Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Stjarna! No i wszystko jasne. U mnie w domu to generalnie króluje piłka nożna, a z literatury to szybciej Pan Samochodzik, Pippi Pończoszanka, Anhar - powieść antymagiczna. Saga Zmierzch i podobne klimaty w naszym domu raczej nie zagoszczą. Rozumiem, więc skąd taki suwaczek. Uwierz, że ktoś niewtajemniczony może się lekko przerazićmama05 ja se nie moge sama decydować,jak starsza podlukała,że robię suwaczki,zaraz się wtrąciła,a że jest na etapie "saga zmierzch"koniecznie wszystko jest w tym klimacie,młodsza próbuje buntu,ale jest taki wrażliwiec,że ten bunt jak z koziej d...y trąba,ale niech jej będzie,że anarchistka

. Zresztą każda z nas ma dzieci w różnym wieku i w różnych klimatach, więc nie każda z nas mogła załapać - np ja w całej swej okazałości niekoniecznie wiedziałam o co chodzi.

mały artysta będzie lub budowniczy.
więc jesteśmy w trójkę i juz jakoś pusto od razu.
, no ale coś za coś Orszak oglądałam w tv i jestem rozczarowana. Coraz więcej gadających głów, coraz mniej pokazywania dzieci, które idą w orszaku. Smutne to. Czuję niedosyt, bo wiele się działo. Ten orszak wziął początek w szkole, do której chodzi Marcin. 4 lata temu po raz pierwszy jasełka wyszły na ulicę i stały się Orszakiem. Wtedy szliśmy w nich po raz pierwszy :-) Tak było w tamtym roku Orszak Trzech Króli 2011 w Warszawie - YouTube. Pięknie. A pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=ZFpy5tnSN7o&feature=related6