as-asia1989
Fanka BB :)
lilka jak chcesz to moge ci wysłać pęczek kełbasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz ale to zawsze jakiś stresikAsia no to się nadźwigałaś ...
Wiktoria na pewno bedą bransoletki pasowaćnie stresuj się
)
Ale to jest nie głupi pomysł ja jak już zamrażam to np chleb.ja zamrażam jak odmroże to są takie normalne jak przed zamrożeniem np.polędwica sopocka jest szynką taką mokrawą jak się odmraża to jest mokra ale ja zostawiam takąod mrażającą się kiełbase na noc w lodówce w sitku i rano jest sucha nie mroże tylko przysmaków konserwowych bo one się nie nadAJĄ DO ZAMRAZANIA WOGÓLE JA TO WSZYSTKO POTRAFIE ZAMROZIĆ OSTATNIO WSADZIŁĄM PUSZKE PEPSI ZEBY BYŁA ZIMNA ZAPOMNIAŁM I PUSZKA SIĘ OTWOŻYŁĄ SAMA JAK PEPSI ZAMARZŁA I MIAŁM LODA WODNEGO
No my niestety z Teściami mieszkamy mamy swoje piętro tylko dla siebie no ale myślimy albo budowie albo kupnie domu mamy jeden na oku ale kosztuje 400 tys ale nie jest źle z teściami tylko wiecie nie ma to jak na swoim ciasnym ale własnym :-) ale może kiedyś nam się powiedzie i uda nam się mieszkać samymja nie wytrzymałąbym ani z moimi rodzicami a tym bardziej z teściami mieszkać a wy co mieszkacie z rodzicami
lilka jak chcesz to moge ci wysłać pęczek kełbasy