyszla we wtorek 7 grudnia bo na tej wizycie 2 dni temu nie bylo widac nic poza 8mm endo...

IZULKA- no to Ci mala Hania-uroczy urwis i Marek nocny;-)życze Ci aby nocki sie unormowaly:tak:u mnie podobnie wyglada na ogrodzie..

mi tez JOAS pisala ze Arti irzie pod mocniejsze lampy:-(biedna juz tyle czasu p porodzie w szpitalu...a najgorzej ,ze mąż wraca do pracy w poniedzialek......

witam :-) ja znowu z laptopikiem w kawiarence udaje ze pracuje :-) nawet mi sie to spodobalo, jak juz taksowka jestem to moge sobie troszke ulatwic a co tam:tak:

mamo05 - jesli twoje kreski z codziennych testowan beda faktycznie fasolka to dzidzia bedzie miala ksywke "kreseczka" :-D Tule mocna i zycze optymizmu.

Zuzkus - wiem o czym piszesz, moj Jonathan okazal sie byc dosc ciezkim przypadkiem kiedy wkroczyl w wiek szkolny, zaczelismy go obserwowac, chodzic z nim na badania, testy i rozmowy psychologiczne, dopiero po kilku ciezkich miesiacach wspolnej pracy specjalisci zgodnie byli w stanie zdiagnozowac co potencjalnie moze byc przyczyna jego takich czy innych zachowan. Pozornie dziecko nie ujawnialo zadnych skrzywien od normy, wygladal na inteligentego, blyskotliwego, zdolnego, przyjacielskiego i nie majacego problemow z otoczeniem kilkulatka a okazalo sie ze pod ta powloka kryje sie jednak wiecej. Popieram wasze dzialania, nie zwracaj uwagi na to co znajomi mowia, twoje serce wie lepiej i warto doglebniej zainteresowac sie tematem jesli zauwazasz ze cos jest nie tak jak powinno.

Zebrra - witaj na wielodzietnym watku....glowka do gory, nie martw sie na zapas!

ewuniaf - super ze problem neonatologa w zasadzie sam sie rozwiazal:tak:

Ciekawa jestem powrotu Joas i relacji z tej ilosci lamp ktora maly przechodzi...dlaczego taka a nie inna decyzja, moze czegos nie wiemy...moze mieli konflikt serologiczny albo inna patologiczna przypadlosc, u nas to nie jest tak praktykowane, skrajne szkoly twierdza ze nawet do 3 mc dziecko moze byc mocno zolte z podniesionym poziomem birbulliny, a juz zupelnie nie ma potrzeby naswietlan dziecka ktore nie ukonczylo przynajmniej 2-3 tygodni. Faktycznie nieciekawie ze tak dlugo ich trzymaja w szpitalu, no i maz musi do pracy wracac....

Bidismall - moj najstarszy ma prawie 18 lat, jak na suwaczku ;-)

azile - moze jakiegos dobrego grzanca ci trza na rozgrzanie:happy2: nianke do dzieci, grzanca do lapki i z mezem pod kolderke:-p

sempe - czekam wobec tego na ta dluzsza relacje jak znajdziesz moment i checi do napisania....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry