Jotemka
Fanka BB :)
hej
witam poniedziąłkowo
Martini - witam serdecznie na naszym prorodzinnym wątku
Prawdę mówiąc o Ciebie nikt nie będzie się troszczył jak będziesz miała problemy, niestety; ja mam 5 dzieci i jedno jest pewne - każdy jest jak palec mojej dłoni: nie pozwolę żadnego skrzywdzić, skaleczyć, źle potraktować - zawsze boli tak samo, czy to kciuk czy mały palec
Sempe - w sierpniu pisałam, ze chcę pralkę kupić nową bo teraz mam ponad pięcioletnią 7kg, ale nie wyrabiam na zakrętach z kołdrami i takimi tam; bardzo chciałam kupić, ale czekałam na kasę. No i mam pralkę
Doczekałam się
Mamo05- serniczek wyszedł miodzio, jak zwykle zresztą
Azile - zdrowiej, zdrowiej
A ja zmykam, bo już mnie czas goni, czy ja kiedyś zwolnię??? pewnie nie... taki ze mnie typ :-)
witam poniedziąłkowo
Martini - witam serdecznie na naszym prorodzinnym wątku
Prawdę mówiąc o Ciebie nikt nie będzie się troszczył jak będziesz miała problemy, niestety; ja mam 5 dzieci i jedno jest pewne - każdy jest jak palec mojej dłoni: nie pozwolę żadnego skrzywdzić, skaleczyć, źle potraktować - zawsze boli tak samo, czy to kciuk czy mały palecSempe - w sierpniu pisałam, ze chcę pralkę kupić nową bo teraz mam ponad pięcioletnią 7kg, ale nie wyrabiam na zakrętach z kołdrami i takimi tam; bardzo chciałam kupić, ale czekałam na kasę. No i mam pralkę
Doczekałam sięMamo05- serniczek wyszedł miodzio, jak zwykle zresztą
Azile - zdrowiej, zdrowiej
A ja zmykam, bo już mnie czas goni, czy ja kiedyś zwolnię??? pewnie nie... taki ze mnie typ :-)

Ginka powiedzial ze to tzw impuls insuliny i ze jestem niedocukrzona

ale na razie nie jest to problemem tyle ze moze mi byc slabo jeszcze przy moim cisnieniu 100/60
tyle ze moj M najczesciej robi to odwrotnie czyli przyjezdza na weekend do domu ja i dzieci chcemy sie nim nacieszyc a on oznajmia ze za chwile przyjda znajomi...wiadomo ze nie na herbate