reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Asia - my czekamy na wyniki żłobkowe.... pierwszy etap przeszedł, teraz musimy donieśc zaświadczenia z pracy czekamy na wyniki.
mama - zależy mi żeby jeszcze trochę sobie pojadł, a już mi włosy lecą.... Musze sie zregenerowac chociaż "chwilę" i w pracy troche pobyc, hehe

reklama
Nickie-witaj w naszym gronie:) ja raczej od zawsze chciałam mieć gromadkę, tylko mąż chcial na dwójce się zatrzymać ale i jego skusiło, choć spodziewam się trzeciego dzieciaka to już myślę o czwartym heh:)

Izulka-fajnie że się w szkole udaje rozwiązywać problemy i że udała się wam wszystkim podołać obowiązki w kościele:) a nockami się nie przejmuj może nawet dziś się wyśpisz w miarę:)

Antylopka-faktycznie idąc do pracy, jest obawa i lęk o osoby którymi się opiekujesz trochę to dołujące jak ktoś odchodzi ale cóż taka kolei życia, tylko od nas zależy jak sobie z tym poradzimy

AsiaKC
-trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie kilku spraw

Zuzkus-miłego spedzania czasu z ukochanym:)

a ja dziś trochę też zalatana, po mieście poładziłam z córcią, na obiadek tortillę zrobiłam dla odmiany:) a później upiekłam ciasteczka czekoladowe i juz połowe rozdałam dzieciom swoim i z podwórka:) później wybraliśmy się na przejażdżkę rowerową po parku, jechałam ostrożnie spacerkowo i dałam rade z moim brzusiem:)
kurcze kolejny wieczór dzieciaki moje jak nakręcone nie chcą się szykować do snu a tym bardziej zasypiać eehhh..

ASIA- fajnie,ze tak podchodzisz do tej ciąży:)) to bardzo budujące:)

ANTYLOPKA- jasna sprawa!!

dziewczyny &&&&&&&&& za przyjęcie Waszych dzieci:))!!!

COKIES- a moje baki śpią od godziny,mąż dziś wyjątkowo dłużej w pracy wiec mam cichy wieczor dla siebie :))

IMG_1021.jpg pawimi tak jak prosilas

antylopka,widze ze mamy wiele wspolnego
a ty karmisz, maluszek ma 4 miesiace i myslisz o kolejnym? ja tez biore cerazette i karmie piersia, od paru dni nawet juz nie dokarmiam i maly dobrze sie czuje,wszystkie krostki mu zeszly

dzieki:-D

u mnie wieczór niezbyt się zapowiada,Patrykcały dzień męczył się ze zrobieniem kupki i nie mógła spać,teraz wstaje po 3 godzinach snu tak oczekiwanego przeze mnie, Dominik przyszedł z przedszkola niewyraźny,i poszedł spać bez obiadu,teraz wstał i mówi że go tyłek boli,oczy,nogi ....zaraz mąż przyjdzie z roboty to pomoże przy chłopakach chociaż,bo ja odwaliłam dzisiaj robotę papierkową w zwiążku z przeprowadzką i innymi zaległymi sprawami

Witajcie kochane późną porą (ciekawe jak ja jutro wstanę do pracy :-))

Izulka - gratuluję dzieciaczków

Bedi - masz uroczego maluszka. Słodziak!

Mamo - kciuki nadal zaciśnięte! A tak na marginesie to u nas podobnie wiekowo (ja 32, Mariusz 38)

A ja dziś byłam u chirurga usunąć znamiona barwnikowe. Takie mam brzydkie odstające i narażone na podrażnienie. Na razie usunął mi 2. Póki co zostały jeszcze 4 do wycięcia no i jadę znowu 12 kwietnia. Na razie mnie trochę bolą te rany ale to jest takie tam... skubanie. Najważniejsze żeby wynik z badania histopatologicznego był ok.

Adaś wczoraj i dziś nosił z mężowym węgiel do kotłowni skutkiem czego wieczorami, po kąpieli po prostu pada ze zmęczenia :-) Łobuzik kochany! Ale za nic nie odpuści.

Olo mówi 2 nowe słowa, a mianowicie: koło i jaja-pum (co oznacza rozbijanie jajek :-D:-D:-D)
Spokojnej nocy wszystkim!

A! Teraz zauważyłam. PAWIMI KOCHANA! Zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń z okazji urodzin!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry