reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Oj mi by si tez przydał taki manicuire i pediciure ale nie mam nikogo znajomego ani dobrej kosmetyczki bo tych wokolicy nie znam a wole iść do znajomej niż obcej ;-)

reklama
witajcie przy kawusi:)

Agatulka-dzieki :*

i juz lecę -pędzę robić henne :))

Magda- wymocz stopy-zaraz jestem zrobić manicure i pedicure :)))

Maureen- dziekuję za życzenia dobrej nocy-troche dziś lepiej-choc nie wiem czemu znów mnie głowa boli-nawrót zatok czy co....

u nas padało w nocy -teraz nie pada,ale wszystko mokre..ślimaków pełno-w ogóle pełno ich w tym roku
d015.gif

Ewunia,Joaś-jak tam u Was po nocce-pospałyście kobietki??

pozdrawiam wszystkie mamuski:)

Joaś a gdzie się z Iwosz spotykacie?????????
Spotkać to się możemy w Warszawie, ale my we dwie WYJEŻDŻAMY na wspólny weekend. Dogrywamy szczegóły. Wiadomo, ze wrzesień i wiadomo, że prawdopodobnie POZNAŃ :-)
AnnaS - byłam na Mazurach, koło Giżycka, w sumie mogłyśmy się jakoś spotkać :-(
Mamo- miałaś niesamowicie pracowity dzień w pracy.
Ja zmykam, dziś wojna między dzieciakami od rana, ten deszcz i marazm też daje im w kość. Totalnie.
Kupiłam ser mielony, budynie, mam masło. Jeszcze tylko herbatniki i będę robiła sernik :-)
Ściskam ciepło mamuśki.

Ostatnia edycja:
Anna- dziekuję Ci kochana...:)
i..przytulam mocno ..

Joaś- oooo-serniczek bedzie ;) super!!

no i moja droga!!!! jeśli wybieracie sie do Poznania to ja na bank się piszę na spotkanie i może jeszcze Sempe też bedzie pasowało...

i wiesz co??skoro to ma być weekend to może jakiś hotel????może posprawdzać na necie hotele i zrobimy sobie babski weekend???
kurka w sumie tak sie wpycham bo może Ty tylko z Iwosz chcesz pobyć...zagalopowałam sie ...

u nas tez lipa z pogodą;/

Joaś a to kolor lakieru który teraz mam -ten hybrydowy
cnd_hot_pop_pink.jpg

Ostatnia edycja:
Ja zmykam, dziś wojna między dzieciakami od rana, ten deszcz i marazm też daje im w kość. Totalnie.
Ja od jutra do tego wracam ;-)
No nad spotkankiem takim szerszym to trzeba będzie to duuuzo wcześniej zacząć działać no ale ja na dluższy czas wypadam niestety wiadomo
Ale będę z niecerpliwoście czekac na relacje z waszych wypadów ;-)
Mamuś ale ładny kolorek bo ja lubie takie spokojne i nie mocne kolorki

No wstałam nie dawno i odrazu zajrzałam na forum,a gdzie sniadanko??Będę musiała se pójść zrobić bo nie ma mi kto:sorry:

Magda- dzieki ;)

to ja podaje Ci wirtualnie jajecznicę na masełku ze szczypiorkiem :) do tego chlebek i herbata z cytryna-może być ;))???
pewnie juz nogami przebierasz przed powrotem córek:))

my tu o sniadanku a czas się za obiada brać-dzieci mnie wzięły na lewe samki i dałam sie wkopać w smażenie-zrobię im racuszki z jabłkiem i cynamonem posypane cukrem pudrem :)

u nas pada-nuda i dzieci
e088.gif
bo juz nie wiadomo co robić;/;/;/

reklama
Hejka!
mhhhh jajaecznica ze szczypiorkiem ale pachnieee

ja w przerwie miedzy robieniem przetworow wpadlam sprawdzic konto zrobilam przelewy za rachunki (swiatlo woda itp) ...nooo i juz o 1000 zl mniej...:-(

Pozdrawiam i zagladne wieczorem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry