Wisieńka
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem, przed samym spaniem
Zuzinka cudne wieści, zdrówko najwazniejsze
katrinka tylko 3 tygodnie kochana, zobacz ile czekałaś
Lilka no to po prostu &%$% złodziejstwo
azile, majqa Macka mi tez rozkłada a mnie w nosie piecze, szlakkkkkk, zdrówka dla was
mama jak samopoczucie??
Wielkie nic dziś porobiłam bo Milusia nie spała nic juz po południu. Padła zato o 6. Idę spać bo pewnie będzie szybko pobudka
Zuzinka cudne wieści, zdrówko najwazniejsze
katrinka tylko 3 tygodnie kochana, zobacz ile czekałaś
Lilka no to po prostu &%$% złodziejstwo

azile, majqa Macka mi tez rozkłada a mnie w nosie piecze, szlakkkkkk, zdrówka dla was
mama jak samopoczucie??
Wielkie nic dziś porobiłam bo Milusia nie spała nic juz po południu. Padła zato o 6. Idę spać bo pewnie będzie szybko pobudka
ode mnie ochrzan tez dostal,bo zostawil na biurku,a przez jego biuro mase osob przechodzi
a czasami by się przydało...
wspolczuje strasznie;/ kurde ale złodziejstwo sie szerzy 

No ale cóż. Przejdzie za jakiś czas. Albo i nie. Bo jak siostra urodzi maluszka to może się pogłębić to pragnienie. Zobaczymy. A może kiedyś samo się zdecyduje za nas 
Ale w domku cieplutko :-) Starszaki poszly do szkoly a Macius oglada Myszke Miki w TV wiec mam chwilke dla siebie. Zglosilam w rzedszkolu ze do stycznia nie bedzie chodzil bo nie dosc ze na swieta pasowaloby zeby byl zdrowy to jeszcze mnie zaraza. W poniedzialek jedziemy na kontrole do pulmunologa to spytam czy sobie ten rok odpuscic czy jednak probowac
Sidze wiec na BB i nabieram weny
Co prawda spotkalam sie z pogladem ze to tylko placebo ale u nas dziala...na starszaki bo Maciej to inna inkszosc