• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej, witajcie
zuskus pisze że nikogo jeszcze nie ma na BB a ja jestem na nogach od 4.10 dzięki Hani:angry::angry::angry::angry:. I wiecie co , ona wcale nie jest zmęczona:wściekła/y:. Łazi , gada a ja mam już mordercze myśli...
u mnie -12 i bardzo wieje

reklama
Hej dziewczyny
Wpadam na chwilke
JOAS GRATULUJE SYNUSIA
no i mama 3mam &&&&&&& oby tym razem spelnilo sie Twoje marzenie
Mielismy troche ciezki okres z Arkiem i robilam pare podejsc zeby cos nap jednak zawse cos mi w tym przeszkodzilo
Aneczka a u Was jak sprawy sie maja myslicie cos o satranku czy jednak nie?
U nas to jest roznie ale mam nadzieje ze wszystko sie ulozy
Pozdrawiam wszystkie mamusie

witajcie, poczytałam te parę dni i miałam się odnieść ale Alicja wisi na mnie i jęczy!!!

wiesci mam różne i dobre i złe:
dobra to z mężem naprawde juz lepiej:-)
zła to ta ze Starszy wyleciał a domu w poniedziałek wieczorem;-( siedzi u babci i ma nas głęboko w dupie a ja??? jak mam sobie wytłumazyc ze nie zasługuje na to bym tak się martwiła:-(

MAMA05 myśle i czekam...........

pozdrawiam Kochane

PS od wczoraj ruszył remont łazienki takie burdlu to ja dawno nie miałam ale chyba nie ma to znaczenia jak serce mam złamane
a jeszcze na 19tą do teatru idę z koleżnaką, choc zapomniałam juz co to za instytucja

czesc babki moje;-)
ja tak na chwile...jak mi w poniedzialek wyszedl slaby pozytywny test to gin zalecil lutke i lezenie...wiec kiedy moge to leze,kompa nie odpalam..teraz mi mąż wlaczyl i pisze na polleżąco-niewygodnie tak 1 palcem:baffled:

dzis robilam kolejny test i mocniejsze kreski...
wczoraj mialam male plamienie,wprosilam sie do gina u mnie w miejscowosci,ale nic wielkiego sie nie dowiedzialam....endo tylko 8mm,plamienie bylo lekkie,krew rozowa ,powiedzial,ze jesli przez wieczor i noc @ sie nierozkreci to rano dzis mam wziac lutke i oszczedzac sie kilka dni-po plamieniu nie ma sladu wiec lutke wzielam i test zrobilam...troche "czuje" piersi-takie delikatne mrowienie...nadal sie nie nastawiam ,ze to ciaza choc bardzo pragne...za duzo zamieszania w tym cyklu i te plamienia....ale jak za tydzień nadal bedzie test pozytywny to ide na wzyte do mojego gina...

ściskam Was wszystkie...nie nadrabialam ,ale mysla o Was wszystkich:tak:
JOAS i Arturek jeszcze w szpitalu-żóltaczka nie odpuszcza:no:

moze jutro uda mi sie od rana wlecieć na bb;-)

anglia dzis2.jpganglia dzis.jpg
hej,nas zasypało,dla Angoli to prawie jak kataklizm, mamy już prawie 50cm śniegu,dzieci musiały być odebrane wcześniej ze szkoły i teraz chyba szkoła pozostanie zamknięta...

Sempe mam nadziej że jeszcze troszke i będziesz miał tylko dobre wieści. Ściskam cie mocno. No i miłego wyjścia:)

Mamo05 ja zaciskam piąstki, nadzieja jest :)

bedismall zime masz na całego. A dzieci zadowolone że do szkoły nie będą musiały chodzić.

U nas też zasypane . Dziś w nocy mieliśmy -26stopni. Okropnie zimno. Dzis ledwo doszłam na poczte. Mam 30 minut drogi pieszą i jak zaszłam to mi ręce zastygły, a byłam w 2 parach rękawic.

Pozdrawiam was wszystkie:)

Niezła pogoda,nie ma co ale przecież prawdziwa zima już za 3 tyg.Ja z małą nie wychodziłam bo z kimś zostaje a Mikołaj wychodzi zawsze na pół godzinki.
A kiedy Joaś urodziła?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry