reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
A wiecie co jest najgorsze w takich sytuacjach? że jak pojawia się nowa, autentyczna osoba to odrazu jest traktowana jak torll. Przez głupotę takich ludzi.

mama piekę dziś pizze Dukana chcesz troszkę?

weroniczka- NO DOKLADNIE ....
i wiesz co-chetnie sobie wciągne pizze :))daj znac jak Ci wyjdzie :)) ja mam do jutra P wiec poczekam na P+W i moze sie skusz na zrobienie :)) ja dzis rybka pieczona :)

zaraz smigam po Domisia i na poczte wyslc przesylke.

WERONICZKA-mialam Ci pisac ,ja tez mam Engystol-podaje go Zuzi jak np.zaczyna kaszlec-u nas sie sprawdza :)):tak:

JOAŚ;-)A JA JUZ WIECZOREM NIE BYLAM NA BB TO NIE WIEDZIALAM...ale najwazniejsze ,ze juz po sprawie:tak:

Hej witajcie, opiszę Wam mój wczorajszy szatański dowcip skierowany do męża. Wzięło mnie na wspominki i oglądałam testy ciążowe najmłodszej córci, Hani. Mąż jakos po cichu wszedł do pokoju i zaglądnął przez ramię. Zobaczył test i wtedy wpadło mi do głowy....Kiedy zapytał czy teraz robiłam ,powiedziałam-tak z usmiechem. Nie mogłam się powstrzymać od śmiechu. Myślałam, że już się zdradziłam a mój mężuś przytulił mnie mocno i rzekł, że Hania (7m) będzie się miała z kim bawić:) Mówię mu, że to żart a on twardo, żebys sie nie denerwowała itd. Ja cały czas się śmiałam a on myślał, że to jakis chyba histeryczny smiech. I nie chciał się wyprowadzić z błędu :) Ale mnie rozczulił :) prawie do łez.

ehheeh smieszniee:szok::-D:-D:-D

kobietki moje ,napisze Wam bo wlasnie sie dowiedzialam z watku staraczek...ta EM_X okazala sie trollem i wczoraj dostala bana...co za świat ....po co one to robią-mają ubaw a my tu tak milo ja przyjelyśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to niezle....ehh:9 szkoda gadac o takich ludziach

hejka mnie nie bylo...z 10 dni ale bylamw szpitalu bo zaczelam krwawic;:)( polezalam tam z tydzien i musze etraz sie oszczedzac i bedzie dobrze;)

pozdrawiam

em - x
co za chamstwo!

witam się w ten piękny angielski słoneczny dzień,wstawiłam i powiesiłam niedawno kolejne pranie bo niestety mojego syna wczoraj jakaś niestrawność dopadła i haftował mi cała noc,nad ranem dostał gorączki ale po nurofenie mu przeszło i jest ok. Ja jeszcze nie wyprałam tego co ze sobą przywiozłam w chalupie też nieład artystyczny panuje a my sie gościliśmy cały dzień wczoraj bo mieliśmy powody do radośći. Okazało się że w ciągu tego tygodnia co nas nie było otrzymaliśmy pismo z wydziału mieszkań że oferują nam 3 pokojowe mieszkanie na piętrze w dzielnicy obok. Dzisiaj dzwoniłam i umówiłam się na oglądanie chaty w środę ale szczerze powiem że odmówimy przyjęcia bo wiedzieliy ją wczoraj i jest w patologicznej dzielnicy,dom strasznie zaniedbany i co z tego że w remoncie? poczekam aż zaoferują coś godnego uwagi....:confused:

Ella24 to leż do góry brzuchem i odpoczywaj,ja krwawiłam tak wszystkie 3 ciąże...

Joaś zdrówka zdrówka i 100 lat Marcinkowi

reklama
Hejka kochane!

Joas STO LAT dla Marcinka!!!!
A ja odkad zostalam mama to uwazam ze to jest swieto bardziej mamy niz dziecka i zawsze w swoje urodziny dzwonie do swojej mamy z podziekowaniem!!!

Pawimi brawo za wytropienie!!! Ale jest to naprawde swinstwo takie trollowanie. Juz z kilkoma trollami mialam do czynienia na BB jeden nawet wkupil sie w laski i dostal wstep na zamkniety :szok: I tak jak pisze Mama potem kazdego nowego przyjmuje sie nieufnie

Ella lez i odpoczywaj i oby juz bylo dobrze!!!

Bedismall &&& oby trafilo sie wam mieszkanie takie jakie chcecie

A my wczoraj bylismy w knajpce na piwie i kolo nas usiadlo malzenstwo z 2 synami i 2 miesieczna dziewczynka...cudna, oczy mi sie do niej swiecily a maz sie ze mnie smial choc tez mial maslany wzrok.
Przyszlismy do domu i mowimy ze jednak trzeba sie postarac bo latka leca i jak bedziemy wydziwiac to w koncu bedziemy zastarzy a dobrego czasu idealnie nie trafimy bo zawsze jest cos nie tak. No i szpital ze znieczuleniem juz otworzyli po remoncie...Taaak tyle ze wczoraj mialam koncowke @ i na pewno nic z tego a czuje ze do nastepnego weekendu to nam minie zapal

Pozdrawiam!!!

Do góry