reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam o poranku z poranną kawusią!

Pawimi - jak się wyjdzie na forun na główną stronę to tam na samym dole są informacje np kto jeste zalogowany i też kto ma urodziny, a ja nie wiem co mnie tknęlo żeby akurat wczoraj (tzn juz dzisiaj bo było po północy) spojrzeć ;-)

Miłego dnia mamusie kochane!

reklama
witojta :)))

PAWIMI latka kończy:)) no prosze-to uściski :))

EWUSEK- to pomocnego masz synka jak z tata węgiel nosi :)

BEDI- trzymaj sie dzielnie,jak dzis Patryk-zrobił kupkę,nocka była spokojna???

ja po śniadaniu,kawę dopijam i za porządki sie zabieram-u nas w nocy tak padało ,ze teraz mega kałuże wszedzie...

Jaka ja jestem wściekłą to Wam mówię. Zgubiłam klucze od mieszkania. I to w domu. Nigdzie ich nie ma. Przewróciłam cały dom do góry nogami i nic. No i jestem uziemiona. Nie mogę wyjść z domu więc dzieci nie poszły do przedszkola. Ale to jeszcze nic bo mam pustą lodówkę i nie mam jak pójść na zakupy. A miałam iść kupić nici do pasmanterii żeby szyć płaszczyki. Normalnie jakieś chochliki zrobiły sobie za mnie żart prima aprilisowy :ściana :ściana :ściana :ściana :ściana :ściana :ściana :ściana :ściana

Oj ciężki dzień przede mną.

Hej dziewczyny!!!

Pawimi 100 lat, 100 lat!!!:-D:-D:-D

Mama ten wasz wczorajszy deszcz dotarł do nas w nocy, teraz już nie pada ale mokro bardzo a ja nie mam kaloszy dla Michałka (wyrósł) i nie moge go do ogrodu puścić:-(
Może potem pójdziemy gdzieś na spacer jeśli się znów nie rozpada... U mnie taż juz kawka wypita i przydałoby się wziąć za sprzątanie ale jakiegoś takiego lenia mam i głowa boli.... Wolę się zabrać za gotowanie:-)
Antylopka ja doskonale rozumiem to jak się czujez wchodząc na oddział i zastanawiając się czy pacjent jeszcze żyje.... Ja co prawda pracuję na takim oddziale gdzie pacjenci raczej bardzo rzadko umierają ale dobrze pamiętam jak maiałam praktyki na bloku porodowym i patologii noworodka.... Pamiętam pierwszy poród wcześniaka któremu się przyglądałam (intubacja, resuscytacja i takie tam...) - byłam wtedy na drugim roku studiów. Ten noworodek nie przeżył. Nie mogłam się długo z tego otrząsnąć. Zaczęłam się zastanawiać czy na pewno nadaję się do tego zawodu.
Później już z każdym "takim" pacjentem było łatwiej, ale wciąż trudno się z tym pogodzić że taka kolej rzeczy....

Bedismall Patryczek jest śliczny i taki duży!!! Rosną te nasze dwumiesięczniaki!!!!

Cookies fajnie że zdecydowałaś się pojeździć na rowerze!!! Poki brzuch nie przeszkadz i czujesz się dobrze to korzystaj!!!!:-D:-D:-D Jeszcze trochę i pewnie zaczniesz się czuć jak wieloryb (jak my z Bedi pod koniec ciąży!!!):-D:-D:-D

Weroniczka no to fajny żart.... nie zazdroszcze

Izulka, iza, Maureen,Joaś co u was??

Sempe gdzie się podziewasz??

ewusek to trzymam kciuki żeby wynik hist-pat był dobry!!!

No i trzymam też kciuki za przyjęcie maluchów do żłobków przedszkoli i szkól!!! (moj Michał też zapisany czekam na wyniki rekrutacji)

My dzisiaj z Hanią przesadziłyśmy ze spaniem.... Poszłyśmy spać o 21.30 (jakoś mi zasnąć nia mogła) i wstałyśmy dopiero o 7:szok::szok::szok::szok::szok:
Dziewczyny budzę się rano, a mała sobie leży i patrzy przez szczebelki tymi swoimi wielkimi oczami!!!! Jejku jakie ja miałam wyrzuty sumienia że dziecka w nocy nie nakarmiłam:-):-) Coś czuję że po takim długim nocnym spaniu to w dzien mi wcale nie bedzie chciala spać...

Ostatnia edycja:
Klucze się znalazły. Mąż przez przypadek zabrał do pracy. A ja przkopałam cały dom do góry nogami. Dosłownie. Dzieciom się oberwało że to one musiały się bawić i zgubić bo ja zawsze chowam na miejsce. Faceci... No ale tyle że kamień z serca mi spadł. A teraz jak wróci z pracy będzie musiał posiadzieć z dziećmi a ja wyjdę pozałatwiać to co miałam załatwić do południa.

hej
ja tylko tak na 5 minut bo maly w wozku jeszcze nie rozebrany a sie obudzil
mamo &&&&&&&&& wiesz o co kaman
ewusek to daj znac jak wyniki &&&&&&&&&
ewunia twoja tez fajna kluseczka

pawimi 100 lat i jeszcze dluzej

Dominik ma dzis biegunke,przed zaprowadzeniem Vanessy wstawilam pranie,teraz sie wypralo,Dominika wysadzilam,potem wykapalam calego i podalam smecte bo nie wiem co jeszcze moge mu dac?? mam wegiel ale pisza ze dla starszych dzieci

do przedszkola go nie puszcze ale na 16.30 mialam isc z nim do okulisty bo mu oko ucieka jak bajki oglada,no to lece bo maly wstal 6.00 i pospal to teraz glod go zmorzyl

reklama
JA też tylko na moment!
Pawimi - sto lat!!! :-D

Się kurczę przeziębiłam i kicham i nos zatkany :-( Po drzemce głowa już nie boli ale i tak kiepska jestem :-(

Do góry