• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

medluje sie i ja na momencik, wlasciwie chyba dobrej nocy zyczyc... wrocilam od weterynarza z moim zdrowym i pieknym psem, ale sie tam osiedzialam O MATKO!!!! a jakie traktowanie jakbym z jakims krolewiczem tam przyjechala, wszyscy sie nim zachwycali jaki to on cudowny i grzeczny i wspanialy, normalnie w szoku jestem, lepiej tego zwierza traktowali tam w tej klinice niz moje dzieci jak bylam im robic badania szkolne u ich pediatry....wrzucilam cos tam na kuchenke zeby dzieciska mialy co na szybko wszamac, lece zaraz po mlodego - czyt. Olivera do szkoly, bo Vincenta juz wczesniej z przedszkola odebralam i dzis ma kontynuacje swoich prob teatralnych do inscenizacji aladdina ...wiec oczywiscie sluze za taksowke. :-D

reklama
Dzień dobry :-)

Za oknem ciemnosci egipskie :eek::eek::eek: spać !!!!
Wczoraj wieczorem włączylismy na dole jeden grzejnik, tak było zimno :szok:
A że jest nowy, to po domu snuje się hmm.. zapaszek :-D
Ajak Wam się wstaje Babeczki ?? ( Poza Pawimi rzecz jasna hi hi )

Witajcie z rana!!!!

U nas na szczęście dzień powitało słoneczko, aczkolwiek o 6 było ciemniutko :-(
Pawimi - no nieźle z tym wychwalaniem, pediatrzy powinni się uczyć. Zawód taksówkarz - tak czasami powinnam wpisywać w ankiety...
Mama05 - no nieźle się piękniłaś - a jaki film?? witaminy to niestety droga sprawa, zresztą jak wszystkie leki :-( Najważniejsze, ze małż będzie w lepszej formie a w zasadzie jego armia:-D
Maureen - my się podgrzewamy już od jakiegoś czasu
Anawoj
- teraz jest straszny miks wirusów, między innymi taki z ropiejacymi oczami lata w powietrzu :-( zdróka życze chorowitkowi
Izulka
- ja byłam dzieckiem często mdlejacym w okresie dojrzewania, nie jest to fajne uczucie... Ale co innego przeżywać to jako dziecko, a co innego jako rodzic, który na omdlenie patrzy
Kasik - Tynia kaszlała 4 tyg, zaczęła goraczkować i dostała w końcu antybiotyk. Jak ręką odjął katar i kaszel, nie to samo dziecko mam od 2 dni, jakby narodziła się na nowo...

Jutro mój M wyjeżdża na 4 dni. Zostanę sama. Boję się dwóch szkolno-przedszkolnych poranków. Będzie ciężko, już to wiem. Maraton okropny mnie czeka, niestety...
Wczoraj malowałam meble - już kończę i mnie to bardzo cieszy :laugh2:, zaliczyliśmy Ikea wieczorem, ale dziś znów tam jedziemy, stwierdziliśmy, że zakupy zrobimy na kredyt, więc musimy być wcześniej, żeby złożyć wniosek :-D Jutro wkraczają panowie odnawiać pokoje dzieci - matko jak się boję, czy dam radę... Tym bardej, ze niewyspana Tynia drze się jak ... Lepiej się nie będę wysławiała...

Miłego dnia dziewuszki!

melduje sie z kawą;-)

MAUREEN- czesc,jak tam glowa???my tez juz chyba 3 tydz jak grzejemy-oczywiscie piec sie wlącza rano o 7 bo po nocy jest wychlodzone do 20 stop i nagrzewa do 22,5 a potem w dzien sie nie wlącza-chyba ,ze nie ma slonka to tak.

ANNA.S- oj Slonko-to podaje kawe:-)ten etap Mu minie ,tylko niestety to czekanie...
ściskam Cię!

JOAŚ- witam kochana-meble z Ikea malujesz??jakie kolorki beda na ścianach??powodzenia na te 4 dni samej z dziecmi...

a ja wczoraj ogladalam film-w zasadzie serial Usta usta jest rewelacja-ubaw po pachy-fajna obsada,wiec ciekawie sie oglada,tylko to na tvn i 4 razy w ciągu godziny dają reklamy:eek::eek::crazy:

mnie dzis tez pobolewa glowa,pije kawe,owsianka juz zjedzona a dzie za namową Weroniczki ja bede robic pizze skoro taka dobra:)):-)

reszta babek co tam u Was???;-)

u nas od rana slonko,ale zimno:confused2:

Mama05 - tak, przemalowuję ikeowe - służyły nam bardzo długo, ale potrzebowały liftingu. A teraz kupuję szafy PAX - do chłopaków i do naszej sypialni...
A teraz też siedzę z kawką, bo coś mnie muli dzisiaj.... Usta, usta uwielbiam, ale wczoraj nie zdążyłam - przez podróże do sklepu. Za to obejrzałam Wojewódzkiego - dla Doroty Wellman - ją uwielbiam za stosunek do siebie, zabójczą inteligencję.
I jeszcze jeden news - w listopadzie - jak urodzę przed 15tym mój M wyjeżdża na tydzień 22 listopada...

Ania,

moja wstaje o 6, a i tak dla mnie to ciężka sprawa wstać o tej godzinie :zawstydzona/y: Mam nadzieje, że fabiankowi sie niedługo znudzi takie wstawanie i da Ci pospać :tak:

Joas,

kochana, znów tyle będzie na Twojej głowie - meble, pilnowanie malowania i ekipy, na dodatek sama z dziećmi :-( Powinnas juz zdecydowanie zwalniac obroty, a nie dokładać przyspieszenie :tak:
Mąż musi koniecznie wtedy wyjeżdzać ??

Mama05,

ja już nie pamiętam kiedy na spokojnie usiedlismy z M., żeby cos obejrzeć, wieczorem wiadomo - dzieciakowe sprawy - kąpanie, kolacja, usypianie, a Amelka jeszcze zerka na bajki :cool2:

Pawimi,

jak tam w ogóle idzie Vincentowi na tych próbach ? Dalej jest pełen zapału ? :-)

hej

u nas szpital na całego
Mnie dopadłowieczorem a Vanesse w nocy,haftujemy jak nie powiem....u mnie dodatkowo ostra biegunka, a lekarz dopiero jutro rano,na dzis to tylko mojego D zarejstrowalam bo on musi pracowac jak sam stwierdzil a na ranigascie jest juz 3 dzien

usta usta ogladam co tydzien,jak dla mnie ciekawsze niz m jak milosc,mozna sie niezle posmiac
najgorsze ze dzis mamy to mieszkanie ogladac o 16.00 a moj pracuje do 15.30,musi do domu po papiery przyjechac i mial nas zabrac ale powiedzialam ze to nie jest dobry pomysl
ide do lozka,mloda jeszcze odsypia noc,mi nie bylo dane...budzilam sie co 10 min i jak ni gora to dolem szlo

reklama
BEDISMALL- no to Was dopadlo:eek::eek::eek:zdrowka kochana,trzymaj sie dzielnie a mąż niech sam pojedzie ogladac,niech zrobi fotki i Ci pokaze bo w takim stanie lepiej nie wychdzic z domu...

ZUZKUS- powitać :tak:;-)

JOAŚ- n to mam nadzieje ze jakos sie to z wyjazdem męża ulozy-qrcze ,nieciekawie......a moze urodzisz jak juz wroci- &&&&&&&
wstaw fotki jak meble beda po liftingu:tak::-D

MAUREEN- no u nas jest zawsze wieczorem tam samo-czyli ok 19.30 dzieci juz w lozkach i padaja w 3 sekundy,nawet jak Domi byl maly to tez przed 20 Go kladlam ,zasypial sam...bylam w pokoju ,ale siedzialam na lozku i czekalam az zanie...

takie wieczory dla siebie prawiaja ,ze nie padam na twarz razem z dziecmi tylko mam czas zrobic male SPA , wypic winko,poprzytulac sie z M,obejrzec cos w tv...

jade zaraz po Domisia i bedziemy dziergać pizze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry