reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej
Jak pisałam tak się zjawiam wieczorkiem
Moje panienki już w drodze są .ależ sie ciesze że je zobaczę!!!!!!!
A pogaduszki były miłe bo z koleżanką nawiedziłyśmy inna która otworzyła nie dawno taki klub dla mamus z dziecmi szkoda tylko ze tak daleko ode mnie ;-)
Agatulka chryste ja bym po scianach chodziła z takim ciśnieniem:szok: ale z dwojga złego dobrze że nie wysokie bo to chyab groźniejsze,no i chyba będziesz musiała sobie jakoś radzić z takimi spadkami naturalnymi metodami ale mama dobrze radzi zgłoś jak naj szybciej lekarzowi ten fakt.
No i słonko do ciebie leeeciiii kabelkiem bo prognozy na jutro dla pomorza nie korzystne niestety :-(
Mama wdech-wydech-wdech-wydech;-) lepjej już?

I ja wlatuje wieczorkiem. Dzieci umyte nakarmione dawno spia a ja sobie spa zrobilam i teraz wypiekniona i wypachniona moge z wami poklikac.
Mamo czytalam ze zapisy na uslugi kosmetyczne przyjmujesz to ja bardzo prosze brwi!!!
Pawimi czekamy bo brakuje Ciebie. Juz sie balam ze znowu jakies tonada u Was!
Magda to o ktorej sie corek spodziewasz???
Agatulka nooo cisnienie ekstra nie ma co! U mnie to jest tak ze jak z dzieckiem mam do lekarza to wtedy jest meza kolej jazdy i auta nie mam

Pozdrawiam wieczornie :-)

Witam,
Jestem mamą dwóch już duuuużych córeczek,Julki 13 lat i Zuzi 10 lat i spodziewam się kolejnego potomka płci męskiej tym razem w pażdzierniku,więc forum trójka i co dalej w sam raz dla mnie:-).I jeśli nie macie nic przeciwko temu dołączę się do grona jak to nazywacie "wielodzietnych".

Jak jest taka pogoda, to moje dziecko jest nie do wytrzymania, po prostu diabełek wcielony. Mam już dość dzisiejszego dnia, dobrze, że juz wieczór, można trochę odsapnąć. Miłego wieczorku i dobrej nocki.

Witam ja klikam z kom bo awarie neta mam. Koło południa odpadł mi czop, po południu byłam u lekarza i mam rozwarcie na 2 cm w przyszłym tygodniu dr weźmie mnie na oddział i zrobi badania i próby porodowe bo później idzie na urlop a ja w eufori spać nie mogę:-):-):-):-):-)

Witajcie kochane mamuski:tak::-D

Magda- pewnie juz poprzytulałas córeczki:tak::tak::tak::tak:a teraz bedziecie odsypiać-przyjemnego dnia kochana:tak::-)

Lena-witamy na wątku -rozkładaj kocyk i rozgość się..napisz coś o sobie..widzę ,ze piszesz do nas z Chicago:) jest u nas jeszcze jedna mama z za oceanu-Pawimi ,ale obecnie Jej nie ma-zalata:))-ale po week ma wrócić.
gratuluję trójeczki:tak::-)
to moje merzenie,ale od półtora roku nie wychodzi...

Cokies- no gratki:tak::tak::tak:super ,ze się cos ruszyło
a130.gif
ciesze sie z Tobą i zaraz wyslę Ci pw z nr tel jak już przywitasz synka to napiszesz smska -ja przekaże na bb bo przecież my tu nogami przebieramy i razem bedziemy z Toba na porodówce:rofl2:

Zuz Inak-lecę pedzę robić brwi-brwi to mój konik-robie je z zamkniętymi oczami
c007.gif

Kartina- przybij 5!! ja tez wczoraj miałam taki dzień ,że
c003.gif

oby dzis było lepiej.....

jak to było
c024.gif
umówmy sie ,ze bedzie dobrze??:-D:-D:-D

smacznej kawki porannej życzę..

Joaś??????????????

Weroniczka???????????????

Ewunia???????????

AnnaS?????????????????????

Izulka- ile sie można urlopować-wracaj ;)))

i reszta gangu-meldujcie co u Was
i070.gif

reklama
Już jestem....\

Dopadł mnie znowu straszliwy ból głowy. Dziasiaj już lepiej niż wczoraj ale dobrze i tak nie jest. Starałam sie wczoraj normalnie funkcjonowac wiec byłam rano na rozmowie o prace i poźniej z dziećmi w zoo, potem jeszcze na kolacji u mojej mamusi. Wieczorem już ledwie na oczy patrzyłam.... dzis rano tez jeszcze swiatłowstret dokucza i dźwieki denerwują ale nie jest już tak jak wczoraj.... Może tableta pomoże. Mąż wydzwania do przychodni. Chce mnie zarejestrowac do lekarza w związku tymi bólami. Może uda sie wykryć co jest przyczyną...

Cokies świetnie że cos idzie do przodu. Mam nadzieje ze szybciutko urodzisz i bedziemy mogły sie cieszyć razemz tobą:tak:

Lena witaj wśród nas!!!

Magda jak tam twoje dziewczynki???

Agatulka ja w każdej ciąży miałam takie ciśnnienie (oprócz końcówki z Hanią) stosowałam naturalne sposoby czyli wiecej ruchu i, wiecej soli w potrawach (ale z tym ostrożnie bo zatrzymuje wode i mogą robic sie obrzeki) czasem pół lampeczki wina (wiem co niektóre z was by potępiły "picie " w ciąży. Jak moje sposoby nie działały do lekarz kazał ssać Glukardiamid- po nim rzeczywiście było lepiej. Pojdz do lekarza jak radza dziewczyny!!!

Katrina u was dalej słonko??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry