reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Iwet miłego wypoczynku!!!

Ja zeszlam do 68kg i nie chce być mniej :( wiec najszczuplejsza to ja nie jestem......

reklama
witam się i ja ;))
niedawno wstałam -wyspałam się na maxa;)
poodkurzałam ,Tom z dziećmi na górze ..

Ewunia &&&&&&&&&&&&& za babcie..
oby wieści były dobre ;)
no i ..&&&&&&&& za egzamin:)
jak złapiesz chodzącą Hanie to uściskaj:)

Iwet przyjemności nad morzem:)
no i niech kilosy spadają w dół..

Wisieńka kochana jak u Ciebie-coś lepiej czy nadal dolina....pisz kochana-bedzie Ci lżej..

Joaś jak tam nocka??

pozdrawiam resztę mamusiek kochanych:)

mama05 ja se nie moge sama decydować,jak starsza podlukała,że robię suwaczki,zaraz się wtrąciła,a że jest na etapie "saga zmierzch"koniecznie wszystko jest w tym klimacie,młodsza próbuje buntu,ale jest taki wrażliwiec,że ten bunt jak z koziej d...y trąba,ale niech jej będzie,że anarchistka
Dzięki Stjarna! No i wszystko jasne. U mnie w domu to generalnie króluje piłka nożna, a z literatury to szybciej Pan Samochodzik, Pippi Pończoszanka, Anhar - powieść antymagiczna. Saga Zmierzch i podobne klimaty w naszym domu raczej nie zagoszczą. Rozumiem, więc skąd taki suwaczek. Uwierz, że ktoś niewtajemniczony może się lekko przerazić :tak::tak::tak::-D:-D. Zresztą każda z nas ma dzieci w różnym wieku i w różnych klimatach, więc nie każda z nas mogła załapać - np ja w całej swej okazałości niekoniecznie wiedziałam o co chodzi.

Ewunia, trzymam kciuki za babcię, wiem co to znaczy lęk o kogoś, kto może odejść na zawsze... A poza tym to wierze w powodzenie egzaminu. To dla mnie oczywiste, ze zdasz :tak::tak::tak:
Wisieńka - coś czuję, ze nadchodzi czas powrotu do pracy i wszystko Cię drażni. A Młody to w takim wieku: czuję się dorosły. O matko, to wszystko jeszcze przede mną.
Iwet - odpoczywaj, dotleniaj się. ZAZDRASZCZAM morza. Nawet zimnego, nawet wietrznego

Laseczki
wstałam lekko schorzała. Ból głowy, gardła, katar etc. Wczoraj dopadła mnie @, skręcam się potwornie. Wygląda strasznie co?? Ale nie jest bo: Arti przespał całą noc!!!! Matko, jaka jestem szczęśliwa. Położyliśmy go spać o 20 a wstał o 6!!!!!!! Inna sprawa, ze ja poszłam spać po północy, ale jest bossssko!!
Dzisiaj moi dwaj mężczyźni poszli na Orszak Trzech Króli Orszak Trzech Króli http://orszak.org/warszawa/nowosci-na-tegorocznym-orszaku-w-stolicy/ Małż jest w straży a Marcin idzie w orszaku afrykańskim. Poszłam spać po północy, bo robiliśmy dzieciakowi tarczę do stroju. Mamy strasznie duże tempo życia. Coraz szybsze z powodów niektórym wiadomym. Ale jakoś się jeszcze trzymamy.
Właśnie piję zimną rozpuszczałkę - nie znoszę, ale skończyła mi się kawa do ekspressu i cierpię. W zamieszaniu zapomniałam kupić. Cierp ciało skoroś chciało :-p
No to popisałam sobie jak nigdy, bo trójca się bawi w pokoju w szkołę a Arti koło mnie buduje wieżę z farb plakatowych :-D mały artysta będzie lub budowniczy.
Dobra zmykam choć tak pięknie mi się tu siedzi :-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Po nieprzespanej nocy powitał mnie ból w plecach i huk za oknem. Plecy to efekt kilkunastokrotnego wyciągnia Mili z łóżeczka w nocy a hyk to okropny wiatr hulający cłą noc.
ja nadal na diecie, jem zdrowo i niewiele ale waga o tym nie wie. 63.300 i ani grama mniej od 5 dni. Musze się wbić w ubrania do pracy bo teraz u nas z kasa krucho i nie pokupię takiej ilości ciuchów coby mi starczyło. Kupiłam spodnie, spódnice, dwie koszule i komplet spódnica-żakiet ale to na pewno nie wystarczy. Potrzebuję moich wygodnych spodnium z niegniecących i niebrudących się materiałów więc dalej jem chrupikie pieczywo, obiadki z parowaru i na ernik tylko lypię okiem.
mama cóż humorek chyba zostanie do czasu az sytuacja się unormuje bądz przywykne. Mój wniosek o zmniejszenie wymiaru pracy juz w firmie teraz czekam na telefon od szefa. A jak tam u was? Jak Zuza w szkole wypada? Domis to już'stary przedszkolak" więc pewnie żadnych kłopotów nie ma z nim. Buziaj od cioci
ewuniaf kciuki za babcię, będzie dobrze
Joaś podziwiam cie kobieto, jesteś moim natchnienie. Dajesz sobie tak świetnie rade. Chyba masz jakiś złoty środek. Jesli chodzi o orszak we wro tez organizowali a tu u nas nie ma. Jak Mila bedzie większa na pewno będziemy jeżdzić, teraz nie ma sensu. Mój młody niestety chyba calkiem oszalał i jak pisałam o nim, ze jest taki odpowiedzialny to nalezy to między bajki wlozyć. A za rok 18tka. No mam nadzieję, ze jakoś go naprawię.. Fakt ciebie czekają taie atrakcje w wielopaku i krótkich okresach ale najgorszy i tak jest wiek 12-15 lat więc ciesz się ciszą przed burzą.Teraz najwazniejsze, ze arti tak pięknie pospał. No i mam nadzieje, ze przejdzie chorubsko w zdrowie i cudne samopoczucie. Myslę o tobie cieplutko i cały czas trzymam kciuki.
Iwet ooooooooooo ja tez za może oddam kawałek wątroby, kiedy ostatnio tam byłam........

