reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dzięki za rady jak na razie jest ok tylko jestem zmęczona i zakręcona, jak się powtórzy to na pewno się zgłoszę do gina:-), jejku już w pół do drugiej a ja się czuję jakbym dopiero wstała yyhhh, zaraz za obiad się zabiorę i za szarlotkę bo naszła chęć:-D i mam dzisiaj w planach w szafie u dzieci ( tylko jedną część) posegregować.
u mojego Alka jest zestaw książek i ćwiczeń " Ja i moja szkoła" w tym roku do drugiej klasy będą kosztować gdzieś około 200 zł, może faktycznie rozejrzeć się za tańszymi
a ogórki przedwczoraj robiłam małosolne, dzisiaj pewnie będą git

reklama
ja właśnie zrobiłam ogórki małosolne,mąż robi w sobotę urodziny to będą dobre :-D
Widzę że co szkoła to inne książki,u nas Adrian ma Razem w szkole,kupiłam na Allegro za 175zł a w księgarni z upustem kosztują 199zł a jeszcze musiałabym tachać to do domu a blisko nie mam.

Hej
Pisałam posta mi sie skasował:wściekła/y:
I odechciało mi się znow pisac hehe

U nas obowiązuja u córki w klasie wesoła szkoła i przyjaciele a na przykład dzieci rok później maja już inne podręczniki
Mnie czeka wydatek na ksiązki u dziewczynek cos ok 400 zł!!!:szok: jak nie więcej bedzie ech.

Ja sie przetworami nie zajmuje bo zawsze mi teściówka cos podrzuci.

Byłam wczoraj na wizycie u ginka i synek ma sie świetnie tak samo i ja.Maluch wązy 18oo g więc nie będzie duzym chlopcem.Nie mam niestety zdjęć bo nie chciał się mamusi pokazac i buziaczka miał zasłonętego rączką

jestem..

Justyna żebyś wiedziała ,ze zalatana dzis jestem...

pojechaliśmy po lakierobejcę na płot-zawiazliśmy do gościa a On mówi ,ze dziś chciałby też zawiasy na których bedzie sie brama i furtka trzymać bo jutro bedzie montował
baffled5wh.gif

no więc w tył zwrot i do Leroy M....

kupiliśmy zawiasy-wszelkie mocowania,śruby,podkładki...
masę do tynkowania i własnie Tom tynkuje
zatankowalismy na jutro i .........800zł pooooszło
baffled5wh.gif
baffled5wh.gif
baffled5wh.gif
sorry2.gif
no,ale jak mus to mus
e158.gif

ziemniaczki się dogotowuję,idę smażyć rybkę..

Weroniczka- oj nie halo nocka....

Joaś-??????????????
Pawimi????????????????
Sempe??????????????????

Magda i reszta gangu witajcie ;))))

zaraz muszę się brać za pakowanie na jutro..

mama - ja tam "...całkiem spokojnie wypiję drugą kawę...",
moja koleżanka próbuje "zajść", ma z tym małym problem i stwierdziła, że chyba kupi sobie test owulacyjny, ja czuję, że nie muszę takiego testu kupować, bo aż mnie skręca.... o Matko!
a zastanawiałam się czy jeszcze "owuluję" - juz wiem

hej babeczki!!!

Zdałam mój egzaminik- od dzis wolno mi samodzielnie szczepić noworodki:-):-):-) (26na 26 punktów)!!!!

Katrina ja mam owu co 2 miesiące tzn wygląda na to że mam tylko jeden jajnik sprawny (lewy) i tez mnie przy tym mocno boli....

Mama ja sie chetnie kochana napije z toba zimnego piwka!!!!! Zycze wam udanego wyjazdu:tak:

Pisałyście o ksiązkacch- my Kasi juz prawie wszystkie kupiliśmy... My mamy "raz ,dwa, trzy teraz my!" i zaplaciliśmy promocyjnie 166zl ale jeszcze dojdzie ksiazka do angielskiego , niemieckiego i religii...

A mnie zaraz jak dzieci pójda spać męzus zabira na winko nad jeziorko.... oj juz sie doczekać nie moge:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry