reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej witajcie kochane,
byłam chora na antybiotykach i Hania też. Teraz już dobrze, śmigamy całe dnie po dworze. Upiekłam dzisiaj piękne, wieeeelkie baby drożdzowe i nasz ulubiony mazurek pomarańczowy z marcepanem, pycha :)Przygotowania do oprawy muzycznej Triduum pochłaniają dużo czasu. Ale w sobotę jedziemy do rodziców i ja wracam z małą dopiero koło 1 .05.

Chciałam Wam życzyć prawdziwej radości w te Święta. Żebyśmy wszyscy szli ku Zmartwychwstałemu . Żebyśmy widzieli przed sobą zawsze Światło niszczące ciemności. Dużo, dużo zdrowia i czego chcecie.
Pozdrawiam mocno

reklama
Kochane Babeczki moje,

niech te Swieta beda zdrowe, radosne, pelne spokoju i chwil prawdziwie rodzinnych. Tego zycze Wam i Waszym najblizszym - Lidka wraz z cala swoja ekipa
;)

wielkanoc.jpg

Joaś - dzięki za śliczne życzenia. Jak pozwolisz, to się pod nie podłaczę
cokies - ale zazdroszczę Ci takiego błogiego spanka....
pawimi - znam tę inność produktów, głównie mięsa są tu "drewniane" i zaczęłam królika robić, bo jest dobry. Co do ciast to upiekłam mazurka i babeczki w muffinkowych formach

mama05
- opiekunka wybrana:) startuje we wtorek po Świętach

Dziewczyny życzę Wam wszystkim samych pięknych , szczesliwych chwil wśród najbliższych, najdroższych osób. Cierpliwości i siły w dążeniu do celu. Wiary we własne możliwości.Nadziei że spełnią się te najskrytsze marzenia. Ogromnej radości z macierzyństwa i uśmiechu każdego dnia!!!! NIECH ZMARTWYCHWSTAŁY CHRYSTUS NAM BŁOGOSŁAWI....

reklama
Do góry