Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo ladna fotka w vatorku!!!!!jak sie czujesz kochana???dziewczyny co tu taka cisza??ja po 17 bylam u dentysty,opilowala mi ta uszkodzona 7 i juz moge jesc,pic i....mowic

pozdrawiam.

ZUZKUS-do pracy sie brac a nie sprawy zalatwiac-do dentysty mozna chodzic w ciazy!!!mam nadzieje,ze przy nastepnej probie nie oddasz pola walkowerem;-)

SEMPE- jak tam u Was zdrowotnie,jak mąż i chlopcy ze swinka
MAUREEN- czy dzis pospalas czy znow skurcze dawaly w kosc??ANIAS- jak Fabianek,znow marudzil rano czy dal sie wyspac??niech juz przychodzi to becikowe i kup koma,zebys czesciej z nami byla
JOAS- jak sie czujesz-jakies przeczucia na plec???WERONICZKA- jak u Ciebie z mężem-zdrowy...dowiedzial sie juz ,ze mielascie rocznice czy jeszcze dusisz to w sobie???pozdrawiam i czekam na wiesci co u Was.Zuza w przedszkolu,Domi urzeduje na gorze,ja z kawka na BB
ale zaraz biore sie za porzadki a potem spacr z synkiem bo zapowiada sie cudny dzien-nie ma wiatru,jest slonko,niebo bezchmurne.......buziaki