reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Lila - ja miałam tylko 05kg białego sera, do tego dodałam jedno jajko i mąkę pszenną - tak "na oko", nie za dużo, żeby nie było ciasto za twarde. Robisz wałeczki i kroisz w romby (podobnie jak kopytka, tylko trochę większe). Można je jeść polane masłem i posypane cynamonem i cukrem, albo masło z bułką tartą i cukrem, albo ze śmietanka i cukrem. Smacznego!

dzieki katrina! to jest to co moja babcia uwielbiala,czasem mi troszke dala jak jej zostalo :-) jak przywioza mi paczke z pl to zrobie je

kochane wstalam o 12....noc ciezka,juz pomijajac,ze sie rozlozylam,ale w nocy Hania mi wymiotowala,wstawalam do niej,sprzatalam,bo nie zawsze zdazyla do toalety,do tego goraczka...jestem wypluta
kawe ide sobie szczelic jakas mocniejsza

mamo 1 szkl. mleka,zagotuj z 1 zabkiem czosnku,nie bedzie smierdziec a ci pomoze,kuracja trwa 10 dni
nie stosuj teraz lekow,zeby nie zaszkodzilo mzoe:sorry2:
wiktoria rozowa bransoletka fajna:tak:

ide cosik porobic w domu

Lilka dzięki...
współczuję nocki-pewnie jelitówka u Małej..

ja robię rosół ,będę piła z kubka.
na drugie kurczaka z rosołu trochę podsmażę ,ziemniaki z koperkiem i kapusta kiszona z jabłkiem i cytryną..

dzieki katrina! to jest to co moja babcia uwielbiala,czasem mi troszke dala jak jej zostalo :-) jak przywioza mi paczke z pl to zrobie je

kochane wstalam o 12....noc ciezka,juz pomijajac,ze sie rozlozylam,ale w nocy Hania mi wymiotowala,wstawalam do niej,sprzatalam,bo nie zawsze zdazyla do toalety,do tego goraczka...jestem wypluta
kawe ide sobie szczelic jakas mocniejsza

mamo 1 szkl. mleka,zagotuj z 1 zabkiem czosnku,nie bedzie smierdziec a ci pomoze,kuracja trwa 10 dni
nie stosuj teraz lekow,zeby nie zaszkodzilo mzoe:sorry2:
wiktoria rozowa bransoletka fajna:tak:

ide cosik porobic w domu

Kochana zdrówka dla Hani :tak:

Dziewczyny gdzie jesteście napijcie się ze mną kawki :tak:

reklama
witajcie sobotnio,

Chałupka ogarnięta, jedno pranie już się suszy, drugie sie pierze, jeszcze pościel czeka do prania. Teraz chwilka dla mnie.

Wiktoria - ja na razie kawki nie pijam, jakoś nie smakuje mi, czasami tylko jak mnie najdzie ochota, a tak to mleczko, soczki... takie tam.

mama - zdrówka i tylko nie aspirynka!! weź już lepiej APAP i dużo zdrówka Ci życzę

Do góry