Witajcie z rana!!!!
U nas na szczęście dzień powitało słoneczko, aczkolwiek o 6 było ciemniutko :-(
Pawimi - no nieźle z tym wychwalaniem, pediatrzy powinni się uczyć. Zawód taksówkarz - tak czasami powinnam wpisywać w ankiety...
Mama05 - no nieźle się piękniłaś - a jaki film?? witaminy to niestety droga sprawa, zresztą jak wszystkie leki :-( Najważniejsze, ze małż będzie w lepszej formie a w zasadzie jego armia
Maureen - my się podgrzewamy już od jakiegoś czasu
Anawoj - teraz jest straszny miks wirusów, między innymi taki z ropiejacymi oczami lata w powietrzu :-( zdróka życze chorowitkowi
Izulka - ja byłam dzieckiem często mdlejacym w okresie dojrzewania, nie jest to fajne uczucie... Ale co innego przeżywać to jako dziecko, a co innego jako rodzic, który na omdlenie patrzy
Kasik - Tynia kaszlała 4 tyg, zaczęła goraczkować i dostała w końcu antybiotyk. Jak ręką odjął katar i kaszel, nie to samo dziecko mam od 2 dni, jakby narodziła się na nowo...
Jutro mój M wyjeżdża na 4 dni. Zostanę sama. Boję się dwóch szkolno-przedszkolnych poranków. Będzie ciężko, już to wiem. Maraton okropny mnie czeka, niestety...
Wczoraj malowałam meble - już kończę i mnie to bardzo cieszy

, zaliczyliśmy Ikea wieczorem, ale dziś znów tam jedziemy, stwierdziliśmy, że zakupy zrobimy na kredyt, więc musimy być wcześniej, żeby złożyć wniosek

Jutro wkraczają panowie odnawiać pokoje dzieci - matko jak się boję, czy dam radę... Tym bardej, ze niewyspana Tynia drze się jak ... Lepiej się nie będę wysławiała...
Miłego dnia dziewuszki!