mama05
prrrryy szaaaalona :))
Wisieńka gripexu nawet nie tknę...wit C ,płuczę solą,aspirynę i to wszystko..
odsypiaj kochana !
Wiktoria tak,dołóż do zamówienia
odsypiaj kochana !
Wiktoria tak,dołóż do zamówienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomarańczowyno ja już ogarnełam mieszkanie obiad siię gotuje pranie pierze a naczynia się myją
wiktoriqa jaki jest kolor tego kompletu pomarańczowy
Lila - ja miałam tylko 05kg białego sera, do tego dodałam jedno jajko i mąkę pszenną - tak "na oko", nie za dużo, żeby nie było ciasto za twarde. Robisz wałeczki i kroisz w romby (podobnie jak kopytka, tylko trochę większe). Można je jeść polane masłem i posypane cynamonem i cukrem, albo masło z bułką tartą i cukrem, albo ze śmietanka i cukrem. Smacznego!
dzieki katrina! to jest to co moja babcia uwielbiala,czasem mi troszke dala jak jej zostalo :-) jak przywioza mi paczke z pl to zrobie je
kochane wstalam o 12....noc ciezka,juz pomijajac,ze sie rozlozylam,ale w nocy Hania mi wymiotowala,wstawalam do niej,sprzatalam,bo nie zawsze zdazyla do toalety,do tego goraczka...jestem wypluta
kawe ide sobie szczelic jakas mocniejsza
mamo 1 szkl. mleka,zagotuj z 1 zabkiem czosnku,nie bedzie smierdziec a ci pomoze,kuracja trwa 10 dni
nie stosuj teraz lekow,zeby nie zaszkodzilo mzoe
wiktoria rozowa bransoletka fajna
ide cosik porobic w domu