Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja droga odrazu sie wpraszamza 10 min wyjmuje pizze z piekarnika mam nadzieje,ze bedzie zjadliwa)

nieciekawie, jakies paskudztwo was dreczy, zycze szybkiego powrotu do zdrowka.kochaniutka to nie Vincentowi tylko temu sredniemu, Oliverowi, no i tak ida mu proby dobrze, dziecie mi wychodzi takie rozspiewane i roztanczone stamtad, odrazu w domu demonstruje popisy sztuki aktorskiejPawimi,
jak tam w ogóle idzie Vincentowi na tych próbach ? Dalej jest pełen zapału ? :-)
naprawde jestem zadowolona ze znalazlam to miejsce, ze cos tak profesjonalnie zorganizowanego istnieje na mojej wsi i dzieci maja mozliwosci rozwoju. A dzisiaj tance;-) i rozumiem ze zabiera czworke dzieci ze soba?I jeszcze jeden news - w listopadzie - jak urodzę przed 15tym mój M wyjeżdża na tydzień 22 listopada...

a nie da sie po karmieniu wskoczyc spowrotem do lozeczka na godzinke moze dwie? reszta tez juz tak wczesnie wstaje???? ja z tym szczesciar co dzieciaki dluuugo lubia pospac, niestety w roku szkolnym to niemozliweJa tradycyjnie 5.00pomału sie dobudzam
ale do tej 7-7.30 zawsze im dam pospac a jak juz wszystko przygotuje i sniadanko na stole ide na gore po nich...
I kiedys mialam spytac, ty nie rozwazalas nigdy mozliwosci porodu domowego???Obiecuje poprawe najoas - a my w koncu nigdy nie zobaczylysmy twoich zdjec bo wkleilas jakiegos linka z personalnym kodem ktorego nie dalo sie rozgryzc. Moze wstawisz nam cos naI kiedys mialam spytac, ty nie rozwazalas nigdy mozliwosci porodu domowego???

i rozumiem ze zabiera czworke dzieci ze soba?
Joas a wstrzasnelas przed uzyciem?? bo mezami to czasem trzeba tak "potrzasnac" i lopatologicznie wylozyc zanim trafi do nich o co chodzi....zreszta wiesz pewnie sama...

i rozumiem ze zabiera czworke dzieci ze soba?
Joas a wstrzasnelas przed uzyciem?? bo mezami to czasem trzeba tak "potrzasnac" i lopatologicznie wylozyc zanim trafi do nich o co chodzi....zreszta wiesz pewnie sama...
facet na to nie wpadnie!!!!

, najważniejsze że zapał dalej jest i oboje jestescie zadowoleni 
Na obiadek zaserwowałam dzisiaj swoją pierwszą mince pie ( czyli zapiekankę mięsna pod kruchym ciastem ) z kurczakiem, porami, grzybami i w sosie smietanowym, mniam ,mniam.. Widocznie dzis humory poprawiamy sobie dobrym jedzeniem 
Mnie sie marzyl porod rodzinny w domu ale...do szpitala mam 30 minut drogi bez korkow a nie znalazlam poloznej ktorej bym ufala. Z reszta w Polsce zle patrza na takie porody
ale ja sie nie nadaje na rodzenie w szpitalach ;-) aaaa i wcale zle nie patrza, widac w zlym srodowisku sie obracasz hahaha, znam cala mase osob ktore rodzily w domku...w Polsce

Zuskus,a gdzies Ty naszą Joas dojrzałas ????

ja z korkiem to nawet i ze dwie godzinyale ja sie nie nadaje na rodzenie w szpitalach ;-) aaaa i wcale zle nie patrza, widac w zlym srodowisku sie obracasz hahaha, znam cala mase osob ktore rodzily w domku...w Polsce
![]()
po co staracie sie o kolejne jak dziecko tyleee kosztuje...basen, tenis, kurs angielskiego, a potem studia i w domu tylko 2 pokoje to wiecej niz 2 nie mozemy miec
ehhh szkoda slowno wlasnie...jakbys nie rodzila w szpitalu to znieczulenie tez nie byloby ci potrzebne...kobieta doskonale wie jak kierowac swoim cialem przy porodzie, nikt obcy nie jest jej potrzebny do tego celu zeby wlasne dziecko urodzic. Sluzba zdrowia to wiadomo z nie bedzie patrzec przychylnie, jakies tam fanaberie nie sa im potrzebne haha, a przyjazny i wspolpracujacy z kobieta personel to niestety wciaz skrajna mniejszosc.Gdybym w domu rodzila to bym za nic nie parla na lezaco a w szpitalu niestety za kazdym razem...i wypchnij 4 kg