• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A sode to z czym rozrabiasz by była papka? z wodą?Dywanik nie ma plam tyle że chce by cały przejaśniał i tego zapachu się pozbył.Tak go chce odświeżyć.Poczytałam troche na necie.Tam pisza żeby sode rozsyać po dywanie i zostawić na noc a na nastepny dzień odkurzyć.Hmmm tylko czy tak bez szorowania żadnego ta soda brud rozpuści tak na sucho??
tak dokladnie tak, a ja dodatkowo do usuniecia plam - tak jak napisalam wczesniej lekko nawilzam dywan i pozniej posypuje soda. Papka tworzy sie sama wlasnie z wody i tej rozsypanej sody.

reklama
Witam!!! Pierwsza??

Mama chyba twoje &&& poskutkowały bo tylko 3 razy do małej wstawałam a po tamtych dwóch nockach to luksus:-D

Katrina jak dzisiaj zdrówko???

Maureen jak samopoczucie?? Mam nadzieje ze już choć troszkę lepiej???

Magda ja tez chyba spróbuje metody dywanowej. Co prawda ja mam tylko jeden mały dywan w całym domu ale za to dzieci sie na nim bawią i ciagle jest na nim pełno plam po soczkach i innych rzeczach.....

Zuz- inka Jak staranka?? Mąż juz grzeczny:-D???

SEmpe, Izulka, Weroniczka, Cokies, Asia, Pawimi, AnnaS, Justa pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życze:tak:

witajcie..ja juz byłam wypłacić kasę bo jutro nam drewniane elementy płotu przywożą..
pranie kończy się prać ,zaraz odkurzanie..

kurcze własnie podali w informacjach ,ze od środy do soboty mają być mega ulewy z gradem i silnym wiatrem;/!!
i jeszcze opady do 60 litrów na m 2!!!! matko masakra jakaś!!!!!!!

Ewunia bardzoooo sie cieszę ,ze nocka taka udana :))))
&&&& były szczere to i pomogły:)

Kartina jak samopoczucie ,mleczko pomogło??

Magda kiedy dziewczynki wracają?

Zuz Inka -kiedy test :))???&&&&&&&&&&

Sempe-jak tam na froncie??auto naprawione?

Joaś-mam nadzieje,ze Wam pogoda dopisuje!

pozdrawiam i ściskam :)
miłego dnia kochane-u nas od rana mega słonko!

Hej

Mama wracają 29 lipca o 3 nad ranem.
Tez widziałam prognozę i martwi mnie że na pomorzu ma byc nie ciekawa w tym tygodniu pogoda :-(
A mnie się cieżko z tyłkiem ruszyć by zrobić co kolwiek ale pogoda ładna jak narazie to trzeba będzie jakiś spacer do sklepu zaliczyć.

Tak to właśnie jest z pogodą w Polsce latem - jest kompletnie nieprzewidywalna :(

Fajny pomysł z praniem dywanow sodą, nie znałam go :) choć używam sody do prania i czyszczenia :)
W Weekend wypiorę na próbę dywan córci :))

Magda-hoho-no to jeszcze masa czasu do powrotu Niuniek :)

Leika-dokładnie ,pogoda nieprzewidywalna i tak szybko się zmienia....kiedys zimą było mrozno,latem upały,jesienia padał-człowiek wiedział czego się spodziewać a teraz?????????????? lipa!
Ty już masz 22 tydzień ciąży!!! jery jak ten czas popylaaaaa..

reklama
Magda no tak,Ty tez już na końcówce...tak jak Cokies:)
niedługo zacznie sie odliczanie i czekanie na info:)

a ta fota z pszczołami....-
a108.gif
aż mam ciaryyy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry