• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

no ja alergie mam od czasu jak miałąm 2 latka zachorowałąm na anemie i dostałąm krew i chyba wtedy musiałąm się zarazić bo od tego czasu często choruje:-(:-(
ale teraz jest i tak dobrze bo kiedyś brałąm tabletki ciągle i wiosną i jesienią chorowałam

reklama
ŻEBY NIE BYŁO NUDNO...
c002.gif
c002.gif
!!!

Zuza siedzi na kanapie i mówi,że brzuch ją boli..przykryła sie kocykiem i leży..po chwili znów mówi,że ją boli więc usiadłam przy niej a ona się podnosi z leżenia i na koc i na mnie zwymiotowała
c020.gif

ja całe dżinsy,bluzka,kawał naroznika ,koc-wszystko w wymiocinach...a pralka przypominam się dziś zepsuła..mam więc kupę walącego wymiocinami prania..brak pralki i niewiadomo co z dzieckiem...........

jeryyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
c021.gif
mi się chce z niemocy!

hajka no i u mnie standart @ przyszla z jednodniowym opoznieniem,ale tym razem nie dalam sie nabrac i nie polecialam po test.Hihi.
my juz w domku ugotowalam zupke z duni,bo maly mnie o nia prosil od 3 dni.Cala w skowronkach myslalam,ale mu zrobie niespodzianke a on zjadl 2 lyzki i powiedzial,ze nie lubi.Fajny zart.

mamo a moze da sie naprawic te drzwiczki pytam,bo kiedys to samo przytrafilo sie mojej mamie i tato naprawil.:tak:
co do wydatkow to lepiej nie myslec.zaraz facet odwiezie nam laptop i komputer syna powiedzial,zebym przygotowala 200€.
tylko sie trzymaj za kieszen.
zazdroszcze dziewczynom,ktore maja male dzieci i nie musza pracowac,bo my z jednej wyplaty bysmy sie nie utrzymali splacajac kredyt.
zazdroszcze napiszcie jak sobie dajecie rade,bo nie mam bladego pojec:szok::szok::szok:ia......

witajcie wieczorową porą,

Miałam dziś ochotę na gołąbki , więc zrobiłam, zjadłam i teraz czuję sie jakbym była w 5 mies. ciąży!!! hihi
Dziś w Lidlu polskie produkty - kupiłam sobie biały serek, bo juz "za mną chodził", to na kolację twarożek z rzodkiewką sobie zrobię - a co?? poszaleję trochę!!

Hej
Przyszłam na chwilunie zobaczyć co u Was.Pamiętacie mnie?
Mama raaany alez masz nieciekawie jakies fatum sie przyplątało.Ech u mnie też tak kiedys było.Ale zawsze po deszczu przychodzi słońce wiesz?
Ja w sumie teraz mam bardzo mało czasu by posiedziec na forum i mam trochę czasu na wrzesniowy dział.
U nas wszystko jest dobrze i tak leci dzień za dniem.Zdrowie nam dopisuje a to najważniejsze teraz.Mały sie super rozwija i wogóle jest kochaniutki i wogóle nie przysparza żadnych problemów.Nocki całkiem całkiem więc chodzę raczej wyspana i nie zmęczona choć dla siebie czasu mam jak na lekarstwo.Trochę nie moge sobie poradzić z utrzymaniem porządku w domu no ale nie jest jeszcze tak tragicznie.Dziewczynki mi pomagaja przy braciszku jak mogą zwłaszcza dużą pomoc mam w Julce bo przypilnuje brata ,przewinie go.
A to mój skarbek

W miare możliwości będę do Was zagladac,tylko nie naprodukujcie setki stron bo nie nadrobię hehehe:blink:
Pozdrawiam gorąco

u mnie też ostatnio popsuła się pralka ale ja mam w domu złotą rączke więc
uszykował mąż a u nas tylko mężuś pracuje i co ja mam powiedzieć nie przelewa się ale żyć się da mąż zarabia 2000-2100 zł za kredyt płącimy 500zał za czynsz( czyli woda ogrzewanie itp)300zł kablówka i internet 80 zł prąd 130 zł no i reszta zostaje na życie jeszcze mąż dorabia popołudniami czasami a to to zrobi komuś a to tamto to tak dodatkowo wpada jeszcze 250-300 zł miesięcznie i dajemy rade

mamo o boziu :szok::szok: ale sajgon! kochana mam nadzieje,ze te pralke idzie naprawic a jak nie to z rana biegnij po nowa,ale pech!
mi Milenka tez pare razy tak zrobila,ze brzuszek boli a zaraz wymioty! jakis wirus wstretny
daj znac jutro jak z corcia i czy maz cos wykombinowal z tymi drzwiczkami,ale szok,ja o takiej akcji z pralka jeszcze nie slyszalam:rofl2: nie dziwne,ze pies sie przestraszyl

a moj jezdzi po Norwegii za sprzetem,byl gdzies za Oslo po super glosniki,a teraz od Oslo jakies 200km pojechal po wzmacniacz i cos tam jeszcze
znalazl takie okazje ,ze mowi,ze bedziemy mieli niezly sprzet w domu teraz,za grosze:-) no jestem ciekawa ile w sumie wydal:nerd:
lece zrobic sobie do kuchni czekolade na goraco,bo mnie na slodkie nosi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry