reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie!

wczoraj juz nie pisałam bo znów powalona bólem głowy byłam:no: ok 18tej wziełam 2 apapy i popiłam kawą!! po pół godzinie było po bólu tylko ze do 1.00 nie mogłam zasnąć!

Angelinka osłuchowo źle! szok po 1 dniu kaszlu ma zajęte prawe oskrzela!! dostała antybiotyk.. cholera jasna a Rafał tez musiał zostać w domu bo kaszel kiepski ale dostał tylko ambrosol...

wczoraj zamówiłam sobie cisnieniomierz w aptece za punkty które zbierałam ponad rok! 250zł wart jest ten cisnieniomierz więc chyba warto:tak:

Mama05 a niech juz szlag trafi ten Twój @!!!!!!!!!!:angry: musi się w koncu udać!
Poziomki witaj w naszym gronie:-) 4 córki macie???:szok: to może czas na fiferka hihihi

pozdrawiam wszystkie! trzymajcie kciuki.. małżonek na 12.30 idzie w sprawie pracy....oby oby

reklama
AZILE moja faza lutealna trwa od 12 do 16 dni więc tu jest ok... dzięki za przytulenie.. SEMPE- no to współczuję choroby dzieci:(i dzieci sie męczą i Ty cierpliwości potrzebujesz i kasa na leki idzie... Wy wszystkie urodzicie a ja jeszcze będę z @ walczyć
a020.gif
a020.gif

Sempe zdrowia dla was wszystkich. A tobie sił bo jak dzieci chorują to najgorsze co może być.

Mamo to faze II masz ok:). Problem jest gdzie indziej. Smutne te twoje @ są. Ale ja ciągle wierze w cud:)
A ja się muszę chyba usprawiedliwić z tych moich pytań co do ciebie. Ja stosuje NPR od zawsze. No i na dodatek teraz robię kurs dla nauczycieli NPR i dla tego cie tak dopytuje bo co nieco wiem jak można pomóc w problemach z zajściem w ciąży. Jak byś cos potrzebowała to pisz do mnie PW:)

Azile to bierz tą naszą Mame pod swoje skrzydła!!!!!:-D

idę z dziewczynami rozbierac choinke bo juz mnie drazni... własnie zjadłam pół czekolady i zagryzłam zimną berlinką:szok: fujjjjjjjj niedobrze mi...

Sempeeee-ale poszłaś po całości-czekolada i parówka -hahahahahaha-nic tylko ciąża może tak smaki pomieszać ;):):) Azile kochana ,nie męczysz mnie pytaniami-jesli tylko zapytasz ja zawsze odpowiem;)ja prowadzę obserwacje od ciąży z Zuzą i naprawdę znam juz swój organizm... teraz prowadzę wykresy na enpr.pl ...jedyne co przestałam robić to badać szyjkę..ale śluz,tempka,odczucia wszystko ogarniam...u mnie jest problem z cienkim endometrium;/;/zakupiłam teraz witaminy i łykam ,może one coś zdziałają...tyle forsy już wydałam na wit.dla siebie i męża,że żal doopke ściska a tu ciągle nic;/do tego robię jeszcze testy owu i zawsze mi sie pokrywają z tempką... nie wiem co jeszcze moge zrobić??????????

Mamo - tule mocno - wiesz jak bardzo. Moja @ już poszła wczoraj a ja dziś już mam płodny śluz. Więc będę musiała zapomnieć o przytulankach jakich lubię:tak::tak::tak:
Sempe - ja swoją choinkę rozebrałam wczoraj, sekatorem pocięłam na malutkie gałązki - mam taki sekator z dźwignią to lekko idzie a teraz "choinka" czeka w torbach na wywiezienie do lasu - nie mam daleko jakieś 100m...; jeśli chodzi o zapalenie oskrzeli nie myśleliście o wziewnych lekach? może to byłoby dobre rozwiązanie
Katrina ja cierpię na trądzik różowaty, gadzina pięknie mi się wygasza jak jestem w ciąży lub karmię piersią, potem 3 mies po odstawieniu malucha od piersi, pokazuje na co ją stać - już powoli pokazuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Prawdę mówiąc dzis nei widzę na oczy, zmęczenie się odzywa, jutro trójka najstarszych jedzie na ferie z M, ja zostaje w domu "odpocząć" czyli nadgonić wykończenie chałupy, bo cały czas rozgardiasz związany z różnymi ruchami domowymi. Do tego w poniedziałek znów ruszam w swoją podróż o dł 450km (w obie strony).
Uciekam, musiałam to zajrzeć, było mi to bardzo, bardzo potrzebne

Miłego czasu wszystkim:-):-):-):-)

Jestem :-)
Bylam dzis z mackiem u logopedy, naprawde super babka! A potem odwiedzilysmy domowego lekarza bo Maciek 2 tygodnie do przedszkola pochodzil - rekord - ale dzis katar zrobil sie zolty i brzydko kaszle wiec tak jak myslalam zwiekszyc inhalacje do 2 dziennie baktrim flegamina wapno wit C i zwiekszona antyhistamina. ja to wszysko wiedzialam ale nie mialam baktrimu juz wiec recepta potrzebna. A w aptece zgroza czy mam ubezpieczenie a gdzie a prosze pokazac...noz sie w kieszeni otwiera, ale za to kupilam lek za 7 zl a normalnie kupowalam za 15 :szok:

Dzis 2 etap zegnania sie z "nieproszonymi goscmi" Niby juz nic nie drapie ale kuracje trzeba przeprowadzic do konca.

Mamo szkoda :-(

Pozdrawiam wszystkie

witajcie..mi nadal cos zwankuje i nie mogę robić odstepów;/;/ ZUZINKA dzięki;(..a u Was widzę chorobowo-zdrówka życzę i jak najmniej wydawania na leki! u nas wczoraj tak wiałooo i lało,że o 19.00 zgasło wszystko i bylismy bez pradu...siedzielismy,gadalismy przy świeczkach...ale ile mozna rozmawiać ;))) po 22 poszliśmy spać..nie wiem kiedy prąd włączyli-rano na szczęście już jest. na śniadanko mam łososia z piekarnika-zapraszam jak któraś lubi:))

reklama
Mamo jutro mam wykład z super ginekolog wiec dopytam z tym twoim cienkim endometrium. Dla mnie to też niesamowicie ważna wiedza. Ale ja ciągle polecam ci Naprotechnologię. Ma 2-3 razy większą skuteczność niż in-vitro.

Zuzia współczuje choroby Macka, ale za to fajnie z logopedą:) Trzymam kciuki za wygonienie całkowite gości.

Ja mam tak zabiegany czas , że ledwo ciągam nogami( Może mniej zabiegany niż Joaś;-)) Dziś Domis ma bal karnawałowy. Będzie przebrany za kowboja. Sam wybrał i był bardzo tego pewien.
O d poniedziałku zaczynam maraton z lekarzami . Ja mam masę badań do tego wizytę u endokrynologa z najstarszym. Ca ły kalendarz zapisany co gdzie kiedy. Najgorsze ze moje starsze dzieci chodzą bardzo różnie do szkoły . Czasem staje na uszach żeby to wszystko zorganizować. Do atrakcji muszę dorzucić w środę u Magdy choinkę na kręglach, ja wszystko musze zorganizować. A Domiś ma tego samego dnia w przedszkolu dzień babci i trzeba go kolejny raz zawieść do przedszkola bo to na 15.30. Musze babcie troszkę poprosić o pomoc jak nic.

Do góry