• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamafiu fiu ładny zastrzyk gotówki za 3 dni ;-)
cokies u mnie tez najstarsza bardziej czeka na dzidziusia.Chce go karmic przewijac itp.Zobaczymy jak to bedzie jak maluszek będzie z nami ;-)
Ewunia super że jutro synek juz będzie calkiem swobodny i oby po zdjęciu żadnych niespodzianek nie było ;-)

jeeejku mam nadzieje że z tym zwolnieniem załatwie wszystko bo jak nie to bedę drżała czy dostane kasę na czas:crazy:

reklama
To i ja jestem jak zwykle wieczorkiem!
Agatulka zazdroszcze!!! Szczegolnie ze u nas od 2 dni leje i tylko 12'C brrrrrr co za lato
Mauren &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znac jak sie ulozylo!
Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby sie udalo!!!
Ewunia oby wyciaganie cewnika poszlo sprawnie i bylo wszysko ok!
Cokies bo BB to nalog ;-) i bez neta nie da rady
Joas oby goraczka byla tylko z emocji i mogli spokojnie cieszyc sie urlopem

a ja dostalam @...wlasciwie to tak czulam bo naprawde w tym cyklu nie bylo kiedy ale juz bysmy sie nie szarpali...

Pozdrawiam!

Zuz Inka- ....dzięki .

szkoda,ze @ przyszła,ale skoro mało działaliscie to teraz trzeba się przyłozyc:))
a o szarpaniu się to ja coś wiem;/;/
17 miesiąc idzie........

mąż wrócił z siatki..zmykam :)
do jutr-spokojnej nocki wszystkim...

Mamo u nas szarpanie jest w troche innym sensie...tak jak pisalam bardzo chcemy Malucha...ale smiejemy sie ze chyba juz jestesmy za starzy bo mlodzi ida na zywiol a my sie zastanawiamy jak to bedzie...no i jeszcze to ze Tomek poza domem :-( wiec powinno sie nam trafic jak Asi czy Agatulce i juz bysmy nie rozmyslali...
No a teraz to maz powinien wziasc urlop bo sie mi termin przesunal i w weekend ciezko bedzie trafic

Witajcie kochane mamuski-u nas słonko-dzieci na ogrodzie ,ja przy kawie,ale zaraz jadę do piekarni i na pocztę..

Zuz Inka- no tak,Ty inne szarpanie masz na mysli...i co to znaczy ,ze Wy za starzy ??:))))

ja nadal bez @ nie wiem o co chodzi kurka bo zawsze 25-27 dni a tu 28 dni i cisza...może w dzień dostanę -choć ja zawsze mam nad ranem(5.oo ,6.oo)...

ściskam i przyjemności :)

mama05 a moze jednak udalo sie zafasolkowac?:-) trzymam kciuki by tak, i by udalo sie donosic!!!

Przez tą pogoda mam dziwny nastrój,glowa mnie boli i wogole...:(
Dzis pierwsza noc Mikusia bez cyca, trzymajcie kciuki za nastepne!
JEsli mozecie zaglosujcie! Brzuszki jak motylki
Idziemy zaraz na dwór,miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry