reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka -gratuluje słonko!!! :))
a ile masz wzrostu??
ja zachodziłam w ciążę z dziećmi mają 57 kg ,ale byłam za chuda..teraz chcę dojść do 60 kg i mi styknie-33lata zaraz będę mieć to wiadomo -metabolizm inny więc nie bębę szaleć z kilosami-ale to 60,61 chcę mieć..

reklama
Weroniczka -no tak to by sie zgadzała przy Twoim wzroście ;)
więc powodzenia życzę i smacznego:))

jak tam dzieciaczki??
moje jeszcze wogóle nie chorowały od września ;)
bardzo mnie to cieszy:)

moje storczyki juz piją a ja sie biorę za odkurzanie.

Jezdem, jezzdem!!!

Wsio w porządalu, małe spało, wiec do mamy nie pomachało. Za to teraz bryka.

Mama - jest 1!!!! i nadal niespodzianka jeśli chodzi o płeć i pewnie już tak zostanie do końca, tyle, że termin lekarz mi podał - 29 maja, a kiedy będzie to sie okaże.
Wielkie Gratulacje , ze wszystko ok. Teraz razem będziemy oczekiwać na kolejne usg:)

Hej Laseczki!
Wpadam na chwilę, bo nie ży-ję ze zmę-cze-nia. Artur daje do pieca. Totalnie. Nie wiem co mu się stało. Niby wiem od zawsze, że dzieci w 2 roku życia mogą robić sobie przerwy w nocnym spaniu na 2 godziny, ale dlaczego teraz mi się to trafiło???? Nie mogło przy pierwszym?? Dzisiaj przerwa od 2,30 do 5 rano. Wstać musiałam o 6.30. Poszłam spać o północy, więc łatwo policzyć ile tego snu było. Całe nic.
Sempe droga pij więcej. Moja rada to trochę jak "uczył Marcin Marcina" - sama piję za mało. W ciąży nie jestem, ale sam fakt, że mało pije powodują, ze puchną mi dłonie - musiałam zdjąć obrączkę, bo tak mi się zaczęła wpijać :szok: Tak miałam w 9 mies ciąży z Marcinem i tylko z nim!!! Masakra. Muszę to zmienić
Poza tym moja patologio kochana, podczytałam pobieżnie i:
Ewuniaf - cieszę się, że wkrótce będziesz miała glejt i z tego, ze pomimo zmęczenia masz wielką radość życia
Katrina - super, ze jest jedno i ma wszystko co trzeba
stjarna - witaj, suwaczki Twoje są bardzo oryginalne, wręcz :crazy: Może jestem za stara i nie pojmuję dowcipu; gratuluje córeczki - trzeciej, ja mam dwie i chciałabym mieć trzy, póki co chłopy w przewadze co też ma swoje plusy
Weroniczka, Mamo05 - też muszę się wziąć za siebie wagowo - miałam koncepcję taką jak Wasza - węgle tylko na śniadanie
Pawimi - miałam sobie na 40tkę zafundować zabiegi odchudzające na brzuch, ale machnę chyba sprzęt kuchenny :tak::tak::-D:-D:-D
Zuz-Inka - zajrzyj na stronę Problem z wszami znika - skuteczne, specjalistyczne grzebienie - oferta firmy Uclin polecam preparaty silikonowe - no i najważniejsze - co tydzień sprawdzać głowę Ani aż do wakacji... bo źródłem zakażenia są koledzy/koleżanki ze szkoły, wystarczy przecież jedna wsza i narobi niezłego zamieszania

Uciakm bo Arti juz robi porządek w szafkach... Pozdrowionka dla wszystkich mam: brzuchatek, mających nadzieję na brzuszki i mających nadzieję, ze ten brzuszek się nie pojawi;-);-);-):-D:-D:-D

Azile witaj kochana;) jak było na wyjściu-opowiadaj:)))

Joaś ożesz -Artura taki słodziak tak daje popalić...
siły,cierpliwości i snu życzę!
a co do spadku wagi to ja jem częściej ,ale małe porcje...obiad jem powoli wtedy szybciej czuje sie syta..
no i 3,4 szklanki wody dziennie.

Mama z wyjścia nici. Poszalałam wczoraj ze sprzątaniem i brzuch mi się stawiał. Musiałam nospę brać do tego Domiś był mega marudny i zostaliśmy w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
witam czwartkowo!

powinnam do lidla się wybrac bo jutro sklepy zamknęte ale oczy na zapałki mam i nadal z Alicją chodzimy w porannikach:-)
deszcz leje i wicher wieje.. nosa z domu zal wysuwać!

ale o 15.00 to będe musiała wyjsc po dzieciaki do przedszkola!! wypiłam pół szklanki wody lekko gazowanej i mi niedobrze!! cholera wkurza mnie to bo nie wiem dlaczego tak się dzieje..

dzis robie sernik na zimno:-) z truskawkami z biedronki bo moje własne się juz skonczyły...

Joas a w ciągu dnia nie masz możliwosci choć 15min się zdrzemnąć??? dbaj o siebie!!
Stjarna gratuluje 3 dziewczynki, mój małżon by chciał teraz 3 dziewczynke:-)
Mama05 zapomniałam się pytac mojej pani kosmetyczki czy będę mogła zrobic sobie hybryde?? więc pytam Ciebie, chyba można co?? umówiłam się na peeling migdałowy by nawilzyc twarz
Azile i Zu-inka ja zawsze tyje w ciązy jak oszalała!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry