reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

u nas już trzeci dzień 15 stopni, piękne słońce, zero chmur......ah, cud miód i orzeszki

Młody wreszcie zasnął i lecę po dzieci

już wróciłam i mały się naspał całe 30 min,w ogole dzis nie odpoczelam, obudzil mnie 5.40 i caly dzien jest taki,zasnie na 15 min nawet na spacerze nie pospal, tylko biegiem na autobus i biegiem do domu......zombie ze mnie,nawet kawa juz nie dziala,zasypiam przy karmieniu go na siedzaco a tu obiad i dzieci czekaja,maz znowu pozno wroci a ja mam kryzys

Joas straszne to co piszesz,biedaczek malutki,pomodle sie za niego, kruszynka niewinna

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Zaraz znikam do akcji wieczór :) ale zajrzeć musiałam :)

Ach wiosna! Tak pięknie było dziś. I byłam w szkole złożyć papiery Pawła i podanie Łukasza do punktu przedszkolnego. i panie chyba dla ogladania Minisi ich powinny przyjąć bo 3/4 personelu się nad nią rozpływało ;-) Pani obiecała nawet sama podjechać do nas jak bedą listy,w nadziei że bedzie mogła Dominikę zobaczyć :-D

Joaś - trzymam mocno kciuki! myślę o tym malusim Jureczku i jak zawsze zastanawiam sie czemu takie rzeczy muszą sie na świecie zdarzać :-(

Mamo - oj przepraszam ale strasznie się uśmiałam z kanapowej przygody? Dało sie to jakoś doczyścić??? czy na śmietnik od razu?

Są dni kiedy od rana wszystko idzie źle - och jak ja ich nie lubię. Staram sie wtedy tylko po prostu je przeżyc. Ale taka "siła złego" jest strasznie przytłaczająca :-(

Ach! I mnie przesilenie dopadło. Nic mi się nie chce, a weekendowa zmiana czasu napełnia mnie wręcz rozpaczą bo Dominika wstaje z dnia na dzień wcześniej :szok:

Pozdrawiam Was i ściskam i bedę wieczorem! :-D

Dziewczyny, dzisiaj Jureczek miał kolejną operację. Musieli mu odprowadzić płyn z mózgu. Nie znam szczegółów. Sms od Mamy Jureczka nieco chaotyczny.

Joas dzieki za info, kochany malutki trzymaj sie dzielnie Jureczku

ja opadam z sil kompletnie,mam jakis kryzys,boje sie nawet malego ponosic bo mi slabo,zmeczona jestem okrutnie,ide Patryczka wykąpać bo ma brzydką skórę, to w Oilatum poleży....

jakby sie ktos pytal to przed chwila snieg zaczal u mnie padac i w ciagu 15 minut zrobilo sie bialo....no comments, mam nadzieje ze to taki niesmaczny zart na pozegnanie zimy
icon_razz.gif
dokladnie tydzien temu o tej godzinie odwiozlam Olivera na tance a z Vincentem wozkiem przemaszerowalismy przez centrum miasteczka bez kurtek do pobliskiej biblioteki. Ja chyba nawet krotki rekawek mialam tylko a Vincent cienka bluze, ludzie siedzieli na tarasach lokalnych restauracji i rozkoszowali sie wiosna popijajac winko i zjadajac obiady, a dzis:szok:
No nic, lece bo zaraz chlopaki wroca z tancow i cos trzeba zjesc a potem szykowac ich do spania....Dobrej nocy!

Witajcie dziewczyny!
Bedismall - odstawiłam kawę - zupełnie i skóra Artura się poprawiła, mogę się nawet skusić na jakieś znaki nabiału - np pizza domowej roboty :-) Przeczytałam po prostu, że kawa powoduje zwiększona przepuszczalność jelit dla alergenów. A ja piłam 3 kawy dziennie. Od 2 tygodni nie piję zupełnie kawy ale mam inną rekompensatę :-)
Pawimi - to musi być żąrt, życzę CI by śnieg zniknął tak szybko jak się pojawił
Ewusek - dzięki za życzenia kawki, ale ja herbatkę zdecydowanie teraz obstawiam...
Jeśli chodzi o Bartka, to jest kiepsko, wyniki generalnie ok poza jednym parametrem. Znów mamy alergizację paciorkowca. Wskaźnik ASO jest do 200 norma a on ma 1163... Znów antybiotyk w wielu seriach...

reklama
Do góry