reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

izulka - co to wogle za rozgraniczanie, że dziewczynka może uderzyć a chłopak nie? nie lubię czegoś takiego. Dla mnie sa takie same zasady dla obu płci i tyle.
Joaś - porządek jest nudny, wolę "artystyczny nieład" :)

u nas ostatnio ciepło, ponad 20 stopni, dopiero dziś pochmurno i poniżej 20 na termometrze, wieć weszłam zobaczyć co się w BB świecie dzieje.
Powoli już myślę o wyjeździe, 8 kwietnia lecimy do Polski. Niby małe wakacje, bo 10 dni, ale w między czasie chrzest, a po powrocie mam w szpitaku jakieś wizytacje i audyt z min. zdrowia.....

reklama
Witam i ja!
Mialam miec czas i co??? Znajoma zostawila mi dziecko w wieku Macka, bo sie przeprowadzaja i chciala sobie w nowy domu cos porobic a wiadomo jak z dzieckiem. Szymon jest bardzo absorbujacy i malo samodzielny wiec nawet obiadu nie zrobilam a co dopiero mowic o plotkach na BB

Ewunia
ja tez powinnam sobie zalatwic rehabilitacje ale ma to sie czas???? :-D
Alamis witaj! Pewno ze mozesz dolaczyc :tak: a im wiecej dzieci tym wiecej czasu takie jest haslo mam wielodzietnych. Dasz rade :yes:

Pozdrawiam wszystkie i postaram sie zajrzec wieczorem

EWUNIA- cudnie,ze wypad udany i ze dzieci wychasane :))) Twoje tak jak moje mają te lepsze baterie-Diuracel :))))

ANTYLOPKA- witaj,po przeprowadzce juz wszystko ma swoje miejsce czy jeszcze walczysz z tematem???

Witam Was mamusie:-)

Mam na imię Ala i mam dwójkę szkrabów a teraz oczekuję trzeciego. Trochę się martwię, że za mała różnica pomiędzy Bartusiem a dzidzią w brzuszku... Niewiem czy dam radę to wszystko przetrzymać. Jak Wy dajecie sobie radę z trójeczką>? na początku pewnie ciężko co?

Pozdrawiam:-)

]Mam nadzieję, że ogę się do Was przyłączyć:-)

ALAMIS- witaj i gratuluje maluszka w brzuszku:)) ja też planuję ,ale marnie mi idzie...może w tym cyklu sie w końcu uda...

ale mamy ciężarówek na wątku :))

ZUZKUS- no to masz dziś 4-kę dzieci :)
cierpliwosci życze dobra kobieto-pewnie ,ze wiadomo jak to przeprowadzka z dziecmi-niech sie znajoma cieszy ,ze ma Ciebie pod ręką :)

ściskam wszystkie i ide nałozyc mężowi obiada :))

byliśmy na 1,5 godz.spacerze i nogi mi w doopke wchodzą ,ale jest tak pięknie i ciepło-dzieci bez czapek..

mamo-spacer teraz to spełnienie marzeń
Antylopka-życzę Ci wspaniałej podróży
ewunia-fajnie że wycieczka udana, my chyba też niebawem wybierzemy sie do ZOO
Alamis-witaj ponownie :)

a ja już w domu, byłam na treningu piłki nożnej u Alka i fajnie się złożyło bo była też kumpela, w koncu był czas na pogaduchy i radości,

miłego wieczorku

czesc wieczorowa pora
u mnie przeprowadzka w toku,czekam na klucze w przyszlym tygodniu i ruszamy z tym koksem

ja juz poserialu rodzinkapl....czekam na to jak na zbawienie bo utwierdzam sie w przekonaniu ze nie tylko u mnie dom wariatow,hahaha

a na wczorajszych usta usta myslalam ze sie pozygam normalnie,a potem sie usmialam jak Piotrek zapalil jointa,no dobra,to ja lece dalej dziewczeta moje kochane,dzis w szystko w biegu robilam bo maly sie cwany zrobil i chce zeby do niego ciagle gadac a ja uparcie go odkladam do lozeczka i robie swoje a on wyje no coz........uroki macierzynstwa tatus w robocie a mama ma nerwa,Dominik przechodzi sam siebie,dzis kolejny raz rozlal kakao,zanim zeszlam z gory i ubralam Patryka to kakao zdazylo juz ladnie rozpulchnic panele.......miodzio normalnie myslalam ze go na strzepy rozerwe gnoja cholernego!!!!:wściekła/y:

Bedi - kochana nie denerwuj sie, zlosc pieknosci szkodzi :-D:-D:-D co tam panele haha - tak by oczywiscie moj maz powiedzial i kurcze ma swieta racje. Ostatnio sobie z tego bardzo wyraznie zdalam sprawe obserwujac to jak w kilkanascie minut tysiace ludzi w Japonii stracilo dorobek calego zycia i bliskich.
A tak serio to w tym miejscu i sytuacji podobnej do Twojej Bedismall wyobrazilam sobie nasza spokojna pelna pokory Weroniczke ;-) albo uwielbiajaca ciezkie wyzwania Joas... Jak starsznie kazda z nas jest inna i ile mozemy uczyc sie nawzajem obserwujac nasze zycie. To taka mala dygresja na ktora sobie pozwolilam czytajac Twojego posta. Glowa do gory, nie...nie jestes jedyna u ktorej dom wariatow ;-)
Kochana pokaz nam ta Twoja kluseczke bo juz pewnie urosla i to niemalo!
Ostatnio widzialam nasza zagubiona Sempe jak wywija tance malo nozek nie polamie na NK ;-) a pozniej nam narzeka jak to ja plecy bola hahahaha :-D

Kochane zycze Wam dobrej nocy wszystkim i wracam do swoich zajec.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!!!
Właśnie nadrukawałam esej i wcieło mi posta:wściekła/y::wściekła/y:
I właśnie mała zaczyna wołać (spała całe 15min) no nic napisze coś poźniej:-(

Hej dziewczynki.

Wpadłam dziś w chandrę finansową więc nie będę Wam smęcić. Napiszę tylko że u nas wszystko dobrze. Dzieci zdrowe tylko Małgosia wstała dziś lewą noga i od rana co chwilę się o coś drze. Właśnie piję melisę co by mnie to dziewczę z równowagi tak łatwo nie wyprowadziło.

Pozdrawiam Was wszsytkie cieplutko. Miłego dnia kochane.

reklama
WERONICZKA- oby chandra finansowa szybko minęla ...
mam nadzieje,ze Gosia jednak bedzie miala dobry humor..

PAWIMI -też mi takie mysli przyszły jak Tobie po przeczytaniu postu Bedi...pisałam już o wylanym oleju przez Zuza na nowy wypoczynek-też myślałam ,ze będzie fruwać!!!

BEDI- kochana wspieram i cierpliwosci tonę wysyłam !!!
mam nadzieje,ze przeprowadzka pojdzie sprawnie!!&&&&

SEMPE- gdzie jesteś ,co u Ciebie??

JOAŚ- jak tam na froncie u Ciebie-jak dietka ???:)

COKIES- oby spacerków było wiecej && :))

ANTYLOPKA- fajnie,ze sytuacja opanowana po przeprowadzce:)kiedy działania zaczynacie ??
ja jestem juz po owu-czas wyczekiwania czy @ przyjdzie czy nie.....

ZUZKUS- co u Ciebie ??

reszta dziewczyn wstawać i pisać co u Was:)

EWUNIA- wiem jak to jest jak post pojdzie w kosmos!!!!! :((
mam nadzieje,ze znajdziesz chcwile ,zeby znow do nas napisać :)

Do góry