reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Kto mi powie jak tu wkleić suwaczek i np. zdjęcia????
Ja pomogę :-D
Musisz u góry kliknąć w "Twój profil" po prawej stronie a później obok będzie"panel kontrolny"
Teraz szukaszz lewej stronki w pionie "edytuj sygnaturę"
I tam w miejśce wklejasz kod suwaczka
Mam nadzieję że sobie poradzisz z moim wyjaśnieniem

A co u mnie słychac a no stara bida jak to się mówi.
Wczoraj odebrałam prawo jazdy!!!! i mile zaskoczona bo obsłużona byłam po za kolejką :-D i wszytsko załatwiłam w kilka minut.A myslałamże spędzę tam trochę czasu ale nie było dużo ludzi ;-)
Później wróciłam zrobiłam obiad,córcia poszła do kleżanki a ja trochę sprzątałam i jakoś tak dzien zleciał.

Co do rowerka to moja młodsza teżjakoś nie może załapać jazdy na dwóch kołach nie może opanowac roweru i się zniechęca.Może to jeszcze nie ten czas a ja w moim staie nie dam rady za nią ganiać.A mój mąż raczej ze swoim porywczym i nerwowym charakterem nie pomoże Kasi:zawstydzona/y:

Ja też jak poszłam na prawko to jak mnie okulista badał to się okazało że mam słaby wzrok i poszłam do Vision Expres i się okazało że powinnam od przynajmniej 10 lat nosić okulary:szok: a dosłownie miesiąc wczesniej badał mnie okulista jak robiłam badania kontrolne do pracy i nic mi nie mówił:no:.No i od kilku miesięcy jestem okularnikiem :)

reklama
Dzień doberek!

madzia - nic z tego, cały czas mi pokazuje - nieprawidłowy plik. Nie mam teraz za bardzo czasu, może później popróbuję.

Miłego dnia.

witam się i ja i sorki że dopiero dziś
wczoraj byłam w odwiedziny u moich dziadków cały dzień spędziliśmy bardzo fajnie i miło czas

ewunia-przykro mi z powodu oczek, weź się za leczenie i myśle że konsekwentnie stosowanie okularków wyprowadzi cię z tego

izulka-dobrze ze nie będzie miał tato naświetlań, ale coś kosztem czegoś, trzymam kciuki za dalsze pozytywne rozwiązania
a i telewizorku też gratuluje, bardzo się ciesze ze wam sie udało

pawimi- jestem pod wrażeniem twojego małego trzylatka, zasuwa jak struś heheh

bedi-ale Patryś już taki duży jejku, ładny z niego chłopczyk:) należało ci się ten wypad do kumpeli zawsze to coś dla siebie lepiej

katrina-córcia śliczna taka słodka

Joaś- też jestem ciekawa twojej fryzurki:tak:

a dziś taki upał, zaraz mężuś wróci z pracy to gdzieś pojedziemy nad wodę,
a i jeszcze zapomniałam się pochwalić moją wizytą
a więc wszystko jest ok mały waży ok 2600 g, lekarz jak robił USG to nagle taki tekst: "jejku ale on kudłaty!!!!!!!" słuchajcie nie mogłam grzecznie leżeć, koleżanki na mnie mówią kudłata a tutaj taki numer heheh, zapowiedział że wszystko jest w porządku ale raczej uda mi sie wcześniej urodzić nawet do 10 dni przed terminem, otwierał mi furtkę do cesarki a ja odmówiłam i bardzo był zaskoczony że chce SN urodzić!!
ale powiedział ze pomoże przy porodzie i dał namiary na dobrą położną także liczę że do 3-4 tygodni urodzę:-)
torba już spakowana jeszcze kilka drobiazgów dorzucić

Dzień doberek!

madzia - nic z tego, cały czas mi pokazuje - nieprawidłowy plik. Nie mam teraz za bardzo czasu, może później popróbuję.

Miłego dnia.
Może nie ten kod wklejasz
Musi być ten BBCode (PseudoHTML, UBBCode)

Ja we wtorek idę na wizytę z usg.Ciekawe jaki duży jest synek ;-)

Ostatnia edycja:
próbuje..

Udało się, niestety nie obeszło się bez pomocy syna mojego męża, ale jest!!
madzia - dzięki!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej ja miałam dzisiaj wychodne,mąż miał wolne,to skorzystałam z okazji i pojechałam pochodzić po ciucholandach.Trafiłam na fajną promocję i obkupiłam trochę chłopców.

Pawimi brawo dla synka! Szybko pojął o co chodzi i ważne że się nie bał.
Ewuniaf na pewno szybko się przyzwyczaisz do okularków,ze wzrokiem nie ma zartów,lepiej zadbać o to.Dzięki za pamięć.A dzieci rzeczywiście dluuuugo pospały,a spać poszły normalnie? Zdrówka dla Babci.
Katrina śliczne macie córeczki.
Magda Adrian dopiero w zeszłym roku nauczył się jeżdzić bez bocznych kółek,także jeszcze później.Gratuluję prawka!
Cokies cieszę się że z Maluszkiem wszystko ok.Na pewno już nie umiesz się doczekać rozwiązania.

A to moja trójeczka
Zobacz załącznik 370688

Hejka

Przepraszam ze milczałam...
Ale miałam troszkę zawrótów w domu tz. Mikołaja odcycowałam (no i juz tydzien jest bez cyca!) No i co najfajniejsze Miki od kilku dni juz chodzi! takze wiele zmian zaszlo u nas, i mam teraz biegania za całą trójką choc juz widze ze Hania za Mikim zaczela biegac i mu pomagac:tak: grzeczna dziewczynka z niej :-)

ewunia, dasz rade w okularkach chodzic ja chodze spory czas juz chyba od 3 klasy podstawowej, z roczną przerwą wlansie przez swoje glupote ale sie opamietalam;-) wada sie nie pogłebia oby tak dalej :tak: szczerze to nie widze teraz siebie bez okularów ;-)
katrina śliczną masz córcie:tak:
bedi fajnie ze bylas u kumpeli;-) ładny synio.
izulka super ze tata nie potrzebuje tych naświetlen!!! :-)
justynka fajna ta Wasza trójka ;-)
magda trzymam kciuki za usg i daj znac co tam w brzusiu słychac ;-)

Przepraszam ze wszystkim nie odpisuje ale tylko ostatnie dwie strony czy 3 przeleciałam:-)
Postaram sie czesciej zaglądac:-):zawstydzona/y: mam nadzieje ze mi wybaczycie?
Poki mlody uczy sie chodzic bede miala urwanie glowy:/ zazwyczaj wchodze na bb i podczytuje troszke was, bo juz mi czas brakuje na wszystkie wątki w kktórych sie udzielam, ale obiecuje poprawe! :-)
Pozdrawiam was i życzę udanego weekendu :-)
A i wstawiam wam moja trójke ;-)
i wstawiam wam filmik chodzącego Mikusia ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=ee3nAI7CGqY

Załączniki

• DSC03671 male.jpg
    DSC03671 male.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Witam sobotnio ;-) ja przy kawce a dzieci przy sniadanku oj bardzo poznym dzisiaj bo i pozno wstalismy. :zawstydzona/y: Udalo nam sie pospac duuuuuzo dluzej niz zwykle. Dzieciaki jakos zmeczone byly po wczorajszym dniu i calym tym upalnym tygodniem, w dodatku dlugo siedzieli na dworze - Vincent eksploatuje swoj rower pelnoetatowo :tak: i nie chce z niego zejsc - az juz calkiem ciemno bylo jak raczyli wrocic do domu. Pozniej zazyczyli sobie hamburgery:szok: ale dobrze za mialam miesko z indyka przygotowane juz w lodowce na dole to tylko maz grilla rozpalil a ja za ten czas szybko skroilam pomidorki, cebulke itd...tylko ze zanim zjedli, poszli sie wykapac to w lozkach znalezli sie naprawde wyjatkowo pozno. Jeszcze calego melona wsuneli ;-) No ale w koncu wakacje sa to nie ma porannych przymusowych pobudek :-D Uwielbiam tu lato, z ta woda obok domu to praktycznie nie musimy nigdzie wyjezdzac bo cale lato czujemy sie jak na wakacjach. Wiekszosc znajomych nam to mowi ze mieszkamy jak w kurorcie wczasowym i to prawda.

Justyna - fajna twoja trojeczka, ale ich rozsadzilas na tej kanapie do zdjecia hahaha zabawnie to wyglada:happy2:

Katrina - udalo sie! gratuluje, wlasnie o to mi chodzilo ze jest watek ktory zawiera dokladny instruktaz ktory kod, wkleic, jaki rozmiar i gdzie - tam tez mozna sobie poprobowac i potestowac czy nasz wybrany suwaczek bedzie dzialac ale widze ze sobie poradziliscie.

Madzia - dzieki za zaangazowanie sie w pomoc koleznace ;)

cokies - fajnie ze maluszek zdrowy i wszystko w porzadku, kochana czas leci szybko i niedlugo bedziesz trzymac swojego kudlatego :-D:-D
Milego pobytu nad woda, mam nadzieje ze pogoda wam dopisze. A z tym jezdzeniem mojego syna na rowerze to ja sama jestem powaznie zaskoczona poniewaz sredniak dopiero po tygodniach wielkiego bolu nauczyl sie jezdzic w wieku 5 i pol roku ;-) a Vincent po prostu siadl...i pojechal jakby caly zycie nic innego nie robil tylko na rowerze jezdzil.

Maureen, Joas - :tak::-D nie podczytywac tylko pisac poprosze ;-) nie spalam jeszcze jak tu obie bylyscie i swoje slady zostawialyscie :-):-)

Milego weekendu wszystkim zycze!

Pawimi alez nie ma sprawy.Już nie jeden suwaczek w swoim wirtualnym świecie robiłam to mogłam pomóc :-) choć wiem że najlepiej pomóc na żywo ;-)
Liza i Justyna fajniutkie szkraby i foteczka justyny faktycznie zabawna
A co do nauki na dwóch ołach to starszej poszło piorunem bo sama zauważyłam że boczne kółka są przez nią nie uzywane i je odkręciłam i zaraz śmigła na dwóch.A Kasi jakoś cięzko właśnie opanowac kierownice i plecki ma wiotkie i dla tego nie może załapać o co chodzi.Dziś jej wyciągnełąm 12'' i jeżdziła na tym małym.

reklama
Pawimi Magda oni sami tak usiedli jak robiłam to zdjecie,przeważnie siedzą z Majką pośrodku ale ściśnięci jak robię fotki.

Ostatnia edycja:
Do góry