• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam
ja mam dziś 2kg truskawek i dżemiki będe robic wywaliłam sobie miskę na podworko pod daszek by za bardzo słonko nei dawało w czachę i będe walczyć

męza dziś lekko pogoniłam to z tyłu domu porobił aż dziw ale w nocy sie troszkę podziało wiec był posłuszny :P jutro pokosi zwykła i podkosiarką bo zarosło wiec cud jakiś sie dzieje

mamo na pewno przyjdzie ten czas tylko moze z nie nacka jak u nas oby tak było czego Wam zyczę
mauren ale sempe dobry pomysł ma heheh rzeczywiście ja kiedyś etz z suszu robiłam
Ewunia zdówka dla młodego

Wiecie co, padam na nos, bylismy z maluchami w Parku centralnym prawie 4h, non stop latanina, nog nie czuje, a jeszcze droga - w jedna strone maszerujemy ponad pol godziny :-D Jeszcze po tej nieprzespanej nocce :baffled:

Dzisiaj przez zupelny przypadek pojawila sie okazja na pewna zmiane w moim zyciu, ale nic nie pisze jeszcze, zeby nie zapeszyc. Bardzo prosze tylko o trzymanie kciukow za pozytywny rozwoj sytuacji, a pod koniec tygodnia powinno juz byc wszystko wiadomo, to napisze co i jak :tak:

Sempe,

jeszcze raz Ci dziekuje, ze o mnie pomyslalas :tak:

Ewuniaf,

oczywiscie, teraz musisz synka dogladac, usciskaj Michalka ode mnie, mam nadzieje, ze juz lepiej sie czuje ? A jak Kasia, dalej ma trudne dni ?

Agatulka,

no widzisz, mezus po nocce szczesliwy i robi, co mu zonka kaze :-D;-)
Milego robienia przetworow :tak:

katrina,

rozumiem, ze to suknia slubna ? ;-) Fajny nowy avatarek :tak:

bedismall,

hop, hop, jak u Ciebie kochana ?

Mama05,

bardzo sie ciesze, ze udalo Ci sie znalezc taka opiekunke, to prawdziwy skarb w dzisiejszych czasach :tak:

Ide posprzatac w kuchni, do potem.

Mauren zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&

myśmy poszli na spacer nad wodę ale frajda

CIMG3126.jpg
CIMG3128.jpg

Mama na moim przypadku Ci powiem.Miałam okres a byłam juz wciąży.Pierwszy termin według miesiączki wychodzł mi na początek października a po usg okazało się że termin przesunął się o 3 tygodnie ;).pRZY PIERWSZEJ CIĄZY MIAŁAM PODOBNIE ;-).Jeszce nic straconego
Ja corz gorzej znoszę dłuższe spacerki.Dziś po powrocie z działki,którą mam z 200 m od bloku dorwał mnie okropny ból pod pośladkiem i nie mogłąm stanąć na prawej nodze bo mnie tak cholernie bolało i teraz tez jak chodze to czuje takie kłócie ech :-(
Jeszcze do tego jestem wściekłą na Zus bo kadrowa mi powiedziała w tamtym tygodniu że mam zwolnienie do poprawki bo brakuje daty urodzenia.Wczoraj poszłam do swojego ginekologa że trzeba to wpisać a on powiedział że obok te rubryczki jest cyferka która wyjaśnia że wpisac jeśli nie nadany jest numer Pesel a dziś akdrowa dzwoni i mi mowi że trzeba to wpsiać bo miała zwroty z Zusu za brak tej wpisanj daty urodzenia.paranoja co w tym Zusie wyprawiają.I jutro musze łapać do południa ginka by mi tę datę wpisał i musze do 15 dowieść zwolnienie do rpacy bo jutro jest koniec miesąca i musza chyba do Zusu zwolnienie wysłąć:wściekła/y:
Agatulka ależ Ci zazdroszcze tej bliskości wody w takie pogody jak dzisiaj.U nas w Łodzi tylko baseny zostaja a tłoki sa ogromne w upały:-(

Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilke!!!

