mama05
prrrryy szaaaalona :))
Asia -ja dopiero na suwaczku dojrzalam,ze Twoja trzecia Niunia nie ma jeszcze 3 tygodni...to Ty swieza po3na mamusia

gratuluje Ci,za chwile najmlodsza stazem po3ną mamą bedzie MAYREEN.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

masz teraz 2na 2 jeli chodzi o plec-ciekawe Kto teraz do Was dolaczy-pisz z nami bedzie nam milo bo cenimy sobie rady innych mam ktore maja wiecej niz 2 dzieci-my z mezem zaczynamy starania od czerwca(teraz jestem na hormonach bo mam problemy z pcherzykami)nad trzecm maluchem i licze,ze wkrotce bede miala ciazowy suawczek tak jak Ty
wczora dopadly mnie troche doly,ale dzis jest lepiej...kobietki troche pomogly,troche sobie poukladalam i bedzie si;-)musi bo pragne tego maluszka
pozdrawiam Cie i do napisania:-)przeslij mi tu ciazowe fluidki prosze...
WERONICZKA- czesc slonko
Zapraszamy czesciej! Sama jestem ciekawa jak to jest z takimi maluchami w tak krotkiej odleglosci wiekowej, u mnie calkiem inaczej bo ja mam jedno prawie dorosle dziecko czyli inny zestaw problemow, drugi zaawansowany szkolniak a dopiero ostatni nieddlugo stanie sie przedszkolakiem. Zupelnie nie mam doswiadczeniu w wychowywaniu kilku malych babli na raz a wiec z przyjemnoscia poczytam co inne mamy maja do powiedzenia.