• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

No to mama pyszności bedziesz robic!!!!
A ja właśnie pokroiłam dzieciom w plasterki dzieciom brzoskwinie, banany i arbuza... Maja teraz w trzech miseczkach do wyboru (taka alternatywa dla chrupków :) )
Zaraz ide z dziećmi po storczyka dla teściowej bo Anna i ma dziś imieniny. Aha AnnaS wszystkiego naj naj najlepszego w dniu twojego świeta!!!!
Musze jeszcze jakieś ciacho upiec na wieczór- bo pewnie bedziemy u nich siedzieć na dole :)

Leika rzeczywiście ty i cokies no i nasza AsiaKC powinnyście przekazywac brzuszki dalej- tzn Mamusi i zuz-Ince

No właśnie a cio sie dzieje z naszą ASia????

Bedismall a u ciebie???/ JUz tak dawno sie nie odzywałaś??? dobrze wszystko u was??? Starszaki dalej dają w kość?? Jak tam mały Patryczek???

reklama
Ewunia- przyjemności w wybieraniu storczyka :)
a ciasto....czekam na przepis tego z wisniami:)))

ja z kolei kupiłam dzis dzieciom mandarynki:)) zjedli po 2 a teraz czekaja przy stole na obiad-pachnie smakowicie..lepia plasteline i czekaja aż zupka przestygnie..

za godzine bedzie opiekunka.

no własnie ja juz ASIĘ nawoływałam,ale chyba przeprowadzką zajęta...

Bedi-jak na froncie??

Joaś-kochana jak u kosmetyczki????
jaki kolor masz manicuru?

Magda- a co Ty się 2 dzień nie odzywasz??wszystko si?????

ależ mnie @ zalewa...;/

Witam i ja z kawką,u mnie jak zwykle po staremu,stwierdziłam że nie mam o czym pisać dlatego raczej Was podczytuję.
Słońca u nas brak ale na szczęście nie pada,bylam z dziećmi w sklepie,muszę jeszcze zrobić porządek w szafie,schudłam i mnóstwo rzeczy mam za dużych,spakuję i zaniosę do PCK.

Ewunia współczuję bólu w krzyżu,mnie dzisiaj trochę mniej boli kolano nawet po schodach umiałam zejść a wczoraj to była kompletna porażka
Maureen trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło,żeby mąż znalazł pracę.
Cokies szkoda że szyjka jeszcze trzyma,ja Kacpra i Majkę urodziłam po terminie ale to pewnie przez leki na podtrzymanie bo u obojga za wcześnie mi się szyjka skracała.Trochę ruchu i może coś się ruszy.Trzymam kciuki za zebranie
Mama ja przy całej trójce miałam bóle krzyżowe,myślałam że umrę.
Przepis na ciastka wzięłam stąd Proste ciasteczka - troszkę go zmodyfikowałam bo dałam całe jaja i dodatkowo łyżeczkę proszku do pieczenia.Wyszły kruche nie za słodkie w sam raz do kawki.
Agatulka niestety w dzisiejszych czasach pracodawcy mają gdzieś to że kobieta jest w ciąży,niemało jest takich przypadków że są zwalniane.
Weroniczka trzymam kciuki za Tadeczka żeby wzrok był dobry.

Hej
Mamusiu a wszystko u mnie si,miłe to że się o mnie martwisz:rofl2:
Wczoraj odzwiedziła mne koleżanka bo chciała wyrwać się od swojej męskiej częsci rodzinki i poplotkowac zdrowo :-D.Więc całe popołudnie miałam takie babskie hihi
A dzis do południa nie maiłam za bardzo czasu na kompa bo mąż go okupował.Teraz jest w pracy a ja sama zostałam :) To mam troche dla Was czasu

A mogę Wam podesłać troche łódzkiego słonka
d020.gif

o010.gif

Witajcie - ja dopiero teraz dopchałam sie do kompa... ale może to i lepiej, bo ładnie na dworze to byłam z mała na spacerku, teraz pranko sie kręci.

mama - nie pastw sie tak nade mną - ja tu koperku juz nie widziałam ho ho, a może i dłużej!! tylko taki suszony (jak pojadę do polskiego sklepu, tak jak i biały ser), fasolka szparagowa taka żółta tez juz prawie zapomniałam jak wygląda i chodzą za mną kurki (grzybki)...... a Ty tu z takimi rarytasami wyjeżdżasz.

Wiecie na prawdę jak się nie ma takich rzeczy, które są codziennością w Polsce to się docenia choćby te malutkie. No ale cóż, coś za coś.

hej Babolki,

wpadam w przelocie, bylam z dzieciakami u kolezanki, bo ma dzis urodziny ( co prawda w sobote robi imprezke, ale ja lubie tak wpasc z kwiatami i zyczeniami dokladnie w dniu urodzin ). Spacer w 1 strone to prawie godzina :baffled:

Od weekendu wlasnie zapowiada sie imprezowo - w sobote te urodziny, w poniedzialek jedziemy na ta wycieczke, o ktorej wam wspomnialam z dzieciakami na caly dzien, w srode wyprawiam Amelce urodzinki, a wczwartek idziemy na urodziny jej malej kolezanki :-D Szalenstwo :-D

Mama05,

to Ty jutro kochana swietujesz :tak: A zupka.. pychotka.

Katrina,

ja kupuje swiezy koperek w Sainsbury'm ( jest u Was ten sklep ? ) albo u Pakistanczykow w zieleniakach, tam zawsze jest duzo zieleninki - koperek, pietruszka..

Pawimi,

powodzenia na wyjezdzie i dzieki za tulaski ;-)

AnnaS,

wszystkiego naj, naj, naj.. z okazji imienin !!!!

bukiet.gif

no i popisalam, musze leciec na ogrodek interweniowac, bo dzieciaki sie przepychaja :angry:

jestem po pracy;))
KOBIETKA BYŁA TAK ZADOWOLONA Z HENNY I KSZTAŁTU BRWI JAKI jEJ ZROBIŁAM ,ZE DOSTAŁAM 10ZŁ NAPIWKU :)) A JA UWIEEELBIAM ROBIC BRWI-TO TAKIE MOJE MAŁĘ dzieła sztuki:)

Magda- to dobrze,ze u Ciebie wszystko dobrze :) bo wiesz...jak którejś ciężarówki długo nie ma to zaraz myslę ,ze może porodówka....a my tu chcemy za Was &&&&& trzymac i przeć razem z Wami dlatgo proszę się meldowac ;)))

Justyna- dzięki zaraz oblukam przepis:)
ja tez czasem nie mam co pisać ,ale zawsze jak się z Wami przywitam to "taki mi jakoś lepiej" ;))

Maureen- no tak,jutro stuknie mi 32 lata...to znaczy skończę 32 ...myślałam,ze do tego czasu doczekam się
f030.gif
ale lipa....

ściskam Was wszystki wieczornie kobietki:))
Katrina- może bedzie zielenina tam gdzie Maureen pisze-nie chciałam spowodowac ślinotoku u Ciebie :))

Witajcie wieczornie!

Wszystkim Annom wszystkiego najlepszego!!!

Nie mam kiedy czytać co u Was. Pracuję nad najistotniejszymi sprawami w moim życiu. Dziękuję za pozaforumowe wsparcie 3 kobietkom: niezawodnej Mama05 oraz dwóm moim czerwcówkom wielodzietnym: Azile i Iwosz.
Babeczki trzymam się jakoś i wierzę w lepsze jutro, które zaczyna się dziś. Trzymajcie kciuki niezmiennie.
Pozdrawiam ciepło.
J.

Joaś kochana moja siostro-NIE MA SPRAWY!!
ZAWSZE będę Cię wspierać i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& ...
będzie dobrze!! bedzie bo walczysz!!

jesteś w moich myślach i jak tylko potrzebujesz to pisz smski..

no włąsnie-IWOSZ-jak tam ciężaróweczko??
AZILE- Ty tez 100 lat tu nie wlatywałaś...
Ewusek- a u Ciebie jak?????

reklama
He he ja sie tez z Mama i Ewunia zsynchronizowalam dostalam @ test nie klamal :-(
I wlasciwie nie wiem co robic bo mowilismy z M ze raz i tylke...a teraz nam zal ze nie wyszlo :-(

Ewunia
mnie kregoslup i bez ciazy nawala jak sie dluzej pozginam albo cos ponosze, rehabilitantka do ktorej chodze z Ania mowila ze i mnie by sie rehabilitacja sprzydala...ale na NFZ terminy...a prywatnie kasy teraz nie mam bo poczatek szkoly, swietny pomysl z watkiem przepisowym ja myslalam aby na :ninja2: otworzyc
Joas pracuj nad osobistymi sprawami i trzymaj sie!

Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry