Wisieńka
Fanka BB :)
Wiktoria zaraz zejdę do skrzynki zobaczyć bo może jest awizo albo one bo listonosza w domu nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok :-)Wiktoria zaraz zejdę do skrzynki zobaczyć bo może jest awizo albo one bo listonosza w domu nie było
No moi już też w łóżkach :-)pierogi leniwe...to takie na slodko?
katrinko poprosze o przepis:-) moja babcia kupowala sobie gotowe,one sa takie miekkie?
Wisienko ty tez widze basen dzisiaj odwiedzilas :-)
asia moj K. tez w pracy i tez zazwyczaj cale dnie spedzam sama w domu,takze witam w klubie
sempe ostatnio jakos nie zauwazylam twojego posta,witaj kochana i zagadaj czesciej :-)
moi juz od godziny spia,przedszkole to bombowa sprawaprzychodza tacy wymeczeni,ze Hania sama mi mowi,ze idzie spac,bo zmeczona jest :-)
K. jeszcze w pracy,zastanawiam sie czy nie isc troszke poprasowac?
Mialam tylko wylaczyc kompa...ale nie moglam sie oprzec zeby do was nie zajrzec :-)
Lilka no coz od pewnego czasu z M problem...i najgorsze ze wymowki ma wlasnie w stylu nie moglem odmowic musialem sie zrelaksowac, stres mnie zzera itp Wiem zarabia sam na cala rodzine nie wiadomo jak z praca bo ma tylko do grudnia umowe...ale ja sie nie denerwuje nie mysle??? Ehhh szkoda sobie psuc humoru!!!
Wiktoria ja tez slomiana wdowaa tyle ze moj na weekendy w domu. Ale w tygodniu ze wszystkim sama
My mieszkamy we wlasnym domu sami niby fajnie nikt sie mi nie wtraca nie rzadzi ale i nikt za mnie rachunkow nie zaplaci i dzieci nie przypilnuje wiec sa plusy i minusy. Ale nie umialabym juz chyba mieszkac z kims
Pozdrawiam i zycze udanego weekendu. Moj wypil 2 piwa...i spi...ales my sie nagadali... :-(
Wisienko ja go poleconym wysłałam to musisz podpisać :-)lilka ja własnie prasuję moje firany, że tez mnie na nie podkusiło
Wiktoria jest awizo na pakiet czyli na coś co się do skrzynki nie zmieściło, szkoda tylko, ze nikt nie zadzwonił nawet domofonem.
Zuzinka biedulko, musisz być wściekła.
Ja oddaję dziś męzowi komputer do nauki. Buziaki i do jutra