U nas dzien zapowiada się domowo. Pogoda taka , ze psa nie wygonisz i chyba nawet nie pospacerujemy. Maciek wybył:sorry: więc jesteśmy w trójkę i juz jakoś pusto od razu.

Wisieńka kochana -wycałuję moje bąki:)
a Tobie nie zazdroszczę nerwów-wiem jak miałaś w tej pracy nerwowo i ten kierownik
e040.gif
:sorry2:
mam nadzieję ,że sie przychylą do Twojego wniosku-&&&&&&&&&&&&&&&&!!

Wisieńka - spokojnie, wierzę ze będzie dobrze. A ja nie zawsze daję rady, naprawdę. Czasami ostro wymiękam. Mam przespaną Artura noc, więc jeszcze w dzień nie spał :szok:, no ale coś za coś Orszak oglądałam w tv i jestem rozczarowana. Coraz więcej gadających głów, coraz mniej pokazywania dzieci, które idą w orszaku. Smutne to. Czuję niedosyt, bo wiele się działo. Ten orszak wziął początek w szkole, do której chodzi Marcin. 4 lata temu po raz pierwszy jasełka wyszły na ulicę i stały się Orszakiem. Wtedy szliśmy w nich po raz pierwszy :-) Tak było w tamtym roku Orszak Trzech Króli 2011 w Warszawie - YouTube. Pięknie. A pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=ZFpy5tnSN7o&feature=related6

W drugim filmie od 3:41 jako strażnik brodaty chłop to mój małż :)

Ostatnia edycja:
Majqa ja dzis wleciałam na chwilę na NK i dopiero zobaczyłam info od Ciebie ;)
miło Cie zobaczyć :)))
ja na NK meeeega rzadko wchodzę..można powiedzieć ,że wcale...
na FB nie mam konta...jak odpalam kompa to jedynie na bb.

ależ mnie naparza lewy jajnik..dzis mam 20d.c. ..może to dobry znak?????
a to mój roboczy wykres

g.png

Mamo owocnego dzialania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozdrawiam wszystkie odezwe sie po weekendzie! :-)

reklama
witajcie w niedzielę :)

ja wczoraj od 10 do 15.30 byłam zalatana bo do Ikei pojechalismy.
dzieci zostały u znajomych bo potrzebowaliśmy miejsce w aucie..
kupilismy szafę która ostatnio wstawiałam-taka białą
żyrandol z kryształkami do salonu
lampę do Dominika do pokoju
zasłony na 2 okna do salonu-czyli 4 sztuki-drohie maja te zasłonku kurcze mać-zapłaciliśmy 330zł-Tom długo nie chciał się zgodzić;/
zasłony do sypialni-ale te takie cienkie zwyklaczki za 60zł
2 ramy 50na 50zm srebrne +plakaty liści-miały byc do sypialni ale jednak powiesimy w salonie.
brązowe talerze-małe ,głebokie i do II dania i platery
4 doniczki białe -wczoraj już 1 kwiatka przesadziłam;)

Joaś -Arti pięknie mi spiewał do ucha-och,kochany bączek z Niego-ależ bym wyściskaaała!

Zuz Inka dzięki za ~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&
testuję w czwartek choć nie wiem....nie czuję się nic inaczej...

babkiii gdzie jesteście?????????????
where are You?????????;):):)

Do góry