mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAUREEN- no dokladnie!!!!dobrze,ze ją szybka wychwycili i mamy spokój...wrrr co za baba jedna !Mama05,
zenada, coz wiecej dodac![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MAUREEN- no dokladnie!!!!dobrze,ze ją szybka wychwycili i mamy spokój...wrrr co za baba jedna !Mama05,
zenada, coz wiecej dodac![]()

Hej witajcie, opiszę Wam mój wczorajszy szatański dowcip skierowany do męża. Wzięło mnie na wspominki i oglądałam testy ciążowe najmłodszej córci, Hani. Mąż jakos po cichu wszedł do pokoju i zaglądnął przez ramię. Zobaczył test i wtedy wpadło mi do głowy....Kiedy zapytał czy teraz robiłam ,powiedziałam-tak z usmiechem. Nie mogłam się powstrzymać od śmiechu. Myślałam, że już się zdradziłam a mój mężuś przytulił mnie mocno i rzekł, że Hania (7m) będzie się miała z kim bawićMówię mu, że to żart a on twardo, żebys sie nie denerwowała itd. Ja cały czas się śmiałam a on myślał, że to jakis chyba histeryczny smiech. I nie chciał się wyprowadzić z błędu
Ale mnie rozczulił
prawie do łez.

kobietki moje ,napisze Wam bo wlasnie sie dowiedzialam z watku staraczek...ta EM_X okazala sie trollem i wczoraj dostala bana...co za świat ....po co one to robią-mają ubaw a my tu tak milo ja przyjelyśmy![]()

I tak jak pisze Mama potem kazdego nowego przyjmuje sie nieufnie