reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem po pracy:)

Ewunia buziak:)));*****

dzis również klientki dopisały i było co robić :)
teraz plecy bolą i nie pozwalają zapomnieć o 2 intensywnych dniach w pracy:))

Katrina czekamy na wieści po usg:) ciekawe czy 1 czy 2ka :))

Zuz inka jak tam preparat zamówiony???

Sempe ,Pawimi witajcie mamuśki:))

Weroniczka??????????????

Cokies????????????

Agatulka????????????

i reszta gangu Olsena vel patologii;))))))) meldować co u Was??

reklama
Ewuniaf sił i przespanych nocy:)
mama tobie wypoczynku:)
Zuzia to ty ładnie tyjesz, tak jak trzeba.
Ja w ramach dogadzania sobie piekę pizze drożdżową , a o 20 wychodze do kawiarni:) Ciesze się bardzo z tego wyjścia:):tak::-p:tak::-p

Azile dziękuję ...strasznie bola mnie plecy,ale mąz zje i zaraz troche pomasuje:)
sympatycznego wyjścia życzę ;)

ja ostatnio zrobiłam deser ,który wszystkim mega smakował-rozpuściłam w odrobinie mleka 2 czekolady-gorzka i mleczną.
miałam świeżego ananasa to obrałam i pokroiłam i brzoskwinie z puszki.
maczaliśmy owoce w ciepłej czekoladzie i futrowaliśmy ,że hej:))

Katrina????????????

Jezdem, jezzdem!!!

Wsio w porządalu, małe spało, wiec do mamy nie pomachało. Za to teraz bryka.

Mama - jest 1!!!! i nadal niespodzianka jeśli chodzi o płeć i pewnie już tak zostanie do końca, tyle, że termin lekarz mi podał - 29 maja, a kiedy będzie to sie okaże.

Katrina no i git ,że wszystko gra :)
a przed usg trzeba bylo batonika zjeść to by sie dzidzia ruszała;))
najważniejsze,że wsio oki i ,że ...jest 1
e020.gif

Ewunia TY nasza rodzinna położno:-) a czy przypadkiem małe ilosci picia w ciązy jej nie szkodzą?? coś mi się kiedys o uszy obiło ale nie wiem co z czym....
kupiłam dzis wode lekko gazowaną i taka mi weszła, nawet kilka łyków zrobiłam, kupiłam cytryny może i spróbuje wiecej pić wody z cytryną! jestem tak wysuszona ze mam popękane usta, opuchnięte stopy i dłonie które na dodatek mam tak wysuszone.. byłam dzis na regulacji brwi i nawet moja pani zauwazyła ze mam wiórową skóre na twarzy!!!

ja chce piwa!!!!!!!!!!!! tak tego napoju to bym nie pożałowała:-)

Katrina no to dobre wiesci przyniosłaś z USG!
Mama a TY tymi owockami to mi smaka narobiłaś
Zu-inka jak tam wszawica u Ciebie?? działasz?

:szok:los ze mnie zakpił!!!trzecia dziewucha!!!skrajna patologia!!!jakby to było gdzie na innym kontynencie,to chociaż bymy stadko kóz dostali przy zamążpójściu!!!o ironio!!!klątwę ktoś na nas rzucił!!!biedny mój mąż,zaplącze się w rajstopy,zagubi w bieliźnie,utknie w podpaskach!!!za co???:eek:

witajcie kochane :))

Sempe no to proszę udac się do sklepu po ananaska i czekoladę -zrobic tak jak ja i sie delektować ;))

Striarna gratuluję kolejnej córy..ależ groźnie pozazywałaś te swoje pociechy-anarchistka,wampirzyca...
ja bym chciała ,żeby los tak ze mnie zakpił...a tu 2 lata walki i nic.........

wcinam śniadanko-ciemny chlebek z ziarnami + konfitura z żurawiny i biała herbatka :))
a wogóle to od 1,5 m-ca jem sobie ten ciemny chleb,wyeliminowałam masło i ograniczyłam słodkie..
nie ćwiczę
i waga z 67 pokazała dziś ...64,9 hahahaa
a przy wzroście 170 to juz całkiem si:)

pozdrawiam i ściskam
u nas leje!! wieje!! i masakra!

reklama
Hej mamusiu :-)

Poszłam kochana w twoje ślady z odżywianiem. Ostatnio przytyło mi się 5 kg i od poniedziałku węglowodany jem tylko na śniadanie i nie jem słodkiego i waga już o 1,5 kg mniej :-) tzn 58 :-)

Do góry