ewuniaf
Fanka BB :)
I ja się witam noworocznie ze wszystkimi!!!
Życze wszystkim samych pięknych dni, rodzinnej ciepłej miłości. Zyczę też aby nikomu w tym Nowym Roku nie zabrakło chęci i sił w dążeniu do celu!!!
Tak jak już ktoś pisał te święta bardzo szybko minęły. Zresztą Sylwester też. U mnie w Sylwka była siostra z mężem i dwójką dzieci więc było głośno i wesoło
może potem powklejam jakieś zdjęcia (jak mąż wróci).
Wasze zdjęcia dziewczyny są piękne!!!
Weroniczka całe szczęscie że nic się nikomu nie stało....
Pawimi, Sempe nie ma to jak porządny kac!!!

Ja już nie pamiętam jak to jest...
Bedismall co u ciebie?? toczysz się jeszcze?? Bo ja już się ledwie ruszam tak mnie plecy bolą no i rwa kulszowa nie odpuszcza
Właśnie zaczęłam przygotowywać się na przyjście Hani. Właśnie zniosłam ze strychu stertę najmniejszych ubraneki się piorą. Jutro prasowanko. Może z końcem tygodnie spakuję torbę (na wszelki wypadek położna kazała mieć torbę przygotowaną- choć my się nie spodziewamy żeby się przydała
)
Iwosz zdrówka dla twoich pociech!!!!
Zresztą wszystkim chorym życzę duuuuużo zdrowia!!!
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie dziewczyny!!!
Życze wszystkim samych pięknych dni, rodzinnej ciepłej miłości. Zyczę też aby nikomu w tym Nowym Roku nie zabrakło chęci i sił w dążeniu do celu!!!
Tak jak już ktoś pisał te święta bardzo szybko minęły. Zresztą Sylwester też. U mnie w Sylwka była siostra z mężem i dwójką dzieci więc było głośno i wesoło
Wasze zdjęcia dziewczyny są piękne!!!
Weroniczka całe szczęscie że nic się nikomu nie stało....
Pawimi, Sempe nie ma to jak porządny kac!!!

Bedismall co u ciebie?? toczysz się jeszcze?? Bo ja już się ledwie ruszam tak mnie plecy bolą no i rwa kulszowa nie odpuszcza

Właśnie zaczęłam przygotowywać się na przyjście Hani. Właśnie zniosłam ze strychu stertę najmniejszych ubraneki się piorą. Jutro prasowanko. Może z końcem tygodnie spakuję torbę (na wszelki wypadek położna kazała mieć torbę przygotowaną- choć my się nie spodziewamy żeby się przydała
Iwosz zdrówka dla twoich pociech!!!!
Zresztą wszystkim chorym życzę duuuuużo zdrowia!!!
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie dziewczyny!!!