Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

WERONICZKA- przykro mi ja nie mam tego z moim mężem to On zawsze w weekend zchodzi z dziecmi przed 8 na dol zebym ja mogla odespac tydzien i zawsze zmywa naczynia(musimy wkoncu naprawic zmywarke) jak trzeba to ugotuje i cudnie zajmuje sie dziecmi i nigdy nie zapomnial o naszej rocznicy-ba-kazdego 23 mowi mi lub pisze sms'a wszystkiego najlepszego
;-)a jestesmy ze soba 11 lat...takze wspolczuje i rozumiem,ze jestes rozzalona,przyjal prezent i sie nie domyslil....
niektorym facetom trzeba prosto z mostu powiedziec o co kaman!!!!
Nie udało mu się i ten drugi lekarz już mu nie pozwolił mnie męczyć. Delikatnie spróbował w jedną stronę przekręcić, dzidzia nie chciała się ruszyć. Więc spróbował z drugiej strony i.. udało się
Nie ma to jak doświadczenie ;-)
I po 16 chwilę mogłam wreszcie jechać do domu, uff... Na szczęście Amelka spała dzisiaj ponad 3 godziny ( co jej się nie zdarzyło z pół roku, ale wstała o 6 rano) jupi, więc Paula nie siedziała z nią sama długo, jakieś pół godzinki. W domu pochłonęłam obiad w trzy minuty, taka byłam wygłodzona hi hi, a potem poprawiłam jeszcze kawką i 2 rurkami z kremem
teraz idę się trochę położyć, jestem wykończona... Acha, w czwartek mam jeszcze ostatni scan, żeby sprawdzić, czy dzidzia jest tam, gdzie ją dzisiaj umieścili