Maureen kochana moja Michałek mocno uściskany od ciebie !!! A ja kciuki trzymam z całych sił zeby wszystko było po twojej myśli- w sumie to na pewno bedzie:tak:
Kasia tak, nadal ma trudne dni choć na troszke o tym zapomniała bo przyleciała siostra mojej mamy ze Stanów wraz ze swoim synkiem. Kasia codiennie widuje sie ze swoim wujkiem:-D:-D
tak siesznie on jest od niej młodszy ale teoretycznie jest jej wujkiem:-D . Szaleją razem cały czas.. a piosenka która ci chodzi po głowie chodzi tez mojemu M. ciągle ją spiewa:tak:

Magda wspolczuje problemów z zusem. Znam to dobrze nawet nie pamietam juz ile razy ja musiałam jeżdzić powtórnie do lekarza i poprawiać zwolnienia a do pracy nie mam blisko bo 40km.... tak że rozumiem twoją złość i irytację:tak:

Agatulka słodkie dzieciaczki masz!!! no i woda suuuuuper. Mieszkam tez bardzo blisko jeziorka ale teraz niestety Michałek nie może sie kąpać dopoki szwy sie nie rozpuszcza.....

Mama jak było w pracy??? Zmęczona??

Ja właśnie siedze sobie i odpoczywam. dzisiaj byliśmy na spacerku z maluchami (na dwa wózki zeby Michał nie chodził za dużo) przeszliśmy z 8 km i nogi wchodzą do doopki:-D.Zaraz otwieram zimne piwko i bedziemy oglądac jakiś filmik. Jutro rano wyciągamy Miskowi cewnik- wreszcie bedzie mógł biegać bez przeszkód.Sami mu zdejmujemy - nie jedziemy do Warszawy- boje sie tego co zobacze pod opatrunkiem:szok:
Przyszedł Meżuś wiec lece
Buziaki dla wszystkich!!!!

ewuniaf,

trzymam kciuki za jutrzejsze sciaganie cewnika, nareszcie !! Oby wszystko pieknie sie goilo :tak:
Dobrze, ze Kasia ma teraz towarzystwo inne niz rodzenstwo, na pewno mniej mysli przez to o Michasiowej :chorobie: i otym, ze poswiecacie Mu wiecej uwagi.. Bedzie dobrze ;-)

jestem wreszcie a tak tęskniłam jejciuu
od czterech dni net mi nawalił, był facet z telekomunikacji i nic nie potrafił zrobic wreszcie mojemu bratu udało sie dojechać do mnie i raz dwa zrobił hehehe i z zapartym tchem czytałam wasze posty i oczywiście nie dam rady odpisać każdej z Was
przede wszystkim witam nowe mamusie i będzie wszystko dobrze ja to już nie moge się doczekać kiedy utulę swojego Michałka:)

pawimi -super niespodzianka, męża masz kochanego

ewunia-dobrze że już jest ok i Misiu tak szybko dochodzi do siebie, ty dzielna matula jesteś dasz rade z cewnikiem

bedi-co u ciebie? nie pokoję się trochę, oby te trudni dni szybko poszły w dal

mama-tulę cie mocno, daj kobietko sobie na luz,poświęć czasu i radości dla swoich pociech i spełniaj sie w pracy, lepiej dla ciebie a wtedy samo może przyjdzie

miałam jeszcze komuś odpisać ale wybaczcie skleroza mnie dopada

u mnie remont u dzieci w pokoju się zaczął więc sprzątania nie miara heh ale sie ciesze z kazdym dniem i coraz bardziej nie mozemy się doczekać maluszka a zwłaszcza ja i moj Aleks-codziennie mówi że juz by chciał braciszka przytulić, choć i tak codziennie piesci mój brzuch heheh

reklama
cześc po pracy :)))

Sempe- witaj kochanaaaaa:) jak fajnie,ze juz jesteś -wakacje udane ??? :))
opowiadaj-pewnie drinasy się lały co ???:)

ja pracuje 2 wioski obok mnie :) mam do pracy 10 km :)

dziewczyny dzieki za wsparcie!!!!!!!!!!!!
moje wspaniałe mamuski!! :):):****

wieści od JOAŚ:
MARCINE DOSTAŁ GORACZKI A JUTRO MIELI NA Hel jechać..po nocy się okaże czy muszą zmienic plany..może sie przegrzał..może emocje..oby nie choroba-wszystkie Was pozdrawia moocno!!

a ja dzis dostałam tygodniówkę :))
pracowałam 3 dni w sumie 18 godzin i dostałam 250 zł :))))liczyłam na 150 a tu proszę :)))

Maureen- masz rację taka opiekunka to skarb i spokojne serce ,ze dzieci w dobrych rękach!

ściskam Was wszystkie ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry