• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie dziewczyny.
mama zobaczyłam twojego nika, a mijamy się na bb i chcę jeszcze formułkowo złozyć wam najlepsze życzenia, przede wszystkim upragnionej trzeciej pociechy i miłosci, niech kwitnie dalej tak jak teraz. Uściski dla Toma i buziaki dla dzieciaków:-)

Mam nadzieje, ze dane mi bedzie niedługo tu do was dołaczyć bo jak tylko zdrówko mi pozwoli bedziemy się starać o trzecią dzidzię:tak:Pozdrawiam was serdecznie

reklama
jestem :)

Wisieńka- dzięki kochana :)) no tak 8 lat to juz niezły wynik:))
byle nie było gorzej to bedzie si ;))
przekaże Tomowi jak wróci:)

no i czekam tu na Ciebie-może razem nam się uda zostać potrójnymi mamami:))

a Ty ukochaj Pawła od nas na te lata skończone dziś :))))

Katrina witaj i głowa do góry..zawsze tak jest ,że to co dobre szybko sie kończy..

ja zaraz obiad podaję i za godzine szykuję się do pracy:)

no..my już po obiadku:)

Wisieńka wiesz co??rozkładaj kocyk tu i pisz z nami bo skoro sie niedługo starac zaczniecie to jak najbardziej pasujesz do tematu:tak::-D:-Da nie bedziemy się musiały szukać po bb:-p

ide układac włosy
k010.gif
:)))))))))))))))

Hej witam po obiadku,zapraszam na kawkę :-)

Wczoraj nie miałam czasu nic napisać,byłam z Adrianem u tego laryngologa,lewe ucho lepiej natomiast tym razem na prawe niby gorzej słyszy :wściekła/y:
Mam mu podawać zyrtec na noc i za dwa tygodnie znowu na badanie słuchu.

Mama ja mam kota,psa i świnkę morską
Katrina od jutra do pracy? Dobrze że chociaż Małą możesz mieć przy sobie.

justyna - tak, jutro mój szef wraca z urlopu w Polandii i koniec laby dla mnie. Tzn. koniec spania do 9-tej.
Dostałam własnie sms-ka, że wraca dopiero koło 20-stej, to jeszcze jutro wolne.

Ostatnia edycja:
hej!!!
Wybaczcie ze nie odniose sie dziś do waszych postów ale po prostu czasu brak.... :( nie zdążyłam niestety nawet poczytać co u was....

Kurcze byłam dzisiaj w pracy od 13 do 18 ... Po powrocie kupa roboty (pierwszy raz dzisiaj siedze!!!
shocked.gif
) Michał pierwszy dzień był sam w przedszkolu i płakał, nie dał sie położyc spać :( oj bedą z nim przeboje). Do tego dziś w nocy pierwszy raz odkąd spi bez pieluchy zsikał sie do łóżka.....
Za to Hania sie fajnie w żłóbku aklimatyzuje. Nie płacze nie marudzi tylko ogląda nowe zabawki i "biega po całej sali "
Ja z pracy chyba coraz bardziej zadowolona ale dopiero w piątek bede wiedziała czy zostanę przyjęta, na jakich zasadach i od kiedy.

Buziaki dla wszystkich i spokojnej nocy!!!

witam się i ja po pracy..

Ewunia oj kochana jak sa zmiany w zyciu to cała rodzinka musi sie przestawić..
powodzenia i zaciskam &&& za Miśka..
fajnie,że praca bardziej Ci sie podoba i && za piątek!!

Katrina no to jeszcze jutro pośpisz:))

miłego wieczorku,ja z piwkiem ;)

dobry wieczor
wybaczcie ale i ja nie mam kiedy zajrzeć i nadrobić, korzystam z pogody i pół dnia na powietrzu
dzisiaj była u nas położna i wsio ok
jak wspomniałam duzo spacerujemy z dziećmi po parku, dzisiaj po południu wszyscy byliśmy nad jeziorkiem i dzieciaki sie popluskały
Michałek nadal grzeczniutki w nocy również, karmienie nadal z cyca wręcz mały uwielbia:-D
jesteśmy na etapie podejmowania decyzji o otwarciu warsztatu samochodowego także trzymajcie kciuki żeby sie udało
pozdrawiam i ściskam mocno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry