reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Witam!
Staram sie coraz mniej zagladac do was bo moje plany na 3cie jakos sie chyba beda odwlekac
:-
-
-( Teraz faktycznie jestesmy troche w dolku finansowym i nie mam argumentow na to zeby starac sie teraz o kolejne dziecko
Tak czy siak milo was sie podczytuje bo fajne z was babki;-):-)
Ella to ty uwazaj na siebie.Odpoczywaj ile sie da
Co do tego trolla to poprostu okropne
ludzie tu sie spotykaja zeby sie wspierac ,wymieniac doswiadczenami a przyjdzie taka kretynka i to wykorzystuje
No i co tam jeszcze .My tez troche chorujemy
Dzieci niestety skonczyly na antybiotyku.Witek juz dzis w przedszkolu a Antek dalej brzydko kaszle...
Dobra ide dokonczyc moja ogorkowa i grzanki
Buzka paaaa;-)
Staram sie coraz mniej zagladac do was bo moje plany na 3cie jakos sie chyba beda odwlekac
:-
Tak czy siak milo was sie podczytuje bo fajne z was babki;-):-)
Ella to ty uwazaj na siebie.Odpoczywaj ile sie da

Co do tego trolla to poprostu okropne
ludzie tu sie spotykaja zeby sie wspierac ,wymieniac doswiadczenami a przyjdzie taka kretynka i to wykorzystuje
No i co tam jeszcze .My tez troche chorujemy
Dzieci niestety skonczyly na antybiotyku.Witek juz dzis w przedszkolu a Antek dalej brzydko kaszle...Dobra ide dokonczyc moja ogorkowa i grzanki
Buzka paaaa;-)
nie widzialyscie tonu tego mojego ostatniego postu skierowanego do niej???

teraz lece sprawdzic czy moje dzieciaki zyja bo dopiero laskawie sie przebudzily, dzisiaj wolne bo dzien kolumba wiec mamy lenia, lenia w kolejnym cieplutkim dniu ;-) pozniej wpadne bebczki do was na dluzej.
napisalam tak bo wcale mi do smiechu nie bylo, wcale tam nie mam zadnej rodziny, na mapie znalazlam miejscowosc i okolice bo laska wlasnie stamtad pisala i chcialam sie z niej troche ponabijac, ciekawa bylam jej reakcji jak wpisze nazwe w miasteczka w ktorym ONA mieszka. No i wiedzialam ze rano jak wstane to juz jej nie bedzie ....bo nasza bestyjka na trolle sie nia zajmie. Aaaa, rodzine mam, ale po wchodniej stronie NJ, calkiem w drugim koncu stanu.....oj...wcale mi nie do smiechu i absolutnie nie zartuje, jestem wrecz bardzo powazna ...

teraz lece sprawdzic czy moje dzieciaki zyja bo dopiero laskawie sie przebudzily, dzisiaj wolne bo dzien kolumba wiec mamy lenia, lenia w kolejnym cieplutkim dniu ;-) pozniej wpadne bebczki do was na dluzej.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ANECZKA- zdrowka dla chlopców i życze,zeby sie sytuacja poprawila i wrocicie do tematu dzidzi

))))
)
PAWIMI- ja tak wlasnie odebralam Twojego posta do Niej ,troche juz Cie znam(to znaczy Twoj sposob pisania ) i tak sie domyslilam ,ze cos jest na rzeczy...potem weszlam na Staraczki a tam nasza moderatotrka napisala o niej i juz wiedzialam,ze o to Ci chodzilo.
JOAŚ- jak tam u Ciebie ???malowanie w tym tyg czy w nastepnym ??
WERONICZKA- jak tam pizza
)???
ZUZKUS- przypomne Ci tego posta za tydzień ,zeby zapal nie oslablA my wczoraj bylismy w knajpce na piwie i kolo nas usiadlo malzenstwo z 2 synami i 2 miesieczna dziewczynka...cudna, oczy mi sie do niej swiecily a maz sie ze mnie smial choc tez mial maslany wzrok.
Przyszlismy do domu i mowimy ze jednak trzeba sie postarac bo latka leca i jak bedziemy wydziwiac to w koncu bedziemy zastarzy a dobrego czasu idealnie nie trafimy bo zawsze jest cos nie tak. No i szpital ze znieczuleniem juz otworzyli po remoncie...Taaak tyle ze wczoraj mialam koncowke @ i na pewno nic z tego a czuje ze do nastepnego weekendu to nam minie zapal
Pozdrawiam!!!
BEDISMALL- a dziekowacmamo widzę że dietka pełną parą,no gratki dla ciebie
PAWIMI- ja tak wlasnie odebralam Twojego posta do Niej ,troche juz Cie znam(to znaczy Twoj sposob pisania ) i tak sie domyslilam ,ze cos jest na rzeczy...potem weszlam na Staraczki a tam nasza moderatotrka napisala o niej i juz wiedzialam,ze o to Ci chodzilo.
JOAŚ- jak tam u Ciebie ???malowanie w tym tyg czy w nastepnym ??
WERONICZKA- jak tam pizza
cześć kochane
ja mam za małe doświadczenie w trolach, więc nie skumałam nic a nic
brawo Pawimi za czujność
Joaś - spełnienia marzeń dla Marcinka, I Tobie też najlepszego. ja też uważam, że urodziny dziecka powinna i matka obchodzić jak własne święto, w końcu tego dnia to Ty się wykazałaś
Bedismall - powodzenia w poszukiwaniu lokum, nie jestem za bardzo w temacie, ale trzymam kciuki
Zuzkus - nigdy nie ma "dobrego" czasu ani idealnych warunków. przynajmniej nie u mnie i moich znajomych. czasem trzeba iść na żywioł i tyle. jedno więcej nie robi różnicy
(przynajmniej nam w tym dobrym tego słowa znaczeniu)
już teraz rozumiem dlaczego mnie nie chcecie na zamkniętym
to przez te trole, ale ja nim nie jestem przecież
Jasiek się chyba rozkłada. oczy mu ropieją, kaszel ma brzydki od rana. oglądał go właśnie lekarz, ale na razie nic się nie dzieje powaniejszego. Adaś ostro kaszle, ale też nic poza tym. a mnie wszystko boli - tak reumatycznie
ja mam za małe doświadczenie w trolach, więc nie skumałam nic a nic
brawo Pawimi za czujność
Joaś - spełnienia marzeń dla Marcinka, I Tobie też najlepszego. ja też uważam, że urodziny dziecka powinna i matka obchodzić jak własne święto, w końcu tego dnia to Ty się wykazałaś
Bedismall - powodzenia w poszukiwaniu lokum, nie jestem za bardzo w temacie, ale trzymam kciuki
Zuzkus - nigdy nie ma "dobrego" czasu ani idealnych warunków. przynajmniej nie u mnie i moich znajomych. czasem trzeba iść na żywioł i tyle. jedno więcej nie robi różnicy
już teraz rozumiem dlaczego mnie nie chcecie na zamkniętym
Jasiek się chyba rozkłada. oczy mu ropieją, kaszel ma brzydki od rana. oglądał go właśnie lekarz, ale na razie nic się nie dzieje powaniejszego. Adaś ostro kaszle, ale też nic poza tym. a mnie wszystko boli - tak reumatycznie
izulka15
Fanka BB :)
Witajcie, wpadam na chwilę. Mój najstarszy chory na anginę, wysoka gorączka ponad 39 itd. Ale wczoraj to miałam horrorową noc. Staś wstał do toalety. Wyskoczyłam ze swojego pokoju i zobaczyłam jak stoi nad schodami. Jak mnie zobaczył, to zrobił krok w moim kierunku, powiedział, że mu niedobrze i jak długi padł . Uderzył twarzą w szafę. Podbiegłam, żeby go podnieść, patrzę a oczy ma wywrócone i leci mi przez ręce. To był szokujący widok. straszny. Wszystkie złe mysli przeleciały przez głowę. Położyłam, podniosłam nogi w górę, zaczęłam cucic i po chwili sie ocknął. Cała noc przesiedziałam przy nim- na zmianę do Hani- bo bałam się czy nie ma wstrząśnienia mózgu. Pilnowałam czy nie wymiotuje. Mąż był na nocce, więc tylko kontakt telefoniczny. Dzisiaj rano do lekarki, która powiedziała, że owszem mogło to byc związane z temp. ale to może byc ojaw dojrzewania. I, że omdlenia w tym wieku są u wielu dzieciaków. Fajna perspektywa... Buziaki, dużo zdrowia dla Wszystkich. Może jutro poczytam co się tutaj działo.
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Izulka nie zazdroszcze nocnych przezyc!!! Zdrowia dla dzieciakow!!!
Anawoj spokojnie. Nie nie chcemy tylko od czasu do czasu trzeba zwolac rade starszych
Cierpliwosci!
Pozdrawiam i zycze mile i spokojnej nocy
Anawoj spokojnie. Nie nie chcemy tylko od czasu do czasu trzeba zwolac rade starszych
Cierpliwosci!Pozdrawiam i zycze mile i spokojnej nocy
reklama