• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuzkus mail wysłany!!!

Pawimi ja też się dziwię że tak długo Arturek Joasi nie może wyjść z tej zółtaczki, no i chyba musiał mieć bardzo wysoką bilirubinę bo teraz nie tak chętnie jak parę lat temu trzymają dzieciaczki pod lampami... oby jak najszybciej z tego wyszedł i wrócił z mamusią do domu...

Dziewczyny piszcie co u was???

reklama
witam sie poranie-buzia mi sie smieje o tak:-D:-D:-D:-Drano zobaczylam mega wyrazne II krechy-Tomi wstawi fotke po 18.00 jak wroci z pracy(bo jak wszyscy wiedza ja nie umiem:sorry2::-))

dzieci w przedszkolu,ja po sniadanku,koncze kakao.

ZUZKUS- maila wysle Tom bo ja...wiesz-ciemna masa komputerowa:tak::rofl2:

pozdrawiam Was wzytkie-patrze na test i nie moge sie na niczym skupic:baffled::-D:-D

mamo05 SUper!!!!!Dalej sciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas dzis troszke cieplej. ja wcianm śniadanie. M poszedł z DOmsiem do teściów na chwilke. Starszaki w szkole, choć zaraz bo o 10 musze po nie iść. W te chłodne dni wole po nie wyskoczyc i dokłądnie je ubrać.

Mama:-):-)

Witam.
Ja tylko na chwilkę bo jestem pochłonięta szyciem strojów dla siostrzeńców. Materiały dotarły do mnie dopiero wczoraj popołudniu więc mam naprawdę mało czasu.

Całuski dla Was wszystkiech.

hej dziewczyny!!

u nas zapowiadają na dzisiaj zamiecie śnieżne:szok: znowu... a rano w aucie mieliśmy od środka zamarznięte szyby i auto pokazywało -27

mama swietnie, wyglada na to że się udało :-) wreszcie !!! Teraz zostało już tylko czekać na potwierdzenie w USG. dalej trzymamy kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry