• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Zuz Inkna- pikny suwaczek ;)
Katrina dzięki :)
ja równiez zadnych leków nie bralam to nie pomogę...

Ewunia-ciepłe tulaski dla Michałka
a055.gif
od e-cioci :)

Magda-1200zł!!!:szok: ło matko..ale jak ma miec wszystko na jednej wizycie to musisz przemysleć ,przeliczyc koszta...kurka siwa co za ceny!!!

u nas przestało lać-padało godzinę-mam przed domem na drodze rzekę:eek:ale był potrzebny deszcz więc miło ,ze popadało..

hej dziewczyny :-)
u nas pochmurno, duszno, ale bardzo wietrznie, czekam na deszczyk może spadnie choc pare kropel

a ja na allegro czatuje i licytuje aukcje dla dzieci i małego, fotelik graco udało mi sie wylicytować za 71 zł nowy powystawowy:happy::happy::happy:

jeszcze pościel (szukam w jednolitym kolorze moze być nawet biały!!) torba dla mamy i rogala i pewnie pare ciuszków jak coś wpadnie w oko

my z dzieciakami zaraz brykamy do sali zabaw

a słuchajcie macie jakiś przepis na ciasto (tylko nie drożdżowe) z brzoskwiniami z puszki moze być też na wierzchu piana z białek

zagłosowałam:)

Telfast jest na receptę

Ostatnia edycja:
Cokies a u nas popadało .polało i znowu kropi juz druga godzine i jest miło bo w końcu jest czym oddychac..

wiecie co-kumpela mi rano napisała,ze została ciocią-jej brat został ojcem....przez całą ciążę ginek mówił ,ze córka a wczoraj urodziła i synek :)) bedzie Dominik :)
muszą przemalować ściany w pokoju,wymienic pościel i mesę ciuszków-sukienki mogą dać komuś w prezencie....

XXI wiek a jednak sprzęt nie zawsze dobrze pokażę...lub ludzkie oko zle wypatrzy...
ale najważniejsze,ze poród przebiegł bez komplikacji i Mały jest zdrowy :)
ale szok na porodówce był...

Sempe- no widzisz ja taka jestem jak Joaś -nie oglądam się na pomoc tylko robię i jak trzeba to 7 poty sie leją ,ale zrobię...
zaraz Ci wyslę mms'em moje dzieło :)

Ostatnia edycja:
mama - ja przy obudwóch ciążach do końca nie wiedziałam jakiej płci jest dziecko, przy starszej, bo jeszcze takiego sprzętu nie było, a przy drugiej ciąży... dzidzia była bardzo skryta i nie chciała pokazać, więc niespodzianka była do samego końca

A ja właśnie sie zabieram za ciacho z rabarbarem i truskawami!!!! jak do jutra wszystko wciągną to jutro bedzie biszkopcik z porzeczkami , agrestem i galaretka :)
Aha zapomniałam wam powiedziec ze jutro i w poniedziałek mam moje wyczekane praktyki na noworodkach!!! Bede szczepic!!!! Już sie doczekać nie moge choć zestresowana jestem bo nigdy jeszcze tego nie robiłam....

reklama
mama05 a moze jednak udalo sie zafasolkowac?:-) trzymam kciuki by tak, i by udalo sie donosic!!!

Przez tą pogoda mam dziwny nastrój,glowa mnie boli i wogole...:(
Dzis pierwsza noc Mikusia bez cyca, trzymajcie kciuki za nastepne!
JEsli mozecie zaglosujcie! Brzuszki jak motylki
Idziemy zaraz na dwór,miłego dnia!

zagłosowałam

hej mamusie!!!!

Zuz- inka kurcze no szkoda....... liczyłam na to że obie z Mamusia bedziecie miały fasolki w tym samym miesiącu.... No nić trza sie starać dalej!!! Na pewno sie uda!!! Zmuś męża do urlopu:-D

Mama ja nie sądzę ze brak @ to wina antybiotyków!!! A jak u ciebie z temperaturką??? Nadal wysoka??? Trzymam niezmiennie kciuki za ciebie i twoją dzidizunie!!!!

Sempe!!!! to choć do mnie do domu to przestaniesz narzekać;-)!!!! U mnie ciągle miedzy 30-34 stopni!! i naprawde udusic sie mozna......

Katrina ja odstawiłam wszystkie leki przeciwalergiczne jak byłam w ciąży mimo iz lekarz mówił ze moge brac.... zalecił ze jak mam brać coś to Telfast.

U mnie straszliwie leje i burza straszy!!!

Misio ma już sciągnety cewnik. Był bardzo dzielny!! teraz płacze przy siusianiu bo go bardzo piecze. Mam nadzeje ze bedzie coraz lepiej...

super ze udało sie z cewnikiem oby szybko przestało boleć

Ewunia,Mauren- dzięki kochane za &&& ,ale ja juz na ten cykl nie liczę..dziś pojechałam do składu kory i kamienia i kupiłam gres pod tuje-3 worki po 30 kg i jak przyjechałam to każdy dzwigałam zeby rozsypać...wczoraj 4 emki przywiozłam do ogrodzenia bo robimy jednak wyżej i właśnie 4 zabrakły a każda 20 kg i też wyciągałam z auta bo po 17 Tom robił a ja przecież do pracy pojechałam to musiałam wyjąć...także to na pewno od leków i choroby...
jak jutro nie przyjdzie to może w sobotę powtórzę test....

Sempe-lecę ,pędzę :))
u nas leje i przez chwilę nie było prądu ,ale juz jest git...

dokleiłam sobie kępki rzęs..
zrobiłam zdobienie na paznokciach u nóg i rąk-muszę ćwiczyć i poprzypominac sobie :)
no i wcinam arbuza:) komu???

a po ile jest gres?????

Hejka!
Wpadam i ja! Logopeda zaliczony. Zaluje ze dopiero teraz trafilam na te kobiete na prawde SUPER! ma swietne podejscie a cwiczenia sa forma zabawy bez zmudnego powtarzania cwiczen. Jeszcze jutro dentysta i mialabym na tydzien spokoj z lekarzami wiec moze do rodzicow smigne.

Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I dzieki za wiesci od Joas

Ewunia
dzielny i bedny Michalek, ale teraz juz bedzie tylko lepiej!!!

Pozdrawiam!

Tak sobie zrobilam :-)

super ze logopeda dobra sie trafiła i rzeczowa
a suwaczek superrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry