reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

przywitam się raz jeszcze
dzień dobry babeczki
u nas piękne słońce,ja po ciężkiej pracy z kawusią siedzę
Dominik się obudził,wciąż jest niewyraźny ale przynajmniej nie wymiotuje
ma słaby apetyt i stan podgorączkowy. Nasmażyłam mu naleśników jak sobie życzył i teraz sama dojadam. Pranko się suszy,ja muszę dokończyć odkurzanie jak tylko odkurzacz znowu się włączy, ten grat już mnie denerwuje ,muszę kupić sobie własny prywatny.
Na obiad robie tagiatele z ricottą i szpinakiem w sosie. Tak mizasmakowało na Majorce że muszę sama pobróbować zrobić.
Mamo no to życzę aby witaminki pomogły i dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``

Anawoj bądź dzielna,dasz radę, jesteśmy silne kobietki

Izulka15 jesteś moją imienniczką. Współczuję ci nocnych przeżyć.

Maureen. Dziękuję za piękne zdjęcie i za ostatnie życzenia,sprawdziło się i mieliśmy piękną pogodę jak dzisiaj

reklama
ja tylko tez na chwilke sie przywitac bo jade z pieskiem do veta na kontrole...Dzien dobry i jak zwykle przesylam odrobine swojego slonecznego ciepelka:-D

Haj dziewczynki ja na szybciutko bo kurcze musimy sie uwinac z remoncikiem bo 23-go robie 30 urodzinki dla M Domi nadal ma katar i straszny kaszel to juz ponad 2tyg i nie ma poprawy no coz jutro znowu do lekarza:dry:
Tak nadrabiam zaleglosci w czytaniu tego watka i jestem w szoku chodzi o sytuacje z em-x kurcze jestem dos troche na forum tyle ze na marcowkach 2008 i z niczym takim sie nie spotkalam:no: tak to jest jak komus sie chyba nudzi i lubi stwarzac problemy :no:
Dziewczyny Wy nie zartujcie ma byc -20 :baffled::confused:
Duzo zdrowka dla wszystkich bo widze ze chorobowo prawie wszedzie odezwe sie jak juz dojdziemy do ladu:zawstydzona/y:

Na jaki watek nie wejde to wszyscy o zimie brrrrrr. Nie cierpie zimy! Palenie w piecu, odgarnianie sniegu, rano ciemno, wieczor ciemno, zimno...jedynie to ze w zimie jest Boze Narodzenie jakos mnie pociesza

cześć Kochane
dzien kiepski, Jaś marudny, gorączkował trochę
miałam dawać mu Nifuroksazyd, ale nie wymiotuje i wstrzymałam się. daję mu tylko vit C, ambrosol i czopki.
przez cały dzień zjadł tylko parę herbatników, jogurt i mleko ( plus herbatka)
oczy mu ropieją, kaszle i marudzi, ale w sumie to tyle. zobaczymy jaka będzie noc
żegnam się, papa

Mnie przeokropnie boli głowa, jakby jakis drwal w nia rabał z tyłu :baffled::crazy:
Dlatego oddelegowuję się już dzisiaj, życząc wszystkim drogim Paniom ( a co ) dobrej nocy ;-)

reklama
Mnie przeokropnie boli głowa, jakby jakis drwal w nią rabał z tyłu :baffled::crazy:
Dlatego oddelegowuję się już dzisiaj, życząc wszystkim drogim Paniom ( a co ) dobrej nocy ;-)

Do góry