Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i teraz jeszcze bardziej przebieram nogami ,zeby juz skonczyc brac te hormony i zaczac dzialac nad maluszkiem-jeszcze 36 tabletek wiec za 36 dni bede wyczekiwala na @ i zaraz po zaczynamy-i NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY

!!!!!

problemy ze Starszym przycmiewają mi radość zycia, normalnie juz nie mogę na niego patrzeć ani słuchać itp nie mam juz sił do tego człowieka doszło do tego ze NIENAWIDZE WŁASNEGO DZIECKA!!!!! jestem załamana

jestem wykonczona, Mała wstaje o 7.30, potem śpi od 11 do 13tej i koniec!! o 19.30 zasypia, porusza się po pokoju na dupce
zębów nadal brak a dzis 8miesięcy konczy moja malutka!!
ZUZKUS- domyslm sie jkie mialas nerwy jak zobaczylas ta kartka na drzwiach
skoro zapisali dzieci to powinni zadzwonic do rodzicow ,ze lekarz nie przyjmuje,ale nie-najlepiej wywiesic kartke i miec w d...pie czas rodziców i zdrowie dzieci
SEMPE- no widze,ze ciezki czas przechodzisz z synem ja niestety nie poradze nic mdrego bo jeszcze to przede mna i nie jestem w temacie-duzo cierpliwosci i konsekwencji zycze.dla męża zdrowia i niech wraca do sil.MAYREEN- jk tam pierwsza nocka w domu w 5?????ja nie wiem o co chodzi -wzielem 1 opak.Cilest(nty) teraz jestm za polowa 2 a mam je skonczc i brac 3 bez przerwy na @ i potem dzialac,a tu dzis plamienie
to znaczy bardziej czerwony sluz i musze chyba dzwonic do ginek...MILEGO DNIA MAMUSKI