reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
No to dzieci spią a my lecimy nad wode!!!- żeby nie było to nasze pierwsze wyjscie odkąd w ciąży byłam..... Rodzice zgodzili sie zaglądać do maluchów!!! Lece:-) Buziaki dla was i miłego wieczorku!!!!

ewunia - mnie jak z prawego, z tym, że jak brałam piguły, to nic nie czułam, a teraz..... ło matko! nie chcę sobie wyobrażać jak może być przy trudnych dniach!

Ewunia- gratki kochana !!!!!!!!!!! wiedziałam :)):tak::tak::tak:

Cokies- witaj kochana,Ty już jedną noga na porodówce:-D

Maureen-jak samopoczucie??podaje herbate z cytrynka:tak:

kochane wleciałam wieczornie ,zeby pożegnać sie na 4 dni..
wlecę w niedzielę wieczorem.

Zuz Inka- &&&&&&&&&&&& cała masa!!

zmykam,pa..

Hejka!
Dzis zaszalalam i umylam okna w calym domu, popralam firany zaslony...i bede miala spokoj do swiat ;-) Wisnie przerobione czesc kompot a czesc dzem. Ogorki sie u mnie zaczynaja wiec Ewunia dzieki za przepis z carry ten z musztarda mam pycha!!! I gratuluje zdania egzaminu :tak: Mama udanego wyjazdu...ale Wam dobrze :-) Weroniczka wspolczuje nocy, to Cie dzieci wymeczyly

Mojego Maciusia ugryzla mrowka i oczywiscie cala szyja wysypana juz podalam wapno i antyhistamine ale dalej go boli juz mu pozwolilam spac u mnie w lozku co chwile placze ze go boli wiec przykladam mokra szmatke i tak kimie. Mam nadzieje ze mi bardziej nie spuchnie bo nie mam w domu dexsawenu :-(

Pozdrawiam!

zuz-inka współczuje tych alergicznym reakcji

mamo udanego wyjazdu!

efuniaf oj dzięki za przepisy, GRATULACJE!!! :-)

Ja za książki dla obu zapłaciłam 420 zł. do tego używany podręcznik z religii i niemieckiego dla Wiktorii pewnie około 20 zł., + ćwiczenia dla obu prawie 40 zł...... czyli łącznie zamknę sie w kwocie 500 zł :baffled: do tego wyprawka około 200 zł. dla obu, dobrze, że to tylko raz w roku, wcześniej podobną kwote płaciłam za obie w przedszkolu, więc i tak nie jest źle ;-)

Witam sie :)

Mama życze wam szerokiej drogi i wspaniale spedzonego czasu!!!! Wracaj do nas szybciutko!!!

AnnaS ja dzisiaj sie za kolejne ogórasy zabieram!!! a jeśli chodzi o ksiązki i wyprawki do rzeczywiście strasznie drogo to wychodzi....

Zuz-Inka kurcze biedny Maciuś.... a miewasz czasem w domu dexaven?? w ampułkach czy w jakiejs innej postaci??

zaraz wracam bo hania :/.........

Ja za książki dla obu zapłaciłam 420 zł. do tego używany podręcznik z religii i niemieckiego dla Wiktorii pewnie około 20 zł., + ćwiczenia dla obu prawie 40 zł...... czyli łącznie zamknę sie w kwocie 500 zł :baffled: do tego wyprawka około 200 zł. dla obu, dobrze, że to tylko raz w roku, wcześniej podobną kwote płaciłam za obie w przedszkolu, więc i tak nie jest źle ;-)
No to podobnie jak u mnie :)
Ewunia gartuluje!!!!
Mama udanej zabawy i wypoczynku
Zuzinka o kurcze współczuje takiej reakcji allergicznej.I ereaguje tylko tak na mrówki czy na wszytsko co ugryzie?

reklama
witam
znów zakręcona jak baranie rogi:-D

ewunia jak randka się udała?
mama miłego wyjazdu i wypoczynku
zuzinka oby na tym sie skonczyło, zebyś nie musiala podawać dexavenu

a ja szurnięta mam wózek z którego jestem zadowolona (Graco quatro de luxe) super sie sprawdził jako spacerówka, głęboki tez jest ale wąski tzn wkładka jest dla niemowlaka i tak w sumie mi sie marzy wózek głęboki typowy taki tradycyjny coś jak inglesina bądź marita także szukam coś w używanych może uda mi coś znaleźć niedrogiego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry