Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-

ludzie tu sie spotykaja zeby sie wspierac ,wymieniac doswiadczenami a przyjdzie taka kretynka i to wykorzystuje
Dzieci niestety skonczyly na antybiotyku.Witek juz dzis w przedszkolu a Antek dalej brzydko kaszle...napisalam tak bo wcale mi do smiechu nie bylo, wcale tam nie mam zadnej rodziny, na mapie znalazlam miejscowosc i okolice bo laska wlasnie stamtad pisala i chcialam sie z niej troche ponabijac, ciekawa bylam jej reakcji jak wpisze nazwe w miasteczka w ktorym ONA mieszka. No i wiedzialam ze rano jak wstane to juz jej nie bedzie ....bo nasza bestyjka na trolle sie nia zajmie. Aaaa, rodzine mam, ale po wchodniej stronie NJ, calkiem w drugim koncu stanu.....oj...wcale mi nie do smiechu i absolutnie nie zartuje, jestem wrecz bardzo powazna ...

ZUZKUS- przypomne Ci tego posta za tydzień ,zeby zapal nie oslablA my wczoraj bylismy w knajpce na piwie i kolo nas usiadlo malzenstwo z 2 synami i 2 miesieczna dziewczynka...cudna, oczy mi sie do niej swiecily a maz sie ze mnie smial choc tez mial maslany wzrok.
Przyszlismy do domu i mowimy ze jednak trzeba sie postarac bo latka leca i jak bedziemy wydziwiac to w koncu bedziemy zastarzy a dobrego czasu idealnie nie trafimy bo zawsze jest cos nie tak. No i szpital ze znieczuleniem juz otworzyli po remoncie...Taaak tyle ze wczoraj mialam koncowke @ i na pewno nic z tego a czuje ze do nastepnego weekendu to nam minie zapal
Pozdrawiam!!!
BEDISMALL- a dziekowacmamo widzę że dietka pełną parą,no gratki dla ciebie