katrina115
Potrójna Mama
Zuz-Inka - trzymam kciuki!!
mama05 - za Ciebie też!
mama05 - za Ciebie też!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ło matko..ale jak ma miec wszystko na jednej wizycie to musisz przemysleć ,przeliczyc koszta...kurka siwa co za ceny!!!
ale był potrzebny deszcz więc miło ,ze popadało..

mama05 a moze jednak udalo sie zafasolkowac?:-) trzymam kciuki by tak, i by udalo sie donosic!!!
Przez tą pogoda mam dziwny nastrój,glowa mnie boli i wogole...
Dzis pierwsza noc Mikusia bez cyca, trzymajcie kciuki za nastepne!
JEsli mozecie zaglosujcie! Brzuszki jak motylki
Idziemy zaraz na dwór,miłego dnia!
hej mamusie!!!!
Zuz- inka kurcze no szkoda....... liczyłam na to że obie z Mamusia bedziecie miały fasolki w tym samym miesiącu.... No nić trza sie starać dalej!!! Na pewno sie uda!!! Zmuś męża do urlopu
Mama ja nie sądzę ze brak @ to wina antybiotyków!!! A jak u ciebie z temperaturką??? Nadal wysoka??? Trzymam niezmiennie kciuki za ciebie i twoją dzidizunie!!!!
Sempe!!!! to choć do mnie do domu to przestaniesz narzekać;-)!!!! U mnie ciągle miedzy 30-34 stopni!! i naprawde udusic sie mozna......
Katrina ja odstawiłam wszystkie leki przeciwalergiczne jak byłam w ciąży mimo iz lekarz mówił ze moge brac.... zalecił ze jak mam brać coś to Telfast.
U mnie straszliwie leje i burza straszy!!!
Misio ma już sciągnety cewnik. Był bardzo dzielny!! teraz płacze przy siusianiu bo go bardzo piecze. Mam nadzeje ze bedzie coraz lepiej...
Ewunia,Mauren- dzięki kochane za &&& ,ale ja juz na ten cykl nie liczę..dziś pojechałam do składu kory i kamienia i kupiłam gres pod tuje-3 worki po 30 kg i jak przyjechałam to każdy dzwigałam zeby rozsypać...wczoraj 4 emki przywiozłam do ogrodzenia bo robimy jednak wyżej i właśnie 4 zabrakły a każda 20 kg i też wyciągałam z auta bo po 17 Tom robił a ja przecież do pracy pojechałam to musiałam wyjąć...także to na pewno od leków i choroby...
jak jutro nie przyjdzie to może w sobotę powtórzę test....
Sempe-lecę ,pędzę)
u nas leje i przez chwilę nie było prądu ,ale juz jest git...
dokleiłam sobie kępki rzęs..
zrobiłam zdobienie na paznokciach u nóg i rąk-muszę ćwiczyć i poprzypominac sobie
no i wcinam arbuzakomu???
Hejka!
Wpadam i ja! Logopeda zaliczony. Zaluje ze dopiero teraz trafilam na te kobiete na prawde SUPER! ma swietne podejscie a cwiczenia sa forma zabawy bez zmudnego powtarzania cwiczen. Jeszcze jutro dentysta i mialabym na tydzien spokoj z lekarzami wiec moze do rodzicow smigne.
Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I dzieki za wiesci od Joas
Ewunia dzielny i bedny Michalek, ale teraz juz bedzie tylko lepiej!!!
Pozdrawiam!