• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SEMPE- tak,mam brac 3 opakowania czyli 63 tabletk bez przerwy na @-chodzi o zablokowanie jajnika i po odstawieniu plodnosc wraca i mamy dzialac ,tak zrobilismy syna-po odstawieniu w 3 cyklu sie udalo...u mnie inaczej byloby ciezko.....ale bylam w tolecie i narazie cisza z plamienie ,ale jesli znow sie powtorzy to dzwonie..

reklama
Witam i ja!
Sempe wszyskiego naj naj z okazji rocznicy slubu!!! i Caluski dla Malej z okazji 8 miesiaca!!! Sil aby starszego zrozumiec &&&
Mamo wkurzona jestem na maxa bo dalej nic nie wiem a lekarz dobry alergolog-pulmunolog i zawsze zdiagnoza trafiala i potrafila dobrze dobrac leki. A tak pewno pojde do rodzinnej ale ona mi nic nowego nie powie tylko go oslucha przed weekendem wrrrr

A u nas rano snieg lezal na trawie :szok: teraz stopnial ale zimno nadal i znowu trzeba bylo w piecu zapalic ehhh ta zima to sie chyba nie skonczy :no:

Pozdrawiam!

Szukałam i znalazłam!!!!!!

Witajcie dziewczyny,jestem mamą trójki kosmitów Kacpra 11 lat Oliwii 9 lat i 13 miesięcznej Konstancji.Nawet nie wiecie jak się cieszę że jesteście.Jeśli pozwolicie będę do was częściej zaglądać.Nie doczytam wstecz za wiele ale obiecuję być na bieżąco:tak::tak::tak:.....Na 13 do lekarza z Konstancją a za oknem śnieżyca:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Udanego dnia życzę!!!!!

ZUZKUS- to kiedy teraz do tego pulmunologa z Maciusiem???wizyta Ci uciekla, tm sie dlugo czeka???ADUSIA- witam Cie i zagladaj kiedy masz ochote,pisz duzo.gratuluje trojeczki,ja o poczatku czerwca zaczynam prace nad 3 maluszkiem:tak::-Dtakze od czerwca rosze o trzymanie kciuków:-DSEMPE- wszystkiego NAJ z okazji rocznicy-milosci,ciepla i zrozumienia!!!ukochaj 8 m-czna pannice od cioci:laugh2:u mnie pada a w zasadzie leje deszcz i wicher,ze ho-ho:baffled:dobrze,ze mamy ogrzewanie gazowe i w domku cieplo.ja juz obiad ugotowalam i za pol godz.klade Domisia.na 18.30 mam dentyste-leczyla mi zebe,zrobilam rtg-jest OK i teraz tylko pląba:tak:

Iza bo BB to nalog, przyjemny ale chyba najtrudniejszy do wyleczenia ;-)
Mama terminy do pulmunologa na NFZ mam z chlopakami na czerwiec ...a w styczniu rejestrowalam. Prywatnie chcialam...bylam u rodzinnego kazala zwiekszyc inhalacje z berodualu (rozszerzajacy oskrzela) bo jest spora obturacja i stad to charczenie i dala singular. Na weekend jestesmy zabezpieczeni
Adusia witaj i zagladaj czesciej!

mama - niestety - wciąż brudny.. zamiast prać na bb ciągle siedze :-D
IZA-:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Wiem cos o tym:tak::tak:ZUZKUS- kurcze te terminy to masakra i teraz Ci jeszcze wypadl bo szkolenie....dobrze,ze teraz zabezpieczeni jestescie..a ze BB to nalóg to przekanalam sie po pierwszym tygodniu:rofl2:ZUZKUS a co to za piekny suwaczek z wakacjami-gdzie wybywacie?????:))

reklama
Przede wszystkim w wakacje nie bede musiala wstawac o 7.00 bo ja to typowa sowa i taka godzina to swit. No i pewno pojade do rodzicow bo co bede sama w domu siedziec, a moze i meza odwiedzimy. Pierwotnie myslelismy o morzu ale maz pewno teraz tak zaraz urlopu nie dostanie wiec zwyczajowo zostanie nam tydzien w Bieszczadach

aaa rozgryzlas GG ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry