reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Majqa tak z dziećmi bylismy u znajomych którzy mają 3 synków i jeszcze jedni wlecieli z chłopcem w wieku Zuzy -więc dzieci 6 a dorosłych 13 ;))
spotkanie było super udane ;))
ale przed 24 wracalismy do domu bo psiak przecież nie może być sam w takie hałasy
c022.gif

nie wiem czy jest sens iść do gina-cóz on mi nowego powie....@ nadal trwają po 2 dni więc nic się nie zmieniło.....może pójdę na wiosnę..
jest mi ciężko
c020.gif
c020.gif
ale obiecałam sobie ,że nie będę biadolić-wiesz....że niby silna jestem..
d045.gif
...............

Spróbuj może tej metody z Białegostoku a nóż widelec ... W każdym razie &&&&
Fajnie, że impreza udana a dzieciaczki pewno zachwycone

Jezdem, jezzdem!!!

Wsio w porządalu, małe spało, wiec do mamy nie pomachało. Za to teraz bryka.

Mama - jest 1!!!! i nadal niespodzianka jeśli chodzi o płeć i pewnie już tak zostanie do końca, tyle, że termin lekarz mi podał - 29 maja, a kiedy będzie to sie okaże.

gratki :)

:szok:los ze mnie zakpił!!!trzecia dziewucha!!!skrajna patologia!!!jakby to było gdzie na innym kontynencie,to chociaż bymy stadko kóz dostali przy zamążpójściu!!!o ironio!!!klątwę ktoś na nas rzucił!!!biedny mój mąż,zaplącze się w rajstopy,zagubi w bieliźnie,utknie w podpaskach!!!za co???:eek:

córeczki są tatusiowe ;) witaj

Majqa ja dzis wleciałam na chwilę na NK i dopiero zobaczyłam info od Ciebie ;)
miło Cie zobaczyć :)))
ja na NK meeeega rzadko wchodzę..można powiedzieć ,że wcale...
na FB nie mam konta...jak odpalam kompa to jedynie na bb.

ależ mnie naparza lewy jajnik..dzis mam 20d.c. ..może to dobry znak?????
a to mój roboczy wykres

g.png

nic nie szkodzi :)
wow jaki wykres
czekamy na wynik testu

U mnie była impreza urodzinowa Natalii w piątek stąd mnie nie było bo wszystko jak zwykle na mojej głowie.
Maruś ma ząbka a drugi już się pcha.
Miłej niedzieli.

reklama
mama - dzięki :) Trochę marudny jest ale obawiałam się, że będzie gorszy; jedynie w nocy popłakuje co 1-2 godz się budzi :( A zakupki super sprawa :)) Uwielbiam:)) Ostatnio nabyłam nowe zasłony na dwa okna do salonu (sam materiał + taśma marszcząca kosztował 470 zł) i sama sobie uszyłam. Jeszcze tylko lambrekiny zostały bo czasu nie było. A jak się odmieniło!!! Udanej walki życzę.

Majqa dzięki ;)) walka wygrana:))) szafa w korytarzu stoi-nie moge się na nią napatrzeć :))
zasłony wiszą-rozjaśniło mi sie w salonie ;))
antyramy wiszą
w sypialni tez zasłony powiesiłam
i gra...

resztę pokupujemy pewnie za kase z pitów...

Wisieńka wakacje coraz bliżej ;))
głowa do góry:)

teraz wychodzimy do znajomych ,mam nadzieję ,że u nich nie zasnę bo póki byłam na obrotach to oki ,ale boję się ,że jak usiądę to ...:))
g030.gif

Mama - Fajnie, że już skończyliście i że jest git. Ja dziś leniu****e i dobrze mi z tym :-) mogłam trochę w necie pobuszować.
Wisieńka - doczekasz się i Ty :-)

wrócilismy od znajomych- nie zasnęłam ;)) było miło i smacznie bo była kolacyjka ;)
dzieci już w łóżkach ..trzeba ogarnąć kuchnię i usiąść chwilę przed tv.

witajcie
Tak jak myślałam, żeby dopchać się do kompa, to chyba w kolejce trzeba będzie stawać, albo zrobić grafik korzystania.

mama - fajnie, że wizyta miła i sympatyczna, na tyle, że udało Ci sie nie zasnąć,

Pawimi - przykre to, ale cóż ŻYCIE, synuś wybrał sobie bardzo niebezpieczną drogę w dorosłość, a Ty teraz będziesz drżeć o Niego, będzie dobrze, musisz w to wierzyć,

Wisieńka - ja tez muszę się wybrać do Ikei, bo trzeba by kupić pościel do łóżeczka, do łazienki parę dupereli i nie wiem co jeszcze, na miejscu zawsze coś jeszcze wynajduję.

Ja dziś byłam z Alinką na urodzinach jej koleżanki z przedszkola. Równocześnie miała robione urodzinki jej starsza siostra, więc ogółem było ponad 30-cioro dzieci, ale zabawa była SUPER!!!! Oczywiście było w lokalu, bo u nich w domu, to cienko to widzę.

A jutro powrót do przedszkola po 2 tyg. ferii... ciekawe jak rano będzie ze wstawaniem, bo nie chce jeszcze spać.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!!!
Jestem nieprzytomna. :-(
Najśmieszniejsze jest ze nie mogłam spać przez dzidzie w brzuszku. Juz tak sie wierci i kopie w nocy że na bokach nie da się leżeć. Na placach nie mogę bo nogi mnie w tedy bolą. Juz zastanawiam sie czy to normalne że tak mała dzidzia może dokuczać:szok::szok::szok:. Wiecie a jak nie ruszała sie jedna noc to panikowałam ze coś jest nie tak:-D:szok::-D:szok:. Taki typ jakiś dziwny ze mnie w tej ciąży.
Puściłam Dominika do przedszkola po prawie 2 miesięcznej przerwie. Serce mi krwawiło, bo nie chciał iść. Ale M go odwoził i ponoć był bardzo dzielny.
Juz po kawie, pranie wstawione, biorę się za obiad.

Do góry