reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
a ja zaraz zwariuje dziewczynki się bawią jeszcze z godzine i je wykąpie i pujdą spać m jeszcze w pracy aa raczej wraca z pracy ale wraca z gdańska to pewnie bedzie dopiero za 1,5 godziny

ale się wkurzyłam myślałam że muj szanowny małżonek bedzie gdzieś za 1,5 godziny ale przed chwilą zadzwoniłam do niego i się go pytam gdzie już jest i za ile bedzie on że dopiero wyjerzdza z gdańska i bedzie gdzieś za 3 godziny normalnie mam już wszystkiego dosyć mam dostyć siedzenia ciagle w domu(oczywiście że wiem że to nie wina mojego męża ze tyle roboty mieli) ale i tak jest mi smutno że ciągle jestem sama

ale się wkurzyłam myślałam że muj szanowny małżonek bedzie gdzieś za 1,5 godziny ale przed chwilą zadzwoniłam do niego i się go pytam gdzie już jest i za ile bedzie on że dopiero wyjerzdza z gdańska i bedzie gdzieś za 3 godziny normalnie mam już wszystkiego dosyć mam dostyć siedzenia ciagle w domu(oczywiście że wiem że to nie wina mojego męża ze tyle roboty mieli) ale i tak jest mi smutno że ciągle jestem sama
Kochana a ja co mam powiedzieć nie mam męża czasem 3 miesiące i jakoś muszę żyć i też ciągle jestem sama :-(

wspólczuje wiktoria nie wiedzałm nie muj to normalnie wraca okolo 17 -18 ale czasami mają wyjazdy tak jak dzisiaj i wtedy wraca pużniej
no zagrzałm dziewczynką po 2 paruweczki i sobie jedzą i zaraz idą spać

witajcie piąteczkowo,
Lubie piątki z dwóch powodów - bo po nim dwa dni wolnego, a poza tym kasiorkę nam dają w piątki (nie mógłby byc tak za dwa razy w tygodniu????).
Jestem zmęczona po całym tyg. - w piątki trochę dłużej i więcej pracuję i wracam wykończona.
A ja miałam od dwóch dni ochotę na pierogi leniwe, miałam jeszcze jeden ser w lodówce (tu to rarytas), więc zrobiłam, a co??!!

też uwielbiam pierogi leciwe ale nigdy ich nie robiłam ja zjadłabym sobie kluski może w poniedziałek zrobie albo jak mnie kopnie to może jutro

My po basenie, Mila już najedzona śpi. Rozpoczynam więc wieczór.
asia ja tez wiecznie sama, czasem bym wolała, zeby Pol wyjezdzał na jakiś czas a potem wracal i był tylko dla nas a tak i tak go w domu ciągle nie ma. W weekendy znów ma szkołe więc też jestem sama. A do d...

reklama
Do góry