• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
a ja zaraz zwariuje dziewczynki się bawią jeszcze z godzine i je wykąpie i pujdą spać m jeszcze w pracy aa raczej wraca z pracy ale wraca z gdańska to pewnie bedzie dopiero za 1,5 godziny

ale się wkurzyłam myślałam że muj szanowny małżonek bedzie gdzieś za 1,5 godziny ale przed chwilą zadzwoniłam do niego i się go pytam gdzie już jest i za ile bedzie on że dopiero wyjerzdza z gdańska i bedzie gdzieś za 3 godziny normalnie mam już wszystkiego dosyć mam dostyć siedzenia ciagle w domu(oczywiście że wiem że to nie wina mojego męża ze tyle roboty mieli) ale i tak jest mi smutno że ciągle jestem sama

ale się wkurzyłam myślałam że muj szanowny małżonek bedzie gdzieś za 1,5 godziny ale przed chwilą zadzwoniłam do niego i się go pytam gdzie już jest i za ile bedzie on że dopiero wyjerzdza z gdańska i bedzie gdzieś za 3 godziny normalnie mam już wszystkiego dosyć mam dostyć siedzenia ciagle w domu(oczywiście że wiem że to nie wina mojego męża ze tyle roboty mieli) ale i tak jest mi smutno że ciągle jestem sama
Kochana a ja co mam powiedzieć nie mam męża czasem 3 miesiące i jakoś muszę żyć i też ciągle jestem sama :-(

wspólczuje wiktoria nie wiedzałm nie muj to normalnie wraca okolo 17 -18 ale czasami mają wyjazdy tak jak dzisiaj i wtedy wraca pużniej
no zagrzałm dziewczynką po 2 paruweczki i sobie jedzą i zaraz idą spać

witajcie piąteczkowo,
Lubie piątki z dwóch powodów - bo po nim dwa dni wolnego, a poza tym kasiorkę nam dają w piątki (nie mógłby byc tak za dwa razy w tygodniu????).
Jestem zmęczona po całym tyg. - w piątki trochę dłużej i więcej pracuję i wracam wykończona.
A ja miałam od dwóch dni ochotę na pierogi leniwe, miałam jeszcze jeden ser w lodówce (tu to rarytas), więc zrobiłam, a co??!!

My po basenie, Mila już najedzona śpi. Rozpoczynam więc wieczór.
asia ja tez wiecznie sama, czasem bym wolała, zeby Pol wyjezdzał na jakiś czas a potem wracal i był tylko dla nas a tak i tak go w domu ciągle nie ma. W weekendy znów ma szkołe więc też jestem sama. A do d...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry