• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej dziewczyny

Ewuniaf ja tez kibicuję Wam -oby słuszne decyzje dały dobry rezultat :))

Cokies cieszę się, że jest dobrze :))) i dobrej decyzji też zyczę

Katrina- jak dobrze kiedy jest się zadowolonym z pracy, prawdą ? oby tak dalej :))

mamo- jak zawsze na straży, gotowa i zwarta :))))

Mój tato dzisiaj był u lekarzy na kontroli. I chca go zabrać na 5 tyg na radioterapie. Po resekcji jelita raka nie ma ale chcą zrobić wszystko co moga, żeby nie zdarzył sie jakis nawrot. 12 września jeszcze tomografia i inne badania sprawdzające. no nie wiem. Szkoda, że nikt nas nie uprzedzał , że są takie procedury. Czlowiek by się nastawił. A tak bardzo mnie to samą zaskoczyło. co dopiero tata. ale o dziwo nie zdołowal go albo tak świetnie juz udaje...Chociaż on ma raczej nature marudera i jęczącego nad soba. no nie wiem. może po tych badaniach więcej się wyjaśni.

Ja dzisiaj śmigalam z mężem po placu manewrowym . I super mi szlo parkowanie i łuki do przodu i tyłem. a jeździłam naszą multiplą, która jest w miarę krotka ale szeroka bo 2 rzędy po 3 miejsca. Małym autkiem będę miała dużo zapasu :). A potem śmignęłam bocznymi drogami około 10 km do domku. ale miałam frajdę. i jeszcze wszyscy przeżyli ;-) ja tak ciągle o tej jeździe bo dzisiaj całą noc jechałam...:))) we śnie. To już jakieś chore się robi..:)))

Dobrej nocy Wszystkim

reklama
witam sie porannie ;))

Izulka no tak własnie coś mi śmgło wczoraj wieczorkiem ...a to Ty zapylałaś do domu:)))))
fajnie,że sobie radzisz...brawo!!

ja wstałam z bólem głowy-tak mnie ćmi..zapowiadaja burze i ciśnienie nie halo;/
u nas pochmurno..

muszę szybko pojechac po zakupy ,żeby zdążyć przed deszczem..jadę z dziećmi więc wiadomo...

babki gdzie Wy jesteście?????????????????????????????????

Dzisiaj mam wilne,ale od 7h na nogach.
Smieciara zbierala szklo i jak wsypywali na samochod to byl taki huk,ze umarly by uslyszal i tak pod kazdym domem.
Skoro nie ma spania to juz wstawilam pranko i o 10h jedziemy po buty dla chlopcow.
Wczoraj mielismy okropne burze w ciagu dnia ,grad ,deszcz.Pozalewalo ludziom mieszkania.Dzieki Bogu u nas suchutko.Na szczescie w lutym maz wymienil dach na garazu,bo bysmy plywali na 100 %.
Jestem z dziecmi sama do piatku.Maz ma zlecenie 120km od domku:-( i to pewnie potrfa,bo trafil mu sie caly dom do remontu.

ewuniaf-dzieci i praca zawodowa to duzy obowiazek,ale kobietka odpoczywa psychicznie jak jest w pracy a synek sie przyzwyczai do przedszkola.Zobaczysz bedzie dobrze.
katrina wstawaj leniu.Ostatni dzien laby chcesz przespac.Jak starania;-),bo u mnie lipa obecnie maz w delegacji haha.
cokies ty masz juz malenstwo w domku co za szczescie.Korzystaj z lata.Zdrowka zycze i otwierajcie warsztat,bedzie dobrze.My jakis czas temu podjelismy taka decyzje i jest ok.
izulka-no no smigasz juz i nawet parkujesz.Gratuluje. Tak trzymaj my kobiety musimy byc niezalezne.
Buziaki Kobietki.

Iwet witaj :)
powodzenia w szukaniu butów i żebyś się z chłopcami dogadała bo często my chcemy inne i dzieci inne:)
co do wywozu śmieci to pamietam jak to było jak mieszkałam w bloku -bladym świtem hałasowali-wrrrr!!
u nas wywożą około 12 więc spoko..

no i jak mężowi się fucha trafiła to super..szkoda,że tyle od domu..ale kaska bedzie. :)

Hej kochane mamusie.

Znów mało mnie było ale miałam ogromnego stresa. @ spóźniała mi się kilka dni i właściwie już byłam pewna dwuch kreseczek kiedy w nocy przyszła. No i kamień z serca bo to byłby tak bardzo nieodpowiedni czas na dzidziusia.Choć z drugiej strony pewnie zmusiło by to nas do poszukania wreszcie czegoś większego do mieszkania :/ W każdym razie już sie nie stresuję za to jest @ i łeb od wczoraj boli mnie okropnie. To zapewne opadają ze mnie emocje kilku dni.
Po za tym Staś już gotowy do szkoły :) Wszystko już mamy :)

cokies kożystajcie kochana z pogody :) Lato pod tym względem to świetna pora na urodzenie dzieciaczka :)
Ewunia mam nadzieję ze z tą pracą dobrze się Ci poukłada. A rodzina musi się przestawić. To trudne, zwłaszcza dla dzieci i zapewne stąd Michaś się zsiusiał w nocy.
Izulka super ze tak dobrze Ci idzie z jazdą samochodem. Ja prawa jazdy nie mam i chyba nigdy mieć nie będę :(
Zuza jak u Was na froncie?
Dla reszty całuski :-)

Weroniczka -noooo to miałas stres...ale sytuacja się wyjasniła..no widzisz jak to jest-Ty cieszysz się z @ a ja płaczę..

Iwet -tak ,staram się o trzecią dzidzią od 20 miesięcy.....
zaczęlismy w lutym 2010...od razu na hormonach bo mam puste cykle i cała masa wizyt ,ale jak zaszłam w listopadzie to w 7t.c. w grudniu poroniłam...

reklama
Hej u nas od rana jak bollywodzkim filmie czasem słońce czasem deszcz :(
Hania w miarę pospała tylko 2 pobudki- ludzie za 1,5 m wracam do pracy znów będę jak zombi nieprzytomna na lekcjach. Tylko w przeciwieństwie do moich uczniów- ja muszę być na chodzie i logicznie gadać ;-). Juz mam stres bo to wykańcza spanie z kilkoma pobudkami kiedy pędzi się rano do pracy. Same to wiecie ...

iwet- mam nadzieję, ze szybko minie Wam rozłąka :tak:

Weroniczka - słowa o prawie jazdy... jakbym siebie słyszała... jeszcze niedawno... nie wiemy co w nas drzemie...a potem się okazuje , że czujemy bluesa do czegoś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry