reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
pierogi leniwe...to takie na slodko?
katrinko poprosze o przepis:-) moja babcia kupowala sobie gotowe,one sa takie miekkie?
Wisienko ty tez widze basen dzisiaj odwiedzilas :-)
asia moj K. tez w pracy i tez zazwyczaj cale dnie spedzam sama w domu,takze witam w klubie
sempe ostatnio jakos nie zauwazylam twojego posta,witaj kochana i zagadaj czesciej :-)

moi juz od godziny spia,przedszkole to bombowa sprawa :-D przychodza tacy wymeczeni,ze Hania sama mi mowi,ze idzie spac,bo zmeczona jest :-)
K. jeszcze w pracy,zastanawiam sie czy nie isc troszke poprasowac?

Wiktoria zaraz zejdę do skrzynki zobaczyć bo może jest awizo albo one bo listonosza w domu nie było
Ok :-)

pierogi leniwe...to takie na slodko?
katrinko poprosze o przepis:-) moja babcia kupowala sobie gotowe,one sa takie miekkie?
Wisienko ty tez widze basen dzisiaj odwiedzilas :-)
asia moj K. tez w pracy i tez zazwyczaj cale dnie spedzam sama w domu,takze witam w klubie
sempe ostatnio jakos nie zauwazylam twojego posta,witaj kochana i zagadaj czesciej :-)

moi juz od godziny spia,przedszkole to bombowa sprawa :-D przychodza tacy wymeczeni,ze Hania sama mi mowi,ze idzie spac,bo zmeczona jest :-)
K. jeszcze w pracy,zastanawiam sie czy nie isc troszke poprasowac?
No moi już też w łóżkach :-)
Martynka po szkole też strasznie zmęczona przychodzi godzina 17:00 a ona już by szła spać.Tylko też to że teraz jest wcześnie ciemno

Mialam tylko wylaczyc kompa...ale nie moglam sie oprzec zeby do was nie zajrzec :-)
Lilka no coz od pewnego czasu z M problem...i najgorsze ze wymowki ma wlasnie w stylu nie moglem odmowic musialem sie zrelaksowac, stres mnie zzera itp Wiem zarabia sam na cala rodzine nie wiadomo jak z praca bo ma tylko do grudnia umowe...ale ja sie nie denerwuje nie mysle??? Ehhh szkoda sobie psuc humoru!!!
Wiktoria ja tez slomiana wdowaa tyle ze moj na weekendy w domu. Ale w tygodniu ze wszystkim sama

My mieszkamy we wlasnym domu sami niby fajnie nikt sie mi nie wtraca nie rzadzi ale i nikt za mnie rachunkow nie zaplaci i dzieci nie przypilnuje wiec sa plusy i minusy. Ale nie umialabym juz chyba mieszkac z kims

Pozdrawiam i zycze udanego weekendu. Moj wypil 2 piwa...i spi...ales my sie nagadali... :-(

lilka ja własnie prasuję moje firany, że tez mnie na nie podkusiło:wściekła/y:
Wiktoria jest awizo na pakiet czyli na coś co się do skrzynki nie zmieściło, szkoda tylko, ze nikt nie zadzwonił nawet domofonem.:wściekła/y:
Zuzinka biedulko, musisz być wściekła.

Ja oddaję dziś męzowi komputer do nauki. Buziaki i do jutra

Mialam tylko wylaczyc kompa...ale nie moglam sie oprzec zeby do was nie zajrzec :-)
Lilka no coz od pewnego czasu z M problem...i najgorsze ze wymowki ma wlasnie w stylu nie moglem odmowic musialem sie zrelaksowac, stres mnie zzera itp Wiem zarabia sam na cala rodzine nie wiadomo jak z praca bo ma tylko do grudnia umowe...ale ja sie nie denerwuje nie mysle??? Ehhh szkoda sobie psuc humoru!!!
Wiktoria ja tez slomiana wdowaa tyle ze moj na weekendy w domu. Ale w tygodniu ze wszystkim sama

My mieszkamy we wlasnym domu sami niby fajnie nikt sie mi nie wtraca nie rzadzi ale i nikt za mnie rachunkow nie zaplaci i dzieci nie przypilnuje wiec sa plusy i minusy. Ale nie umialabym juz chyba mieszkac z kims

Pozdrawiam i zycze udanego weekendu. Moj wypil 2 piwa...i spi...ales my sie nagadali... :-(

No u nas są duże plusy bo dzieci przypilnują większość czasu z teściową jestem bo teściu z mężem robią razem.Rachunki niby teście płacą my mamy wkład z mleka niby ale to by trzeba było tłumaczyć kto mieszka na wsi z gospodarstwem zrozumie oco mi chodzi.Składamy się na pół jeśli chodzi o opał lub inne rzeczy tak ze nie ma co narzekać najbardziej denerwuje mnie czasem wtrącanie tesciowej ze to zrub tak albo jak ja coś robię i wiem ze tak mam zrobić to ona wybiega przed czas i mówi mi co mam zrobić wkurza mnie to na maksa

lilka ja własnie prasuję moje firany, że tez mnie na nie podkusiło:wściekła/y:
Wiktoria jest awizo na pakiet czyli na coś co się do skrzynki nie zmieściło, szkoda tylko, ze nikt nie zadzwonił nawet domofonem.:wściekła/y:
Zuzinka biedulko, musisz być wściekła.

Ja oddaję dziś męzowi komputer do nauki. Buziaki i do jutra
Wisienko ja go poleconym wysłałam to musisz podpisać :-)

Ja już zmykam spać zapraszam jutro rano koło godziny 7:30 na kawę :-) Dobranoc dziewczynki

Ostatnia edycja:
Lila - ja miałam tylko 05kg białego sera, do tego dodałam jedno jajko i mąkę pszenną - tak "na oko", nie za dużo, żeby nie było ciasto za twarde. Robisz wałeczki i kroisz w romby (podobnie jak kopytka, tylko trochę większe). Można je jeść polane masłem i posypane cynamonem i cukrem, albo masło z bułką tartą i cukrem, albo ze śmietanka i cukrem. Smacznego!

reklama
Witam z kawką i zamykającymi się oczkami.Dzieci dały mi pospać do 8:00 znaczy tylko Kamilek bo mówił poleż se jeszcze mamusiu :-) kochany a Martynka już od 6:30 mówiła żebym już wstała bo jej się już nie chce leżeć :shocked2: Teraz gotuje im mleczko :-) a później się biorę za sprzątanie :dry: a mi sie nie chce

Ostatnia edycja:
Do góry